BookmateBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lige i dag Via Google fundet ud af, at en af mine mailadresser figurerer på det sorte net som følge af et datalæk hos Bookmate i 2019. Hvorfor blev jeg ikke informeret? Får rigtigt mange mærkeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig app. Har betalt abonnement men kan ikke logge på. Siden kommer op, men lukker så øjeblikkelig ned. Har kontaktet kundesupport efter at have ledt efter denne mulighed i 1 time. Man kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varslet stor prisstigning på årsabonnement. Forsatte efter Yousee/Bookmate med en bestemt pris pr. år hvis man forblev kunde kun hos Bookmate. Der stod den årlige pris fremover ville være på 599,-.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig en skuffende oplevelse. Indholdet er fint, men kvaliteten af app’en fungerer slet ikke. Oplæsningen af lydbøger er utydelig, hakker og springer ofte flere sekunder så mange ord bliver udel... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Synes som så mange andre at det er mega…

Synes som så mange andre at det er mega irriterende at appen stopper og springer rundt i bogen. Fix det dog!!
Synes heller ikke udvalget er imponerende og jeg har flere gange ledt forgæves efter gode bøger, som Mofibo har i deres app.
Og ja jeg sammenligner heads up med Mofibo, som er det jeg kender noget til.
Der er dog masser af bøger og lydbøger, bare ikke lige dem jeg vil høre.. derfor får i da også 2 stjerner
Det er sku ærgerligt at Telmore bruger jeres tjeneste og dette er også skrevet til Telmore. Overvejer helt at droppe bookmate og Telmore, da jeg ikke gider bøvle med det, man betaler jo for en halv god streaming tjeneste, det er lidt spild af penge..

23. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor stopper bøgerne man lytter til…

Hvorfor stopper bøgerne man lytter til ?! Kan man ikke hører bøgerne færdig????? Jeg kan godt se at jeg ikke er alene om problemerne. Tror jeg går over til en af de andre app med lydbøger.
Det er ærgerligt at man ligger noget ud som ikke virker og det værste er at de er fløjtende ligeglade!

17. März 2021

Appen fungerer dårligt

Appen fungerer dårligt. Lige nu er der konstant afspilningsfejl og frysning af opløsning, så man ikke engang kan starte forfra. Download virker heller ikke. Har klaget til Bookmate, men de beklager blot. Har flere gange oplevet problemer - duer ikke!

10. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har forsøgt at høre en lydbog

Har forsøgt at høre en lydbog. hvis jeg holder pause og vil finde tilbage til et tidligere kapitel er det vanskeligt at stedfæste hvor i forløbet jeg er. Enten mangler der en vejledning til"kapitlerne" eller også er det fejl i app,en

4. März 2021

Har købt app på mobil

Har købt app på mobil - kan ikke få lov at læse bøger på pc - selvom jeg locker på med mobil nr. og får sendt koden til mobil - er jeg alligevel ikke registreret som bruger og får afvide jeg ikke har adgang til at læse bøger

3. März 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Afspilningsfejl

Synes egentlig, der er ok mange titler, men appen fungerer SÅ dårligt. Det er vildt irriterende at få afspilningsfejl så ofte.

1. März 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der mangler en del titler.

Jeg kan godt lide selve app'en. Den er rimelig overskuelig og nem at søge i. Forsiden er en smule rodet. Det gode er, at man kan lave sine egne boghylder i denne app. Til gengæld sys jeg der mangler en del titler.

1. März 2021

Hold kæft hvor en fail

Hold kæft hvor en fail, de skriver de har massere af bøger/udvalg men mange af dem er slet ikke tilgængelig selvom de er der inde?! Meget småt udvalg både i form af lydbøger samt dansk sprog.

14. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkeligt irriterende at flere og flere…

Virkeligt irriterende at flere og flere lydbøger står som ikke tilgængelig. Appen hopper i kapitler og nogen gange stopper den bare og man kan ikke komme videre. Har man haft et opkald mens man lytter springer den flere minutter tilbage. Indhold af nye bøger er langsomt og der er slet ikke stort nok udvalg. Jeg har mit abonnement gennem telmore og kan derfor ikke vælge andet.

5. Februar 2021

Usandsynlig dårlig app
Trods gentagende henvendelse til support siden december, er problemerne med lydbøger som stopper igen og igen ikke løst. Hver gang får jeg et venligt svar men igen løsning. Det undre mig at yousee og telmore ikke får stillet krav om levering af et tilfredsstillende produkt. De får ikke det de betaler for.

1. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne App er virkelig god.

Denne App er virkelig god.
Jeg, som mange andre, har haft visse problemer, men deres support svarer hurtigt og har løst mine problemer, så jeg anbefaler denne app varmt - jeg har den via mit Telmore abonnement

20. Jänner 2021

Usandsynlig dårlig app

Usandsynlig dårlig app. Et hav af fejl med afspilning hele tiden.
Jeg giver Bookmate 12-18 måneder, så har både Yousee og Telmore fundet andre steder, fordi det er et elendigt produkt. Og når de er væk, så er de sidste kunder væk.
Men taget i betragtning af hvor dårlig produktet er, så har det overlevet længe.

18. Jänner 2021

Hvor blev min bog af?

Har bookmate gennem telmore. Var startet på den nye Ken Follett, efter 47% kunne jeg ikke høre mere af bogen?????????
Flere gange er det sket at jeg har måtte manuelt finde frem til hvor jeg var kommet, da appen af en eller anden grund havde startet bogen forfra.

8. Jänner 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har den igennem Telmore og det er kun…

Har den igennem Telmore og det er kun lydbøger der er fejl med, den har været fejl, de sidste 2-3 mdr. At den slukker selv og kan ikke starte igen. Har ringet og de ved der er fejl, og det eneste jeg fik besked på slet app eller vent. Vent på hvad???
Har slette flere gange. Ellers syntes, jeg den er nem at gå til og de er hurtig med nye bøger. Som sagt er det kun de sidste 2-3 mdr. Der har været fejl.

4. Jänner 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr