Bombees® Bewertungen 165

TrustScore 3 von 5

2,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"Zeer slechte ervaring met Bombees. Pas ná bestelling bleek de levertijd 6-10 dagen te zijn, met een smoes over een 'klein familiebedrijf' terwijl het gewoon om dropshipping gaat. Toen ik direct a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10juli 1+1kussen besteld , vandaag mogen ontvangen. Kids waren benieuwd naar het kussen. Oudste zoon 12j heeft ADHD+autisme hij vond het mooi heeft het blauwe hondje , jongste 6j wou het vosje. éé... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na bijna 2 weken eindelijk mijn pakketje binnen mijn dochter vond de zindelijkheid broekjes heel mooi ze zien er ook heel schattig uit maar nuttig zijn ze zeker niet! Op jullie website staat a... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Bombees – dé specialist in kalmerende kinderkussens voor een betere nachtrust Bij Bombees geloven we dat een goede nachtrust essentieel is voor de ontwikkeling en het welzijn van elk kind. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve slaapoplossingen zoals het originele Snoozie kinderkussen – een ergonomisch, zacht en rustgevend kussen dat kinderen helpt sneller in slaap te vallen en langer door te slapen. Onze Snoozie kussens zijn geliefd bij ouders van kinderen met slaapproblemen, ADHD, autisme, hoogsensitiviteit, angsten of groeipijnen. Het unieke ontwerp van het kussen zorgt voor een geborgen gevoel, vermindert prikkels en biedt ondersteuning aan hoofd en nek. Ouders merken vaak al binnen enkele nachten een duidelijk verschil in het slaapgedrag van hun kind. Naast onze populaire kinderkussens vind je bij Bombees ook zorgvuldig geselecteerde slaapaccessoires zoals een kalmerende knuffel, glow in the dark dekens, slaapmaskers met ingebouwde speakers en andere rustgevende producten die bijdragen aan een ontspannen bedtijdroutine. Elk product is getest op comfort, veiligheid en effectiviteit. Bombees staat bekend om zijn persoonlijke klantenservice, snelle levering in Nederland en België, en eerlijke communicatie. Onze klanten waarderen ons om de kwaliteit van onze producten en de zorg die we besteden aan elk detail – van verpakking tot opvolging. Heb je vragen of zoek je advies over welk product het best bij jouw kind past? Wij staan altijd voor je klaar met persoonlijke hulp. Samen zorgen we ervoor dat jouw kind weer heerlijk slaapt – en jij ook. Slaap lekker met Bombees – dé webshop voor ouders die zoeken naar rust, comfort en geborgenheid voor hun kinderen.

2,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

"Zeer slechte ervaring met Bombees

Toen ik direct annuleerde, eisten ze dat ik zelf voor de retourkosten zou opdraaien en stopte de communicatie volledig na een kritische mail van mijn kant. Ik heb het pakket aan de deur geweigerd en volgens de Track & Trace is het inmiddels weer bij hen in Maaseik afgeleverd.
Gelukkig heb ik via Klarna betaald en daar een geschil geopend met het bewijs van aflevering. Bespaar jezelf de frustratie en koop hier niets; de 'premium' marketing is een dekmantel voor goedkope handel met nul service."

14. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na bijna 2 weken eindelijk mijn…

maar nuttig zijn ze zeker niet!

Op jullie website staat aangegeven dat dit broekje LEKVRIJ hoort te zijn
nou dit broekje is zeker niet LEKVRIJ na 1 keer beetje plassen was het gelijk doorgelekt had mijn dochter een natte broek …
Ik snap dat het geen luier is maar de bedoeling van dit broek is toch dat het een beetje plas opvangt nou dit is dus niet het geval!

7. April 2026

Zinderlijkheidsbroekjes besteld

Zinderlijkheidsbroekjes besteld, ziet er leuk uit maar niks anders dan een normale onderbroek. Niks geen anti-lek. 1 keer plassen en alles, zelfs de bank is nat!!!

3. April 2026

Hi Yeliz,

Bedankt voor je review en dat je dit met ons deelt.

Ik begrijp je reactie heel goed, dit kan inderdaad verwarrend zijn. Onze zindelijkheidsbroekjes zijn echter geen luiers en ook niet bedoeld om een volledige plas op te vangen.

Het zijn zindelijkheidstrainingsbroekjes, speciaal ontwikkeld om kinderen te helpen bij het zindelijk worden. Ze houden kleine ongelukjes deels tegen en zorgen ervoor dat je kindje het sneller voelt wanneer het nat wordt. Dit bewustzijn helpt juist om het zindelijkheidsproces te versnellen.

Bij een volledige plas kan het inderdaad gebeuren dat het broekje doorlekt, omdat dat niet de bedoeling van het product is.

We nemen je feedback wel serieus en gaan bekijken hoe we dit nog duidelijker kunnen communiceren, zodat verwachtingen beter afgestemd zijn.

Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten. We denken graag met je mee.

Mijn dochter word 3 jaar in mei

Mijn dochter word 3 jaar in mei, ze is hoogsensitieve peuter en slaapt onrustig, word vaak wakker in de nacht. Ik gebruik nu sinds 6 dagen bombees kussen ze gebruikt de hoge kant maar lijkt alsof ze niet fijn erop slaapt ze is ook een buikslaper moet ze de lage kant of hoge kant gebruiken? Welke kant moet omlaag?

3. April 2026

Beste klant,

Bedankt voor je bericht en om je ervaring te delen, dat waarderen we enorm.

Voor de meeste kindjes wordt aangeraden om de hoge kant onderaan te gebruiken, zodat het hoofdje iets hoger ligt. Dit zorgt vaak voor de beste ondersteuning van nek en rug.

Maar belangrijk om te weten: beide kanten van het kussen zijn ergonomisch ontworpen. Elk kindje is anders, zeker bij hoogsensitieve kindjes of buikslapers. Het kan dus even zoeken zijn naar wat voor jouw dochter het meest comfortabel aanvoelt. Sommige kindjes slapen net beter op de lagere kant, of draaien het kussen zelfs andersom.

We helpen je hier heel graag verder mee, zodat je samen de beste positie kan vinden voor haar slaapje.

Je mag ons altijd even mailen via info@bombees.com
, dan kijken we persoonlijk met je mee en geven we gericht advies.

Liefs,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik kan hier geen foto’s delen helaas

Update: Mail terug ontvangen van Bombees en ons geld teruggekregen. Wat wel heel netjes is.
Ze geven aan dat dit een fout is van de fabriek. En hun dit nog nooit eerder hebben meegemaakt. Maar ik laat deze review wel staan voor toekomstige kopers. Check hun label en inhoudt. Je smeert het wel op kinder huidjes en dat vind ik echt bizar dat dit zo kan gebeuren. Je besteld iets en krijgt iets totaal anders.

Ik kan hier geen foto’s delen helaas. Maar er piepte wat groene tekst boven het label uit. Dus wij hebben voorzichtig hun label eraf gehaald. Ja hoor iets totaal anders Lanolin Tender Cream staat erop en een hoop Chinese tekst. Dus duidelijk gewoon opgelicht. Dit gaat over hun magnesium lotion. Ik vraag mij überhaupt af of hier dus überhaupt magnesium in zit. En dit hebben wij echt nodig voor ons zoontje.

2. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leverdatum?

Ik heb een bestelling geplaatst recent. Wellicht komt het pakket nog, maar na het opzoeken van de reviews heb ik daar weinig vertrouwen in. Het pakket zal vast niet geleverd worden als ik dat zo bij andere lees.

30. März 2026

Hi Gladys,

Bedankt voor je bericht en je eerlijke feedback.

Ik wil je graag geruststellen: jouw bestelling is goed onderweg en zal ook netjes bij je geleverd worden. We begrijpen dat sommige reviews twijfels kunnen oproepen, maar wij doen er elke dag alles aan om alle bestellingen correct en zo snel mogelijk te leveren.

Mag ik je vragen waar je precies hebt gelezen dat pakketten niet geleverd worden? We nemen dit soort signalen namelijk serieus en willen dit graag verder onderzoeken en verbeteren waar nodig.

Als je wil, kijk ik ook persoonlijk even met je mee naar de status van je bestelling.

