Virkelig gode produkter til håret! Fik en ekstrem god kundeservice med personlig anbefaling til hvad mit hår kunne have brug for, eftersom jeg skrev til dem om mit problem. Det er ikke første gang og... Mehr ansehen
Fantastiske produkter især fra CGA. Eneste ønske det vil være rigtig fedt med hurtigere opfyldning af udsolgte varer eller i det mindste en forventet dato for varene. Evt. husk at gøre opmærksom på at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deres hjemmeside er enkel at navigere rundt i, og udvalget af krøllede hårprodukter er bredt. Levering er virkelig hurtig og jeg har begge gange modtaget min ordre dagen efter. Kundeservicen hos Bounc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk udvalg af produkter til krøllet hår, som er svære at opstøve i Danmark. Jeg var i særdeleshed glad for at se Shea Moisture, som er mit absolut yndlingsprodukt, samt Kinky Curly og and... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bouncy curls er en Dansk webshop der tilbyder de bedste produkter til krøllet hår. Vi sætter pris på vores kunder derfor tilbyder vi fremragende kundeservice, hurtig levering og gratis levering ved køb over 499,- kr.
Dänemark
- bouncycurls.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Bouncycurls
Anmeldelserne herinde taler vist for sig selv
Første gang jeg køber herfra, men bestemt ikke den sidste! Hurtig levering og lækre produkter til fornuftige priser. Jeg blev overrasket over det forholdsvis store udvalg - jeg synes, at udvalget af produkter udviklet til krøllet hår ellers halter markant efter på det danske marked.
Webshoppen er indbydende og nogenlunde overskuelig med labels på produkter med bestemte egenskaber, eksempelvis "Curly Girl Godkendt" eller "Høj Porøsitet" - det går jo lige i hjertet på en curly girl!

Antwort von Bouncycurls
Produktet gør helt sikkert noget godt…
Produktet gør helt sikkert noget godt for mit hår, men jeg havde en anden forventning til det da jeg købte det, så derfor får I 4 stjerner og ikke 5. Men hurtig levering og jeg er alt i alt tilfreds! 👍🏾

Fast shipping & amazing products
Extremely fast handling & shipping, amazing range of products (also some that are sold out everywhere!). Thank you!

Helt vidunderlig service!
Helt fantastisk service!! Tusinde tak for at hjælpe med at ombytte min ordre. Kan slet ikke forklare hvor taknemmelig jeg er, det nye produkt er så lækkert. Tusinde Tusinde tak 🌸💖💕 Varmeste anbefalinger herfra!!

Dejlig handel
Dejlig handel! Fik varerne super hurtigt. De havde lige den vare jeg var på udkig efter som ellers var udsolgt alle andre steder, og så var produktet muligt at få i en større størrelse end jeg har kunne finde andre steder!

Antwort von Bouncycurls
Fint udvalg til krøllerne🥰nem…
Fint udvalg til krøllerne🥰nem hjemmeside og hurtigt levering. Er en meget tilfreds kunde, der vil vende tilbage.

100 % tilfreds
Jeg havde brug for hjælp, så jeg skrev en mail, inden for timer havde jeg fået både svar og den hjælp jeg ønskede. God service, gode produkter. Jeg er 100 % tilfreds!

Antwort von Bouncycurls
Hurtig levering og god indpakning!
I dag modtog jeg en pakke med produkter fra Kinky Curly. Jeg har ledt efter dem på nettet i 1,5 år uden held. Men BouncyCurls havde dem 😍 Produkterne var pakket godt ind, og det hele så indbydende ud. Der lå også en lille chokolade og en takkekort. Jeg vil helt sikkert benytte mig af den hjemmeside igen. 100% tilfreds. 🥰🥰

Super god service
Super god service. Modtog pakken dagen efter bestilling. Med en sød hilsen og et lille stykke chokolade. Bouncycurls har min varmeste anbefaling <3

Antwort von Bouncycurls
Min pakke kom super hurtigt og jeg fik en fin lille håndskreven besked med❤️ Servicen var fantastisk og jeg er virkelig glad for produkterne. Kun gode ting at sige om bouncycurls.dk

Fantastisk kundeservice!
Første, men bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos Bouncycurls!
Skønne produkter, hurtig levering, og prikken over i'et er en lille håndskrevet besked og endda en chokolade med i pakken - bare super kundeservice!

Antwort von Bouncycurls
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.