Bookt.dk er til dato det bedste bookingsystem jeg har kunne finde frem til. Det har alle funktioner man har behov for, deres udviklere er hurtigere end lynets hastighed, og så er der kundeservice i to... Mehr ansehen
Siden jeg skiftet til Bookt i min frisørsalon, har jeg fået mere tid og overskud til mange af de ting der har haft haltet i min salon. Et super brugervenligt system, der gør at man kan fokusere lang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brugervenligt og nemt Jeg har skiftet til Bookt efter at have brugt et andet bookingsystem tidligere, og dette har virkelig gjort en kæmpe forskel! Det hele er meget lettere og brugervenligt. Både f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har prøvet forskellige bookingsystemer i vores virksomheder, men der har altid været lidt bøvl med funktionerne, og det har til tider været svært at løse. Derfor faldt vi over Bookt, som vi kontakt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bookt.dk er en online bookingplatform designet til at forenkle bookingprocessen for virksomheder. Platformen tilbyder flere kraftfulde funktioner til at maksimere virksomhedens vækst og minimere besværet med booking.
Otto Busses Vej 5, 2450, København, Dänemark
- +4531421625
- kontakt@bookt.dk
- bookt.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Øget kundetilfredshed
Et problemfrit og nemt bookingsystem har været en game changer i min virksomhed. Derfor benytter jeg kun bookt.dk og anbefaler det til alle på min vej. Det har ikke kun øget kundetilfredsheden, men sparet mig en masse tid, fordi at systemet aldrig fejler 😊

Optimal aftalestyring med Bookt: En uundværlig løsning for min klinik
Jeg er fuldstændig overvældet af, hvad Bookt har formået at opnå for mig og min klinik. Som en travl fysioterapeut på farten, kan jeg med mildt sagt sige, at jeg er begejstret for denne løsning.
Tidligere var det en komplet cirkus at holde styr på mine aftaler både på klinikken og ude hos patienterne. Mængden af tid, det krævede, er simpelthen ubegribelig. Men med Bookt er alt blevet så meget lettere.
Jeg kan ikke få nok af de positive tilbagemeldinger, jeg får fra mine kunder, som også er henrykte over denne enkle løsning! At se deres glæde er uvurderlig.
Jeg vil gerne takke Bookt for at have gjort mit liv som fysioterapeut meget mere effektivt og problemfrit. Jeg kan ikke anbefale denne platform nok!

Lækkert system
Lækkert system. Meget intuitivt, og god kundesupport.

Kæmpe anbefaling
Det er utroligt hvad bookt har gjort for mig og min klinik. Jeg er udkørende fysioterapeut og jeg er mildest talt op at køre over den her løsning.
Det har før i tiden været et cirkus at holde styr på aftaler ude og hjemme og tiden det kostede er ubegribelig.
Jeg hører ikke andet end positivt fra kunderne som også er glade for denne nemme løsning!!
TAK!!!

Antwort von Bookt
Til dagligt driver jeg en café
Til dagligt driver jeg en café, og blev efter et stykke tid bekendt med bookt. Til dags dato, har jeg ikke været utilfreds eller haft nogen former for komplikationer. Super professionelt og veludviklet system.
5 store stjerner her fra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gjort det meget nemmere
Nu har jeg brugt bookt.dk i snart 6 måneder, og hvilken effektivisering. Før brugte jeg meget tid på kunder i røret. Nu kommer 95% af mine bookinger igennem bookt.dk. Det giver mig mere tid til mit egentlige arbejde, men det giver mig også bedre overblik over, hvornår jeg har tid til drop-In kunder. Ydermere sparer jeg tid på at notere alle tider. Bare et klik på computeren, og jeg kan se alle dagens tider.
5/5 herfra for produktet og servicen.

5/5 og flere hvis muligt
Har nu brugt bookt i en god periode og kan kun anbefale det!
Jeg er frisør og er ikke den bedste på det tekniske, så det er kæmpe værdi for mig, at der er hurtig respons, når jeg ikke kan finde ud af det, samt at jeg kan fokusere mere på kunderne end at svarer telefonen konstant under klipninger!
Varmeste anbefaling herfra!! :)

Rigtig brugervenligt!
Jeg driver til dagligt en fodklinik og må sige at jeg er meget imponeret over Bookt. Online bestilling fungerer upåklageligt og jeg har tilmed hørt kunder rose “mig” for at det er brugervenligt og nemt at gå til.
5 stjerner herfra!

Brugervenlig og simpelt system
Brugervenligt og simpelt system. Jeg havde en rigtig god snak med Kevin, som fik sat mig sat ind i deres system og skiftet mit gamle ud uden problemer. 5 stjerner herfra 👍🏼

Antwort von Bookt
Bookt gør at jeg kan fokusere mere på mine kunder
Jeg har brugt Bookt i min frisørsalon i et stykke tid nu. Bookingsystemet har siden det blev implementeret, frigivet tid til, at jeg kan fokusere på det som rent faktisk betyder noget - at give kunderne den bedste oplevelse i min salon. En klar anbefaling her fra!

Antwort von Bookt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.