Bedankt voor je vertrouwen en geduld.

Oplichters

Pakketje zou 17 januari 2026 al aan zijn gekomen meermaals gemaild ze veranderen steeds van datum.

Naar klacht een melding ook gemaakt bij klarna deze nemen ze niet serieus met als uitkomst een betaling.

Naar weken/maanden mailen amper tot geen respons willen ze me niet mijn rekening schorsen terwijl de webshop aansprakelijk blijft tot levering.

Hiervoor meermaals gemaild weer waarop ik niet mijn hulp krijg als klant

Als ze willen verkopen reageren ze meteen maar zodra er problemen zijn laten ze je als klant in de steek

Zeker geen aanrader en oowja mensen let op ik zag achteraf dat dit gewoon kussens van ALIEXPRESS zijn voor 12 euro!!

17. Jänner 2026

Beste Deborah,

Bedankt voor je review.

We vinden het jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We willen hierbij wel graag verduidelijken dat we dit dossier meerdere keren grondig hebben nagekeken.

Volgens zowel de bezorgdienst als Klarna is het pakket correct geleverd. Op basis daarvan is het dossier ook afgesloten en kan er geen terugbetaling worden uitgevoerd.

Ondanks dit hebben wij je meermaals aangeboden om kosteloos een nieuwe bestelling naar je te verzenden als service en tegemoetkoming. Dit voorstel is echter door jou geweigerd.

We vinden het belangrijk om klanten te helpen en denken altijd mee in oplossingen. In dit geval hebben we verschillende keren geprobeerd om een passende oplossing aan te bieden.

Daarnaast willen we nog meegeven dat onze producten niet te vergelijken zijn met goedkope varianten die op dergelijke websites worden aangeboden. Wij staan voor kwaliteit, controle en service.

Mocht je alsnog gebruik willen maken van een kosteloze nieuwe verzending, dan staan we hier uiteraard nog steeds voor open.

Liefs,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet zoals gezegd wordt!

Helaas de kussens zijn niet het gewenste resultaat bij onze kinderen, ze glijden er vanaf en gaan er naast liggen, betere nachtrust ook dat niet, mijn dochter is zelfs eerder wakker, dus sorry nee niet de goede keuze geweest en helaas zal ik ze terugsturen.!

4. März 2026

Drop shipping

Drop shipping! Na vraag om te retourneren geen antwoord, niet via mail en niet via Messenger. Na dreiging om klacht neer te leggen kreeg ik meteen antwoord om te retourneren of 30% terug te betalen zonder retour. Echte afzetterij!

9. Jänner 2026

Beste Faith,

Het spijt ons dat u deze ervaring zo hebt ervaren. Uw bestelling werd ’s avonds geplaatst en automatisch verwerkt door ons fulfilmentcentrum, waardoor deze al verzonden was voordat wij het verzoek tot annuleren ontvingen. Daardoor konden wij de verzending helaas niet meer stopzetten.

Zoals wettelijk voorzien, kan uw bestelling uiteraard nog steeds geretourneerd worden binnen het herroepingsrecht. Wij hebben u inmiddels per e-mail de retourinstructies en het retouradres bezorgd zodat u het product kunt terugsturen voor terugbetaling.

Daarnaast hebben wij u, uit klantvriendelijkheid, ook een alternatieve oplossing aangeboden waarbij u een gedeeltelijke terugbetaling kon ontvangen zonder retour.

Tot slot willen we ook verduidelijken dat er in uw review wordt verwezen naar “dropshipping”. Dat klopt niet. Wij verzenden onze producten vanuit eigen voorraad via ons fulfilmentcentrum. Het kan dus nuttig zijn om eerst goed na te kijken wat dropshipping precies inhoudt.

Wij helpen onze klanten altijd graag verder en staan nog steeds klaar om uw retour correct af te handelen.

Kindjes zijn er gek op

Kindjes zijn er gek op. Vallen sneller in slaap en zijn meer uitgerust

2. März 2026

Beste Debbie,

Wat fijn om te horen! Geweldig dat de kindjes sneller in slaap vallen en uitgeruster wakker worden. Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik en mijn kinderen vinden het kussen…

Ik en mijn kinderen vinden het kussen wat dun om op te liggen.

