Bonusway Bewertungen

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Det är en bluff

Det är en bluff.
De har vägrat betala ut mina 1400+ kr sedan Januari 2024.
När man mailar dem får man bara autosvar.
Jag har mailat dem en massa gånger det senaste året.

7. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min bonus godkändes redan 5 september…

Min bonus godkändes redan 5 september 2025. Trots detta tog det nästan ett helt år innan beloppet ens blev godkänt för uttag. Under året har jag varit i kontakt med Bonusway flera gånger och fått besked om att det ”tar tid”.

I augusti 2026 blev pengarna äntligen tillgängliga för uttag – men då gick det istället inte att genomföra uttaget. När jag till slut lyckades begära utbetalning omkring den 14 augusti trodde jag att problemet äntligen var löst.

Nu har det gått över tre veckor. Utbetalningen står fortfarande som väntande, inga pengar har kommit och jag får inte längre något svar från kundtjänsten.

Det är faktiskt svårt att förstå hur en utbetalning av en bonus som varit godkänd sedan september 2025 kan bli en process som pågår i ett helt år, med nya problem i varje steg.

Efter den här erfarenheten har jag inget förtroende kvar för tjänsten och skulle inte rekommendera Bonusway till någon. Jag vill helt enkelt få de pengar jag har väntat på sedan förra året.

5. September 2025

Bluff?

Håller med alla andra här att detta företag verkar ha gått över till att vara bluff. Tidigare fungerade det, men nu ligger bonusen bara kvar i inkommande i alla evighet och man får inget svar när man kontakter dem, endast ett standardsvar, som mycket väl kan vara AI-genererat. Har väntat 9 månader nu på 650 kr men får inget utbetalt. På Refunder funkar det alltid.

Jag har nu fått min bonus utbetalad, efter åtskilliga mejl, därav höjer jag upp betyget till en 3:a. Men man ska inte behöva tjata till sig bonusen utan det ska fungera automatiskt.

3. September 2026

Bluff?

Har aldrig fått en krona utbetalt trots ett och ett halvt års väntan. Allt är troligen bara en bluff.
Mvh Kund nr: 6990020

2. September 2026

Hemsk kundservice

Nu väntar jag återigen på att ni ska betala ut min bonus. Har mailat ett flertal gången, som många gånger tidigare men ni svarar inte. Måste alltid vända mig hit för att ni ska betala ut min cashback. Betala ut min cashback omgående och se till att svara era kunder när de mailar er!

31. August 2026

Betalar inte ut pengarna

Rekommenderade dem tidigare och har gett flera positiva omdömen under åren. Beloppen står som godkända i loggen, men de står som "inkommande" på ett annat ställe vilket blockerar dem för att betalas ut.

De svarar inte på kundsupporten längre.
Och nu står det "Bonusen har gått ut p.g.a. 12+ månaders inaktivitet". Det betyder alltså att pengarna tillfaller dem.

14. August 2026

Täyshuijaus

Täyshuijaus! Bonuksia ei tilitetä useamman vuoden ajalta ja aina vastataan, ettei myyjä ole arvioinut niitä, lopulta vastasivat, että bonukseni ovatkin vanhentuneet.

6. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Some of my “bonuses” are over two years…

Some of my “bonuses” are over two years old and are still “waiting for approval.” I’ve contacted customer service, and they told me they haven’t received them from the shops where I made the purchases. So frustrating, and I’m closing my account now.

18. August 2026

Helt ok

Jag är nöjd, lite svårt att få till utbetalningen rätt. Jag har två gånger trott att jag gjort allt rätt, men inga pengar kommer. Sen märker jag att saldot är kvar på Bonusway och att jag måste göra om. Nu har jag testat igen så får vi se hur det går denna gång.

15. August 2026

Väntar och väntar...

Min upplevelse är att det inte betalas ut någon bonus längre. Min lista över s.k. "Inkommande" går tillbaka till 2024.
Jag tycker heller inte att det är riktigt att man skickar ut ett mail som säger att man fått bonus när det i själva verket bara är någon form av godkännande av bonusen.

31. Juli 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastiskt bra att få bonus utan att…

Fantastiskt bra att få bonus utan att det kostar något mer än att gå in via Bonusway och sen välja den webbsida man ska handla från. Ett minus att de missat att utvärdera ett antal köp från år tillbaka. Men när jag påpekade det så ordnade de detta.

25. Juli 2026

Förfärligt

Förfärligt! Det går inte att få sin bonus utbetald för flertalet butiker och går inte att få kontakt med kundservice!

18. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uttag "under utvärdering" i månader - Uselt!

Som alla skriver: Bonusway var bra en gång i tiden, nu verkar det bara vara en stor bluff. Har väntat i 2 månader på utbetalning till mitt konto men den står fortfarande som "under utvärdering". Nästan lika länge får jag automatiska mail då och då om att kundtjänsten har mycket att göra och därför inte hunnit svara på mina meddelanden. Verkar helt omöjligt att kontakta dem på annat sätt. Undvik!

7. Juli 2026

18 months to get my bonus

It took 18 months and many emails to have my bonuses paid out. So much slower than all other similar services!

Customer Services are automated emails, takes a lot of effort to get to a real person.

BonusWay kept claiming all bonuses where "under review" and the review time was supposed to be 4 months.

Eleven months after my last bonus and 18 months after my earliest bonus, and I after I asked for proof that none of the bonuses where approved from the sellers yet, the bonuses where finally moved from "under review" and today I could ask to get them paid out.

Will be interesting to see how slow the payout is.

Scam warning.

23. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bonusway var bra en gång i tiden

Bonusway var bra en gång i tiden, använt dom i 11 år.
Senaste "godkända" bonus jag fått är 2018.
Alla köp och bonusar sedan dess har "fastnat" i inkommande. Tänkte inte att det var så mycket problem med det utan använde det i bakgrunden.
Nu när jag skulle ta tag i det så fick jag endast svaret:

"Din bonus är fortfarande under utvärdering, eftersom vi inte har mottagit vår försäljningsprovision än."

Vilket är fullständigt skitsnack då jag använder även Refunder och Mybonus osv med exakt samma setup (browser osv) och där fungerar det felfritt.

Kort och gott, välj någon av de andra alternativen till Bonusway eller bara strunta i Bonusway för pengarna lär du inte få se om inte deras automatiska system fungerar för just dig.
Har själv över 1500 SEK som jag inte kommer få ut pga detta.

5. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr