BookmateBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lige i dag Via Google fundet ud af, at en af mine mailadresser figurerer på det sorte net som følge af et datalæk hos Bookmate i 2019. Hvorfor blev jeg ikke informeret? Får rigtigt mange mærkeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig app. Har betalt abonnement men kan ikke logge på. Siden kommer op, men lukker så øjeblikkelig ned. Har kontaktet kundesupport efter at have ledt efter denne mulighed i 1 time. Man kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varslet stor prisstigning på årsabonnement. Forsatte efter Yousee/Bookmate med en bestemt pris pr. år hvis man forblev kunde kun hos Bookmate. Der stod den årlige pris fremover ville være på 599,-.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig en skuffende oplevelse. Indholdet er fint, men kvaliteten af app’en fungerer slet ikke. Oplæsningen af lydbøger er utydelig, hakker og springer ofte flere sekunder så mange ord bliver udel... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har Bookmate via You See og havde…

Jeg har Bookmate via You See og havde fået af vide at det er gratis. Nu vil de dælme have penge!! Og jeg er midt i en bog! Jeg føler mig virkelig snydt.
I øvrigt undrer jeg mig over, at der slet ikke er kommenteret fra firmaets side. Læser de overhovedet disse anmeldelser? Eller er det kun for et syns skyld at de er på Trustpilot?

4. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bookmate er fantastisk

Bookmate er fantastisk. App'en virker bare, og der er et stort udvalg af bøger og lydbøger. Herhjemme bliver den brugt dagligt. 😁

12. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var dog det arveste “lagkage”

Det var dog det arveste “hømhøm”, jeg må af gode grunde ikke kalde det det som det er, godt jeg ikke har købt et fast abonement.
Da jeg så via yousee, at her var mulighed for at vælge lydbog, som en del at yousee, var jeg med det samme på Bookmate, men hold dog op hvor blev jeg skuffet over det udvalg der er.

Så hellere lydreolen fra bibliotekerne, her er udvalget større og bedre.
Blot møj irriterende, at jeg nu skal vente en hel månede før jeg kan vælge om.

27. Februar 2019

SÅ ringe en App

Har Bookmate via Telmore abn. Synes det fungerer super dårligt. Sølle udvalg af bøger og de fleste af dem jeg søger kan jeg hverken få lov at læse eller lytte til. Ville aldrig selv bruge penge på den app. Stay away.

25. Februar 2019

Utrolig ringe udvalg.

App i sig selv virker fint. Men deres bog udvalg halter ikke bare lidt men ekstremt meget. Så meget at man opgiver at bruge app da der er så stor mangel på udvalg. Utrolig ringe.

15. Februar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg overvejede at skulle have bookmate

Jeg overvejede at skulle have bookmate, efter at jeg har lukket min tjeneste hos Telmore.
Så jeg downloaded appen, og forrest står der - Det er ikke muligt for dig, at få 7 dages gratis prøvetid-,
Og tænker OK.... det nok fordi jeg har haft prøvet det, via abb hos Telmore. Så trykker OK.... Men i samme moment, ser jeg at der er 2 kasser med priser, den ene med 1 måneds køb og den anden med 1 års køb.... Og nu tænker jeg..... Har i BONDEFANGET MIG?.
Har jeg troet jeg har trykket ok på at jeg desværre ikke kunne få 7 dage gratis, eller har jeg trykket ok til 1 års KØB af jeres tjeneste?.
Hvis sidstnævnte er tilfældet, vil jeg gerne vide hvor jeg fortryder.... Svar venligst HURTIGST MULIGT.

MVH Karina Hjortholt

22. Dezember 2018

Bondefangeri.

Jeg er helt på linje med de øvrige anmeldere, som skriver om "tilbudet" om et PREMIUM-abonnement i 3 måneder for 9,-. Ja, det er uden lydbog, finder man så ud af, når man har givet sine kreditkortinformationer.

