Boloo Bewertungen

2 041

4,3

Boloo helpt mij om mijn BOL store te optimaliseren. Ze zorgen voor inzicht en automatisering zodat ik veel minder moeite hoef te stoppen in simpele taken. Ook de extra functies, zoals de AI-lis... Mehr ansehen

Deze partij doet niet wat het beloofd. Het transport van leverancier naar hub in China loopt onwijs veel vertraging op. Portal update niet goed en helemaal irritant is dat de levering van hun opslag n... Mehr ansehen

Buitenom dat de cursus super duidelijke video´s heeft en je letterlijk alles kan leren om een goede Bol.com business te starten hebben ze ook een super snelle respons rate als je vragen hebt. Ze staan... Mehr ansehen

Boloo openend a whole new world for us. We were already excited about this academy, but the people at Boloo made us even more enthusiastic about starting an e-commerce business. Everyone we spoke to s... Mehr ansehen

1. E-Commerce-Lösungsanbieter

Boloo is het all-in-one platform voor het starten en opschalen van een winstgevende bol.com business.

Hervorragend

2041 Bewertungen

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(2 041)

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Aanrader!

Al jaren klant, handige tools die je nodig gaat hebben bij het ondernemen als partner van Bol.
Zeker een aanrader.

Simpelwegje top!

Simpelweg de beste tool voor je bol.com store, en super fijn met het automatisch invullen van je btw gegevens

5. Juni 2024

Bij Boloo terecht gekomen via een vriendin

Bij Boloo terecht gekomen via een vriendin die er heel enthousiast over was.
Ze bieden hele uitgebreide video cursussen met heel veel waardevolle informatie, in feite leiden ze je op vanaf het absolute nulpunt tot een topverkoper op bol en mogelijk andere platformen. Ook hebben ze meerder tools die je helpen om (goed) onderzoek te doen. Dan is er ook nog een educatiebibliotheek met tips over onderwerpen als mindset, voeding, bussines strategy, branding, noem maar op, alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot Guru in de e-commerce!
Zelf heb ik daarbij een coaching pakket genomen. Je wordt 1 op 1 begeleid door hele toffe gasten die weten waar ze over praten en zelf alle klappen van d zweep kennen. Zo krijg je nog meer waardevolle informatie en de juiste sturing om zo snel mogelijk naar de top te gaan!

Programma werkt echt top

Programma werkt echt top met het vinden van de juiste producten en het tracken . Iets minder vind ik dat de cursus video’s wel wat lang draadig zijn

boloo toppers

Boloo heeft me geholpen door mijn productranking op bol.com te verbeteren, wat leidde tot meer zichtbaarheid en verkoop. Ik zou Boloo aanraden vanwege de gebruiksvriendelijke interface en waardevolle inzichten. De keyword-analyse en concurrentie-analyse tools gebruik ik het meest, omdat ze cruciaal zijn voor mijn strategie. In de toekomst zou ik graag meer geautomatiseerde rapporten zien en betere integratie met andere verkoopplatforms. Dit zou de efficiëntie verder verhogen.

1. Juni 2024