Bossa Nova Bewertungen 39

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den fornøjelse at spise her for første gang, og det bliver ikke den sidste. Vi bestilte en frokost platte med fem forskellige ting som var yderst delikat, frisk og veltilberedt, og e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er 4 unge mennesker på ca 60 år som nød omgivelser og maden i jeres søde restaurant idag, maden var rigtig dejlig og servicen fra Sandra var helt i top Tak for en go oplevelse

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Don’t stay at this hotel,I got no sleep as the AC unit dripped all night, a maintenance person fixed it 3 times only for the fault to occur again and again. The hair dryer worked for 7 minutes and t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker mad og god service. Straks da vi ankom blev vi mødt af smilende og opmærksomt personale. Vi fik hurtigt serveret drikkevarer og appetizers. Maden kom med passende ventetid (... Mehr ansehen

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den fornøjelse at spise her…

Vi bestilte en frokost platte med fem forskellige ting som var yderst delikat, frisk og veltilberedt, og en meget fin service af Sandra.
Kan varmt anbefales.
Mad: 5/5 | Service: 5/5 | Stemning: 5/5

Reservation
Reservation anbefales

Støjniveau
Lavt, så det er nemt at tale med hinanden

12. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udover lækker mad og fin betjening

Udover lækker mad og fin betjening, fik vi på restauranten regning serveret et glas skøn champagne 🤩..vi havde ved reservationen skrevet under bemærkninger, at vi havde 45 års bryllupsdag.
Der blev ønsket tillykke og flag var der også sat på bordet.
Det var en gestus der varmede os meget🥰

11. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Don’t stay at this hotel,I got no sleep…

The hair dryer worked for 7 minutes and then stopped.
Our room wasn’t made up until 5-30pm ,inconvenient for us as we had been out all day and wanted into our room.

25. Februar 2026

Smag på Køge.

Smag på Køge.
Maden var rigtig god fint tilberedt efterårstid. Græskarsuppe, okselår tunge og æbledessert.
Betjeningen var høflig og kompetente.
Det eneste problem der var, at jeg ville give drikkepenge, men de maskiner man betaler til i dag, de er forskellige fra restauranter til restaurant , så man farer rundt i det. De fik desværre ingen drikkepenge, men så må de nøjes med fem stjerner. De bedste hilsner fredag klokken 17 ti 19 fra ældre ægtepar.

10. Oktober 2025

Ekstraordinær oplevelse

Lækker, lækker mad og en virkeligt stilfuldt indrettet restaurant. Vi havde en bordplacering på 1. sal ved vinduet, og det var fantastisk. Der var også en god afstand til de andre borde, hvilket bidrog til en hyggelig og privat stemning.
Servicen var helt enestående og meget professionel. Det var vores første besøg her, men bestemt ikke det sidste, selvom vi bor lidt længere væk. Vi føler, at vi har opdaget en lille perle!

18. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget høj kvalitet og fantastisk…

Meget høj kvalitet og fantastisk service.

Nu har jeg spist hos Bossa Nova en del gange og tænker hver gang at jeg er yderst tilfreds og får en ekstraordinært oplevelse.

Så derfor denne anmeldelse.

Det er virkelig et besøg værd, meget høj kvalitet af råvarer, veltilberedt samt en smuk og visuelt oplevelse af de tre retter som blev serveret.

En lyn stegt tun som er den bedste jeg nogensinde har smagt. Efterfulgt af økologisk kalvemørbrad af meget høj kvalitet med skønt og lækkert tilbehør. Desserten sad også lige i skabet.

Stedet er meget velforberedt og opmærksomme på allergigener som i mit tilfælde er vigtigt.

Stedet er hyggeligt. Personalet den aften var Michael og Magnus, meget smilende, opmærksomme, og med en utrolig fornemmelse god service. Virkelig en god oplevelse!
Dbh Anette

28. März 2025

Fantastisk og dejlig oplevelse:

Fantastisk og dejlig oplevelse:

Vi holdt vores firmajulefrokost på Bossa Nova og det fortjener i den grad 5 stjerner.
Super lækker mad, fantastiske vine og deres altid smilende, hjælpsomme og dygtige personale.

Vi kommer helt sikkert igen

6. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig hyggeligt sted med skøn…

Rigtig hyggeligt sted med skøn atmosfære. Lækker mad, bøffen var stegt perfekt og retterne godt sammensat. Rigtig gode kaffebønner og super opmærksomt personale. Tak for en god oplevelse.

27. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bor selv i Køge og var idag d

Bor selv i Køge og var idag d. 4-04-2024 for første gang, sammen med en god ven på Bossa Nova på Køge havn. Og sikke en oplevelse, vi fik Bøf bearnaise, og jeg tør godt sige at det var den bedste bøf jeg til dato har spist. Hold fest den var god. Bossa Nova er ikke så stort et sted, men til alle der læser her, gør jer selv den tjeneste at bestille bord og prøv det.
Det er super godt og samtidig et hyggeligt sted med god stemning.
Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer der. 👌

4. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stedet som aldrig har skuffet med mad, service eller atmosfære;o)

Dette er stedet vi tager til når vi skal have det bedste mad, bedste stemning og ikke mindst den bedste service;o)
Vi bor i en forstad til kbh men vælger ALTID Bossa Nova da vi aldrig er blevet skuffet på nogen måde når vi har lagt vejen forbi, kun det bedste er godt nok for Bossa Novas personale...
Vi havde et vennepar med fra Fredericia og de sagde at det ikke var sidste gang de ville besøge Bossa Nova, så Bossa Nova er helt sikkert værd at køre langt for at få oplevelsen af smag og atmosfære...

4. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr