Snabb leverans, bra priser och goda kryddor. Frakten kändes något dyr, å andra sidan är det väl vad det kostar. Kryddorna i sig upplevdes ha bra pris så allt som allt blev det inte så dyrt. Enda butik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Som återkommande kund finns det inget att klaga på! Bra service, priser i nivå eller under konkurrenterna, leveranser utan konstigheter & framförallt goda kryddor och spännande kryddblandningar.... Mehr ansehen
Sveriges största kryddsortiment! Webbshop samt butik i Borgeby! Välkommen in och botanisera bland världens alla kryddor.
Desideriavägen 4, 23741, BJÄRRED, Schweden
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Bra priser, snabb leverans, älskar att handla där
Fantastiskt stort utbud
Trevligt bemötande, snabba leveranser.
Kan bara rekommendera.
En fantastisk affär här fanns allt i kryddväg !
Jag handlade en underbar tekanna och glas mycket trevlig personal
Älskar Borgeby Kryddgård!!!! Bor i Ljungby och har alltid beställt kryddor till brevlådan fraktfritt. Nu kostar det 190 kronor för den tjänsten. Kan ju få till ett utlämningsställe men har lite problem med att ta mig dit. Så nu är det sluthandlat. Jättenöjd men jätteledsen kund.
Mycket trevlig butik med ett rikt sortiment av kryddor och kryddblandningar och mycket annat gott och spännande.
Tillmötesgående personal.
Goda dofter ger inspiration till ny kryddning av diverse maträtter.
köpte hela torra chili shombo samt hela torra jalapeno.
de hade lika gärna kunnat vara av plast - ingen smak, ingen hetta
Wow 🤩 jag beställde massa kryddor i söndags och hade dom idag onsdag 😍 jag är så imponerad, ändå ifrån Skåne och ända upp till Sundsvall 😍🥰
Har sett lite film från butiken och det enda som gör mig sur är att ni är på tok för långt bort för det hade varit magiskt och känna alla ljuvligt och få känna alla dofter 😍
Längtar efter att få prova alla 36 kryddorna 🥰 som luktar magiskt gott. Har länge haft ett öga på er butik men det var först nu jag handlade och jag är salig av lycka 😍🥰
Kommer absolut handla mera. Rekommenderas varmt 😍🙏 tusen tack
Beställde kryddor och te utan problem. Leveranstid enligt förväntan. Upplever att både kryddorna och teerna var av god kvalitét och väldigt prisvärda.
Väldigt bra kryddor och roliga / inspirerande kryddblandningar. Man vill ha ALLT. Kan surfa runt i timmar på hemsidan. 🤩
Supersnabba leveranser.
Kundvänliga.
Rekommenderas varmt.
Kör gärna några mil för att komma till denna mysiga butik som har allt jag behöver inom smaksättning🤩. Jag köper alltid essenser till mitt hemgjorda snus här, kryddor av des olika slag till mat och snacks. Alltid vänlig personal, smidigt att parkera. Bara positivt, Även beställningar på nätet funkar utmärkt.../Mattias
Som återkommande kund finns det inget att klaga på!
Vitlökspeppar är något alldeles extra och familjen fullkomligen älskar pommeskryddan!
Bra jobbat och fortsätt så tack.
Får ingen utlämningsavi från PostNord/utlämningsstället.
Supporten frågar om jag vill betala frakt, tackar nej men Kryddgården tar pengarna ändå. Allt under 20 dagar..
Kundtjänst är under all kritik.
Smaklösa essenser. Andra likvärdiga essenser har mycket mer koncentrerade smaker. Dessa går åt halva flaskan. Av alla jag provat

Antwort von Borgeby Kryddgård
Supersnabb leverans, goda aromer till rimliga priser.
Sluthandlat pga postnords hantering. Från att lev i byn, flyttar till närmaste stad, obegripligt.
handlar ofta där, både online och besöker butiken, har allt man behöver för att blanda egna rubs, mm, ett fantastiskt kryddsortimentet, finns allt och lite till, torkade jalapeñon, är beroendeframkallande:) mkt trevlig personal, snabba leveranser
Urusla essenser. Odryga. Går åt en halv flaska till 5 dl glass. Smakmässigt under all kritik.
Nöjd ny kund! Fint och spännande utbud av kryddor och mer. Snabb och bra leverans. Aromatiskt och färskt, stora och små förpackningar. Här blir det fler beställningar.
Snabb leverans och inga problem. Dessutom otroligt skäliga priser. Tack borgeby!

Antwort von Borgeby Kryddgård
Stort sortiment av goda kryddor och alltid lätt åtkomliga!

Antwort von Borgeby Kryddgård
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.