alle har været professionelle, åbne , super gode til at forklare, inddragende i hvad der skal ske især når man er ny i bolig området jeg er meget tilfreds.
Bomae er en kæmpe hjælp når man, som os, er nye på boligmarkedet. Der er mange faldgrupper og ubekendte, når man ikke har stået i en købsproces før. Vi ser bestemt ikke os selv som naive, men der er t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en ret skuffende oplevelse med denne virksomhed. Allerede ved første samtale sagde jeg tydeligt, at jeg gerne ville have en forhåndsgodkendelse, før jeg besluttede mig for, om jeg ov... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Medgiver de største anbefalinger til Bomae Køberrådgivning. Efter at have kæmpet med en bunkevis af inkompetente bank medarbejdere, som blot sidder og hæver deres løn, og kæmper for at undgå at... Mehr ansehen
Über Bomae Køberrådgivning
Vom Unternehmen geschrieben
En rådgiver 100% på din side

Bomaes køberrådgivere guider boligkøbere hele vejen igennem købsprocessen. Vi har som de eneste Køberrådgiver i Danmark, alt samlet ét sted. Vi forhandler med både ejendomsmægler og bank samt sørger for gennemgang af alle relevante dokumenter ved vores juridiske rådgivere.
- Vi sparer dig tid
- Spar tusindvis på dit boligkøb
- Få 27 rådgiver på din side
- Vi forhandler både pris og vilkår med banken
- Få et afslag, som er i gns. 30% bedre end markedet
- Priser fra kun 7.495 kr.
Nygårdsvej 5A, 2100, København Ø, Dänemark
- + 45 72 600 400
- kontakt@bomae.dk
- bomae.dk
Få en uforpligtende snak
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Rigtig god partner
Er glad for jeg valgte Bomae til at bistå mig ved et netop afsluttet huskøb. Deres faglig kompetence, var udslagsgivende for at jeg som førstegangskøber, kom sikkert igennem bolighandlen.

Superb
Bomae har hjulpet mig med at købe mit drømmehus meget nemt og hurtigt.
De har givet mig de bedste råd om, hvad jeg skal købe, og hvad mine bedste muligheder er for fremtiden, og hvad der er det bedste valg, når det kommer til min økonomi.

Super professionel rådgivning
Super professionel rådgivning - har følt mig i trygge hænder hele vejen, Der har været klar, rettidig kommunikation, samt en hjælpende hånd når det har været nødvendigt ☺️

Meget professionelle og pålidelige
Meget professionelle og pålidelige.
Vh Nicolai Bang Jacobsen

Antwort von Bomae Køberrådgivning
Bomae har været med på sidelinjen i…
Bomae har været med på sidelinjen i forbindelse med først huskøb, som desværre ikke blev til noget, og herefter proces om overtagelse af andelsbolig. De har været gode og tilgængelige og har været en uvurderlig støtte i forløbet.

Antwort von Bomae Køberrådgivning
Rigtig fin rådgivning og opfølgning…
Rigtig fin rådgivning og opfølgning både før, under og efter købet.

Super professionel rådgivning
Super professionel rådgivning - har følt mig i trygge hænder hele vejen

Buying a house
We contacted Bomae in July 2025 to assist us in purchasing our home. We were very pleased with the experience. Our first contact was Thomas, who was very professional. We received the keys to the house on October 31st. We are delighted with this. I recommend Bomae; they are very professional and leave nothing to chance. Thank you, Bomae, for making our dream of buying a home come true.

Antwort von Bomae Køberrådgivning
Quick support and help without compromising quality
Had to hire a lawyer for my house purchase in a last minute call.
They prompted helped me and I’msuper satisfied with their services.

Kompetent og transparent købsrådgivning
Kompetent, hjælpsom og tilgængelig hjælp med alle relevante processer i forbindelse med huskøb. Alle har været utrolig venlige og servicemindede. Det er tydeligt at mærke at de forskellige afdelinger er specialister på deres område, hvilket dog også betyder at mange forskellige personer kommer ind over, hvilket kan være lidt forvirrende midt i processen med huskøb. Priserne har været transparente, hvilket var afgørende for at mit valg faldt på Bomae. Jeg kan kun anbefale andre at benytte sig af Bomae og jeg vil til enhver tid selv bruge Bomae igen.

Antwort von Bomae Køberrådgivning
Det er dejligt at have én på vores side gennem boligkøbet
Vi har haft Bomae som finansiel rådgiver i forbindelse med vores købsproces af en ny lejlighed, og overordnet set har det været en rigtig god oplevelse.
Den rådgivning, vi har modtaget fra samtlige medarbejdere, vi har været i kontakt med (vi tog næsten hele pakken), har været helt i top. Alle har været super flinke, imødekommende og mødt os i øjenhøjde, hvilket har gjort hele forløbet både trygt og behageligt – især for os som førstegangskøbere.
Særligt vores rådgiver, T, var virkelig dygtig til at guide os igennem processen, forklare tingene på en forståelig måde og skabe ro undervejs. Præcis den type rådgivning og menneskelige tilgang, vi havde håbet på, når det handler om bankforhold og personlig økonomi.
Årsagen til, at vi giver 4 ud af 5 stjerner og ikke 5, skyldes udelukkende nogle få uoverensstemmelser med Bomae, hvor kommunikationen ikke var helt optimal. Vi havde dog en rigtig god dialog om dette og fandt en løsning, og det ændrer ikke på den meget høje kvalitet af den rådgivning og service, vi ellers har modtaget.
Alt i alt kan vi klart anbefale Bomae for deres professionelle og menneskelige rådgivning – og især for den tryghed og tillid, som vores rådgiver, T, skabte gennem hele processen.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse - og vi havde aldrig fundet ud af det hele så smertefrit uden :-)

Antwort von Bomae Køberrådgivning
Perfekt juridisk rådgivning. Meget værdi for pengene
Vi købte den juridiske rådgivning fra Bomae, som indeholder alt fra underskrivning af købsaftale til efter refusionspgørelse.
Først og fremmest fik vi en god, grundig gennemgang over et teamsopkald af alt hvad man kunne være opmærksom på ved netop vores hus og området, og der var mulighed for at spørge detaljeret ind. Selvom jeg selv er jurist, så er der en stor værdi i at få gennemgået branchespecifikke erfaringer og hvad der er kutyme. Emma fra bomae var vores jurist, og konkret var det en stor hjælp med rådgivning vedr. nedgravet olietank, og noget skjult skade på gulv.Både i forhold til at få taget jordprøver, men også en uventet betalingsanmodning fra sælger i refusionsopgørelsen, hvor Emma fik sparet os 9.000 kr. Det har en stor effekt, at en erfaren rådgiver kan sige "Det der har vi ikke oplevet før, og nu er det jer(sælger) der er urimelige, og står det sort på hvid i den mail, at vi ikke skal betale det", det kommer man hurtigt længere med end, hvis man selv prøver at løse en tvist. Synes det ramte en god balance mellem konflikthåndtering og holde fast i sin ret.
Skulle der ikke have været noget konkret synes jeg alligevel det giver en stor tryghed at bruge en juridisk rådgiver. Især til hele processen for 7.500 kr. Der er brugt en del timer hos bomae, og så får du viden fra dem du ikke selv kan læse dig frem til.

Service and Support
I was really pleased with the service and support provided. All questions are thoroughly addressed and you know that you have a reliable partner to accompany you through your journey.

Great experience
Everything was great and easy. Also we had the Flexibility to do the process in English

Antwort von Bomae Køberrådgivning
Bomae har været en kæmpe hjælp gennem…
Bomae har været en kæmpe hjælp gennem forløbet.
Der har været klar, rettidig kommunikation, samt en hjælpende hånd når det har været nødvendigt.
Deres eftersalgsteam var vi ikke bekendt med, og de hjalp med diverse opgaver såsom tilslutninger der bare betyder en mindre del at bekymre sig om for os.
En klar anbefaling herfra.

Antwort von Bomae Køberrådgivning
Jeg kan varmt anbefale Bimse…
Jeg kan varmt anbefale Bimse køberrådgivning, de har hjælpe os med at få vores drømmebolig👏🏿👏🏿

Nærværende og professionelt
Gennemarbejdet og seriøs oplevelse fra start til slut. Vi følte os i sikre hænder. Det hele var personligt, sympatisk og super effektivt.

Antwort von Bomae Køberrådgivning
Hurtig respons på alle spørgsmål
Hurtig respons på alle spørgsmål. Som førstegangskøber var det en god investering at have en rådgiver gennem hele processen, der altid hurtigt svarede på spørgsmål.

Antwort von Bomae Køberrådgivning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.