Lydbog er den væsentlgste ting for mig, hvis jeg skulle købe abonnement.
Derudover, så kan man ikke med det samme stoppe abonnementet 3 måneder frem. Man skal være medelm 1 måned før man kan annullere den automatiske betaling, hvilket i min optik blot er et forsøg på at bondefange kunderne, da man håber på, at vi så glemmer at aflyse betalingen.

Det har gjort, at jeg øjeblikkeligt besluttede at lukkede min konto.

Jeg har skrevet netop disse ting til Bookmate som årsag til lukning af min konto, men som jeg kan se her på Trustpilot, så kommer man nok ikke i dialog med virksomheden, som jo så også har valgt ikke at kommentere de negative anmeldeler.

Bemærk også: Hvis man vil skrive til Bookmate, så er der en mail adresse til Portland. Man henviser til deres support-team, men her findes der ingen mail-adresse, kun deres jrudiske afdeling.

9. Dezember 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fup firma. Du skal betale for både lyd og læsning

Bookmate er et klassisk fup firma.
De lokker med godt tilbud 9 kr pr måned. Normalt er det både til at læse og høre, men her er det så kun til at læse.
Hvilket jeg fandt ud af efter at have brugt en masse tid.
Man kan så heller ikke stoppe sit abonnement før om en måned (de håber vel at man glemmer at gøre det)
Man kan ikke chatte eller på anden måde få hurtig hjælp

23. November 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virker ikke altid på PC

Virker ikke altid på PC. Står bare og "snurrer" som om den leder efter siden. Når den virker er den okay, men ikke lige så god som Mofibo. Ærgerligt at Telmore skiftede til bookmate.

12. November 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er totalt åndsvag og vildledende…

Det er totalt åndsvag og vildledende markedsføring. De har fået mig til at oprette mig og betale et mindre beløb for 3 mdr PREMIUM!!

Vildledelsen består i, at Bookmate efter min bedste opfattelse har 2 slags produkter, et lydbogsprodukt og et PREMIUM produkt. Jeg har købt og betalt for 3 mdr PREMIUM, men efter 35 minutter hvor jeg lyttet til en lydbog, så stopper optagelsen, fordi jeg så OGSÅ skal betale for deres andet abonnement. Det er bondefangeri og jeg blev fanget. SPILD AF PENGE! Selvom det lignede et godt tilbud.

MIT RÅD. DROP BOOKMATE. Tag en af de andre mange tjenester, hvor du ved hvad du betaler for, og hvor PREMIUM betyder at du får den bedste service muligt, som det normalt gør.

Hvis muligt vil jeg gerne have mine penge tilbage.

5. November 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har Bookmate gennem Telmore og…

Jeg har Bookmate gennem Telmore og synes som sådan, at det fungerer fint.
Men jeg synes, at det er et minus, at lydbøgerne ikke følger bogens kapitler, men deles ud i diverse minutter bogen igennem. Det er specielt irriterende, hvis man falder i søvn 😏 og skal genoptage lytningen. Så passer Bookmates kapitler ikke med lydbogens.

11. Oktober 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bookmate-abonnement, nix ...

Bookmate-abonnement, med alle de sædvanlige fælder - 9 kr. for 3 måneder, min bare r.., så skal man lige betale for lyden, og når man betaler med kort, vises et, du betaler for 3 måneder i stedet for beløbet (er det lovligt?) og udvalget af lydbøger, trist :) Og koden i skulle sende til mobilnummer, nej den kom aldrig...

Nå, jeg må huske at afmelde det skidt...

/ med sur hilse, Peter

14. September 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er super glad for bookmate og synes det…

Er super glad for bookmate og synes det er en vildt lækker ekstra service fra Yousee at jeg kan få det gratis.
Man skal dog være OBS på om bogen er en standard bog eller en premium bog, hvis det er en premium bog kan man kun hører 10 min af den uden at skulle betale.

14. September 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr