Virkelig gode produkter til håret! Fik en ekstrem god kundeservice med personlig anbefaling til hvad mit hår kunne have brug for, eftersom jeg skrev til dem om mit problem. Det er ikke første gang og... Mehr ansehen
Fantastiske produkter især fra CGA. Eneste ønske det vil være rigtig fedt med hurtigere opfyldning af udsolgte varer eller i det mindste en forventet dato for varene. Evt. husk at gøre opmærksom på at... Mehr ansehen
Deres hjemmeside er enkel at navigere rundt i, og udvalget af krøllede hårprodukter er bredt. Levering er virkelig hurtig og jeg har begge gange modtaget min ordre dagen efter. Kundeservicen hos Bounc... Mehr ansehen
Fantastisk udvalg af produkter til krøllet hår, som er svære at opstøve i Danmark. Jeg var i særdeleshed glad for at se Shea Moisture, som er mit absolut yndlingsprodukt, samt Kinky Curly og and... Mehr ansehen
Bouncy curls er en Dansk webshop der tilbyder de bedste produkter til krøllet hår. Vi sætter pris på vores kunder derfor tilbyder vi fremragende kundeservice, hurtig levering og gratis levering ved køb over 499,- kr.
Dänemark
- bouncycurls.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hurtig og godt ☺️

Antwort von Bouncycurls
Hurtig og effektiv fakturering og…
Hurtig og effektiv fakturering og afsendelse. Skønt produkt.

Antwort von Bouncycurls
Lækre produkter og en hurtig levering!😍…
Lækre produkter og en hurtig levering!😍 + gode priser.

Antwort von Bouncycurls
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos bouncycurls, og jeg får udover personlig vejledning til mine krøller også ofte små gaver med i form af børster og samples. Jeg er en meget tilfreds kunde!

Bedste krølleprodukter!
Elsker at handle her,da man altid får en lille ekstra ting med-det er super service👌🏼♥️😍
Og så har de de bedste krølle produkter🙏🏼🌸

Super hurtig fragt
Det er en overskuelig hjemmeside med produkter til rimelige priser.
Jeg bestilte Aphogee Two-Step Protein produkterne som kan være lidt svære at finde i DK, så var ret glad for at finde en der sælger dem. Det hjalp en del på mit hår.
Det er også sjældent jeg har oplevet at mine varer er blevet fragtet så hurtigt.

Antwort von Bouncycurls
Produkterne blev leveret hurtigt og…
Produkterne blev leveret hurtigt og sikkert. De havde glemt 2 enkelte vare, og var meget hurtige til at svare på min henvendelse og sende de manglende vare til mig. Der gik få dage, så havde jeg også modtaget dem.