Ik ben echt super tevreden met mijn bestelling. Het product kwam snel aan en was precies zoals beschreven. De kwaliteit is uitstekend en je merkt meteen dat het een origineel product is. Ik ge... Mehr ansehen

Ik kwam toevallig Bono tegen om suplementen te bestellen bij onze leverancier en zag toen het verschil in prijs . Na wat reviewers gelezen te hebben heb ik dus bij Bono mijn bestelling gedaan. De... Mehr ansehen

Ik heb een aantal keer producten besteld bij Bono wanneer de prijs beter was dan bij andere webshops. Ik stel het op prijs dat ik soms echt geld kan sparen. Wat me minder bevalt is dat de beloft... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Kosmetikbedarf
  3. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  4. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  5. Kräuterladen
  6. Bio-Drogeriemarkt

BONO is jouw webshop voor voedingssupplementen. ✓ Vandaag besteld, morgen in huis. ✓ Gratis verzending vanaf €35. ✓ Gratis product bij elke bestelling. ✓ Achteraf betalen met Klarna.

• Westeinde, 1511 MA, Oostzaan, Niederlande

• bono.nl

4,5

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Topkwaliteit en snelle levering!

Ik gebruik het nu een tijdje en ben zeer tevreden over het resultaat. Alles klopt gewoon: verpakking, smaak en werking.

Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar product. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen!

14. April 2026

Pakket is nooit aangekomen

Pakket is nooit aangekomen, meerdere malen getracht contact te krijgen, alleen mag je het doen met Coco de ai bot. En die beloofd telkens het door te zetten naar een collega. Wat uiteraard niet gebeurd. Of misschien wel maar hebben zij niet het fatsoen om om contact met je op te nemen. Waardeloze klantenservice!

30. März 2026

Antwort von BONO

Het spijt ons echt om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is absoluut niet hoe het hoort te gaan.

We begrijpen hoe frustrerend het is dat je pakket niet is aangekomen, zeker na meerdere pogingen om contact te krijgen. Dat je daarbij geen duidelijk of persoonlijk antwoord hebt ontvangen, maakt het natuurlijk alleen maar vervelender.

We willen dit graag alsnog goed voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@bono.nl met je bestelgegevens? Dan zorgen we dat een collega dit direct oppakt en met een passende oplossing komt.

Dank je wel dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Service is perfect

Service is perfect!
Dit is de eerste keer dat ik vloeibare chlorofyl bestel. Ik merk de resultaten nu al. Ik ben erg blij dat ik bij dit bedrijf heb besteld. Ze werken snel en hebben een uitstekende klantenservice. Ik beveel ze van harte aan!

10. April 2026

Niet aan te raden! Erg slechte service.

Pakket besteld vanwege de snelle levering, dag later staat het pakket op geleverd maar helemaal niets ontvangen. Vervolgens meerdere malen gemaild want heb de supplementen dringend nodig maar zonder enige reactie, enkel wat AI reacties.... Hele slechte ervaring niet aan te raden en nog steeds geen oplossing!

6. April 2026

Antwort von BONO

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad, dit is natuurlijk niet wat je van ons mag verwachten.

We begrijpen hoe vervelend het is dat je pakket als geleverd staat terwijl je niets hebt ontvangen, zeker als je de supplementen dringend nodig hebt. Ook het uitblijven van een persoonlijk antwoord is niet de service die we willen bieden.

Op dit moment zijn we onze klantenservice en AI-ondersteuning volop aan het verbeteren en trainen, zodat dit soort situaties sneller en beter worden opgepakt. Dat neemt natuurlijk niet weg dat jouw probleem opgelost moet worden.

Als je ons nog één keer je bestelgegevens stuurt via info@bono.nl, zorgen we dat een collega dit direct oppakt en je zo snel mogelijk helpt met een passende oplossing.

Exact Products, Timely Shipping But A Terrible Courier Choice.

The products are exactly as ordered, well packaged, shipped on time but unfortunately DHL is terrible at deliveries. I was home on the day of the delivery, but they decided to leave my package with the neighbour. The message sent to me also indicated the wrong house number which made me look ridiculous when I went to pick up my package.

2. April 2026

Diefstal en oplichting!

2e review zie mijn eerdere. Ik heb uiteindelijk alleen het potje vergoed gekregen van het supplement. De verzendkosten hebben ze mij niet terug gestort! Dit is diefstal! Waarom is dit diefstal? Ik heb een defect product ontvangen waar ik niets aan kan doen! Dus waarom krijg ik dan het volledige bedrag niet terug? Dit noem ik dus diefstal en ook oplichting! Koop hier niet want als iets mis gaat krijg je niet je volledige geld terug! Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

2. April 2026

Antwort von BONO

Het spijt ons dat dit zo is ervaren, we begrijpen dat dit voor frustratie heeft gezorgd.

Inmiddels is dit probleem gelukkig opgelost en is het volledige bedrag netjes afgehandeld. Dit had uiteraard in één keer goed moeten gaan en we nemen je feedback hierover serieus om onze service verder te verbeteren.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.