Unternehmen hat geantwortet
Je précise que je parle ici uniquement de mon expérience personnelle avec Bolt Energie et que je ne généralise aucunement celle-ci. Il y a quelque temps, j’avais laissé un avis critique concernan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jullie zijn erg goed, tot nu toe, en allicht zijn er nog verbeteringspunten. Jullie lijken eenvoudig, direct, eenduidig, geen poespas, efficient. We hopen deze indruk te kunnen houden.
Unternehmen hat geantwortet
Cela fait un an que je suis chez Bolt et je dois dire que le service est impeccable et il vous conseille toujours la bonne solution a vos problèmes
Unternehmen hat geantwortet
Bolt is het allereerste energieplatform dat het Belgische stroomnet echt duurzaam wil maken. Via Bolt kan je jouw energie rechtstreeks kopen van lokale, groene opwekkers. Zo weet jij exact waar je energie vandaan komt en waar je geld naartoe gaat.
Sint-Lazaruslaan 4-10, 1210, Brussel, Belgien
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Antwort von Bolt Energie
zeer klantvriendelijk én geen extreem hoge prijs

Antwort von Bolt Energie
Zeer vlotte klantenservice, die proactief werkt en de vragen volledig afhandelt en oplost.

Antwort von Bolt Energie
Duidelijk betalingsdocument, bij eventuele wijzigingen vooraf verwittigingen. Dank ervoor

Antwort von Bolt Energie
Les appelles téléphonique sont d’une efficacité et d’une bienveillance extrême.

Antwort von Bolt Energie
Perfect , Bolt een Firma waar je klant bent maar geen nummer zoals bij andere leveranciers

Antwort von Bolt Energie
Het contact verloopt stroef. Antwoorden komen laat of ... niet. Heb een dynamisch elektriciteitscontract. Wou ook een vast gascontract erbij afsluiten nadien, ... maar nooit geen antwoord ontvangen. Ga snel bij een andere leverancier gaan kijken.

Antwort von Bolt Energie
Zeer fijne inschrijving met goede hulp van Alissa aan de telefoon. Een zeer toffe, correcte en charismatische dame. Ik ben nog nooit in mij leven zo vlot en relaxt geholpen geweest, was een nieuwe ervaring voor mij. Mailtjes en facturen worden tijdig gestuurd, ook zeer transparant waar alles vandaan komt.

Antwort von Bolt Energie
Sinds 04/2025 klant en plots ontdek ik dat Dynamische prijzen aangevinkt staat zonder dat hier vraag naar was. Meerdere keren proberen uitzetten en contact opgenomen maar werd niet verder geholpen.
Hierdoor was de factuur dus een stuk hoger.. Hier stappen we terug over naar Ecopower

Antwort von Bolt Energie
heel vriendelijke dame aan de telefoon die alles onmiddellijk in orde bracht

Antwort von Bolt Energie
Zeer duidelijke antwoorden op mijn vragen en zeer behulpzaam mvg

Antwort von Bolt Energie
Le personnel est très professionnel et donne des conseils utiles ; dans l'ensemble je suis satisfait

Antwort von Bolt Energie
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.