26. Februar 2026

Beste Yana,

Bedankt voor uw feedback. Het kussen is bewust iets dunner ontworpen zodat het de nek en wervelkolom van kinderen beter ondersteunt tijdens het slapen. Voor kinderen werkt een lager kussen vaak ergonomischer dan een dik kussen.

Mocht u nog vragen hebben, helpen we u uiteraard graag verder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tot nu toe blij met de aankoop

Mijn kleinzoons 5 en 7 waren al blij bij het zien van de kussens. Ze zeiden ook beiden dat ze er goed opgeslapen hebben. Had zelf het idee dat de jongste rustiger was in zn slaap. Als ze logeren ,slaapt hij altijd bij mij in bed. En zelfs mama was enthousiast, ze wil ze zelf gaan aanschaffen, maar de jongens hadden al bedacht om ze mee te nemen naar huis. Dit was ook mijn bedoeling. Kunnen ze ze meenemen als ze weer komen logeren. Tot nu toe erg tevreden en hoop dat vooral de kleinste er goed op blijft slapen.

24. Februar 2026

Beste Stoffeltje,

Wat een leuke review om te lezen. Fijn dat uw kleinzoons er meteen blij mee waren en er goed op hebben geslapen. Mooi om te horen dat de jongste rustiger leek te slapen en dat zelfs mama enthousiast werd.

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt en hopelijk blijven de kussens ook tijdens de volgende logeerpartijtjes voor fijne nachten zorgen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn kleindochter was heel blij met…

Mijn kleindochter was heel blij met hare cadeau

22. Februar 2026

Beste Pascale,

Wat fijn om te horen dat uw kleindochter zo blij was met haar cadeau. Bedankt dat u dit met ons deelt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De kinderen zijn fan van het kussen

De kinderen zijn fan van het kussen, het is een leuk diertje en de prulletjes die eraan hangen zorgt ervoor dat ze rustig in slaap kunnen vallen.
De bezorgtijd duurde wel erg lang ... maar het wachten werd beloond.

20. Februar 2026

Beste Ines,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de kinderen zo fan zijn van het kussen en dat de friemelelementen helpen om rustig in slaap te vallen.

Ook bedankt voor uw geduld met de levering. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te laten bezorgen en zijn blij dat het wachten uiteindelijk de moeite waard was.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

08 januari besteld en nog steeds niet…

08 januari besteld en nog steeds niet binnen. Wel contact met klantenservice en snelle reactie. Ook contact gehad de vervoerder, maar nog steeds geen antwoord wanneer we het nu krijgen. En ik kan vertellen ik heb heel veel geduld, maar dit duurt wel heeeel erg lang.

17. Februar 2026

Beste Danielle,

Bedankt voor uw geduld. Na onderzoek bij de bezorgdienst bleek helaas dat uw oorspronkelijke pakket tijdens het transport verloren is gegaan.

We hebben daarom kosteloos een nieuwe bestelling naar u verzonden. Volgens de trackinginformatie is deze ondertussen bij u geleverd.

Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en bedankt voor uw geduld tijdens het onderzoek.

Heel blij mee

Heel blij mee! Dochter van 4 jaar valt na 5 min in slaap en slaapt nu eindelijk door!!

14. Februar 2026

Beste Charlotte,

Wat geweldig om te horen. Fijn dat uw dochter zo snel in slaap valt en eindelijk goed doorslaapt. Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heel mooi en fijn product

Een heel mooi en fijn product! Onze dochters slapen heerlijk op de kussens!!

9. Februar 2026

Beste Maarten,

Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat uw dochters zo heerlijk slapen op de kussens.

Helemaal super..

Helemaal super..
Mooi en netjes verpakt...
En al met al, jaa hoor !!! Onze jongste valt nu alleen in slaap zonder dat iemand bij hem moet liggen...

Helemaal blij mee, en hij is ook helemaal blij en trots

3. Februar 2026

Beste Chan,

Wat geweldig om te lezen. Fijn dat jullie jongste nu zelfstandig in slaap valt en zo trots is op zijn kussen. Daar doen we het voor.

Bedankt voor het delen van jullie ervaring.

Team Bombees

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr