Boloo helpt mij om mijn BOL store te optimaliseren. Ze zorgen voor inzicht en automatisering zodat ik veel minder moeite hoef te stoppen in simpele taken. Ook de extra functies, zoals de AI-lis... Mehr ansehen
Deze partij doet niet wat het beloofd. Het transport van leverancier naar hub in China loopt onwijs veel vertraging op. Portal update niet goed en helemaal irritant is dat de levering van hun opslag n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Buitenom dat de cursus super duidelijke video´s heeft en je letterlijk alles kan leren om een goede Bol.com business te starten hebben ze ook een super snelle respons rate als je vragen hebt. Ze staan... Mehr ansehen
Boloo openend a whole new world for us. We were already excited about this academy, but the people at Boloo made us even more enthusiastic about starting an e-commerce business. Everyone we spoke to s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Boloo is het all-in-one platform voor het starten en opschalen van een winstgevende bol.com business.
Prins Willem Alexanderlaan 301, 7311SW, Apeldoorn, Niederlande
- 0850020029
- info@boloo.co
- boloo.co
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Boloo: De Ultieme Partner voor bol.com-Verkopers
Als een actieve bol.com-verkoper heeft Boloo mijn bedrijf op talloze manieren geholpen. Boloo heeft me voorzien van de tools en inzichten die ik nodig had om mijn verkoopstrategie te optimaliseren en mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
Boloo heeft mijn dagelijkse operaties aanzienlijk vereenvoudigd door me te voorzien van gedetailleerde analyses en inzichten. Dankzij de duidelijke en gebruiksvriendelijke interface kan ik nu eenvoudig mijn productprestaties bijhouden en verbeteren. Voorheen was het lastig om trends en kansen te identificeren, maar met de rapporten en tools van Boloo kan ik nu weloverwogen beslissingen nemen die direct bijdragen aan mijn omzetgroei.
Ik zou Boloo aan iedereen aanraden om zijn gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide functies en klantenondersteuning.
Hoewel Boloo al heel veel waarde biedt, zou ik het erg tof vinden als er nog meer trainingen en tutorials op het platform worden aangeboden.
Samenvattend, Boloo heeft een cruciale rol gespeeld in het succes van mijn bedrijf als bol.com-verkoper. De uitgebreide tools, gebruiksvriendelijke interface, en uitstekende klantondersteuning maken het een onmisbare partner voor elke ondernemer op het platform. Ik kijk uit naar de toekomstige updates en verbeteringen van Boloo die mijn bedrijf nog verder kunnen helpen groeien.
We gebruiken de service tool van Boloo…
We gebruiken de service tool van Boloo nu al een paar maanden en ik kan niet anders dan lovend zijn over de prestaties en functionaliteiten. De tool is intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk, wat het voor ons team gemakkelijk maakt om snel aan de slag te gaan.
Wat echt opvalt, is de klantgerichte benadering van Boloo. Vanaf de eerste dag kregen we uitstekende ondersteuning en training, waardoor de implementatie soepel verliep. Het supportteam staat altijd klaar om te helpen met vragen en biedt snel en efficiënt oplossingen.
De tool zelf biedt een breed scala aan functionaliteiten die onze processen aanzienlijk hebben verbeterd. Dankzij de uitgebreide rapportagemogelijkheden kunnen we nu beter inzicht krijgen in onze prestaties en efficiëntie.
Ik kan de service tool van Boloo ten zeerste aanbevelen aan elk bedrijf dat op zoek is naar een betrouwbare en krachtige oplossing voor hun bedrijfsvoering. Het heeft ons echt geholpen om onze doelen te bereiken en onze workflow te optimaliseren.
Perfect voor product research
Goede tool, werkt perfect op dekstop voor product research. Helaas werkt de extension op Brave niet zo goed maar verder is dit zeker aan te raden voor elke bol ondernemer
super voor product onderzoeken.
Boloo weet wat zijn klanten nodig hebben!
Ik gebruik Boloo al meerdere jaren voor mijn bol.com business. De laatste paar maanden zijn ze echt next-level gegaan met het implementeren van verschillende AI functionaliteiten, die ons team veel tijd besparen op al de vlakken van de bedrijfsvoering. Zo vereenvoudigd het klantvragen afhandeling, product analyse, product listing SEO en zelfs logistieke procsessen.
Goede sorftware met snelle en…
Goede sorftware met snelle en duidelijke klantenservice. Top mannen! keep it up
Goeie partner voor de samenwerking!
Meest eenvoudige en informatieve…
Meest eenvoudige en informatieve software die ik heb gebruikt.
Verschillende programma's getest en Boloo komt het beste uit de test, zoek je een vertrouwbaar en snel groeiend bedrijf die jouw business kan ondersteunen? Kies Boloo!
Top software
Top software, mn business gaat next level!
Erg fijne tool
Erg fijne tool, je krijgt er ook een hele nuttige cursus bij waarmee je een perfecte start voor je bol winkel kan maken. Het geld haal je er 100% zeker uit.
Ik heb nu bijna bijna een jaar lang de cursus…
Ik heb nu bijna een jaar lang de cursus van Boloo gevolgd om te starten met verkopen op bol.com, en mijn ervaring is zeer positief. Boloo besteedt veel aandacht aan hun cursisten en biedt een persoonlijke benadering die echt op prijs wordt gesteld. Ze delen alle geheimen en inzichten die nodig zijn om succesvol te starten met e-commerce op bol.com.
De cursusinhoud is uitgebreid en goed gestructureerd, waardoor elk aspect van het verkoopproces duidelijk wordt uitgelegd. De begeleiding en ondersteuning die Boloo biedt, zijn uitstekend. Bij elke vraag of uitdaging staan ze klaar om te helpen en te adviseren.
Dankzij de kennis en tools die ik via Boloo heb gekregen, voel ik me goed voorbereid en vol vertrouwen om mijn e-commerce onderneming verder uit te bouwen. Ik zou deze cursus zeker aanraden aan iedereen die serieus wil beginnen met verkopen op bol.com.
Goeie start maak je met Boloo
Alles zeer duidelijk en netjes opgezet. Om een goeie start te maken zijn we bij Boloo. Ik heb genoeg geleerd maar nog lang niet alles.
Thank you guys voor alle waardevolle uitleg🥰
Geweldige Software!
De tools helpen enorm met product…
De tools helpen enorm met product research bijvoorbeeld. Ook de emailcampagnes heb ik een positieve ervaring mee!
Boloo review
Goede software om omzetcijfers in te zien en te vergelijken op Bol. Als beginnend verkoper is de e-learning van boloo ook erg handig. Het is veel om door te spitten maar zit vol met goede info.
Ik ben net gestart
Ik ben net gestart, maar er was een zeer goede opvolging. Menselijk, warm welkom,... De dashboardtool is zeer structureel. Daar is over nagedacht. Wat de resultaten gaan geven, weet ik nog niet. Dat zal misschien in een latere review duidelijk worden, maar ik heb er alvast zin in. Het ziet er een intens programma uit gedurende 6 maanden. Maar als dat zijn vruchten afdraagt, waarom niet.
Service super goed!
Service super goed!
ze helpen je snel en goed
Overzicht
Overzicht die je krijgt van een hoop dingen is gewoon top! hoe er een factuur gemaakt word alles word bijgehouden ik vind het helemaal geweldig!
Een must voor je Bol onderneming
Ik gebruik Boloo nu al meer dan 2 jaar, altijd super tevreden geweest en zal het zeker blijven gebruiken!
Alles word zo goed uitgelegd en niks is…
Alles word zo goed uitgelegd en niks is teveel voor boloo,
Echt top !!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.