Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Gyroscoopweg 142, 1042 AZ Amsterdam, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat ik mij een dag te vroeg had gemeld (order zou pas dinsdag voor mij klaarstaan) en daar bovenop ook nog het veelvoorkomende probleem van onderbezetting, ben ik fantastisch geholpen! Hulde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn online bestelling stond perfect op tijd klaar voor de afhaal. Snel geholpen door vriendelijk personeel bij de balie. Het assortiment is uitgebreid en de kwaliteit van de bouwmaterialen is altijd... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

My wife and I went to the shop in Amsterdam and the employees were not helpful at all (we received a "I'll be back in 1 minute" and never came back, we went home empty handed because the shop was c... Mehr ansehen

1. Baustoffgroßhandel
  2. Baustoffhandel
  3. Baufachhandel
  4. Baumaschinenlieferant
  5. Baumarkt
  6. Werkzeuggeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Gyroscoopweg 142, 1042 AZ, Amsterdam, Niederlande

Alle Bewertungen

854 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ik kom al 25 jaar bij Bouwmaat

Ik kom al 25 jaar bij Bouwmaat. En ga bijna altijd met de spullen de deur uit die we nodig hebben. En het brede assortiment is top

15. August 2026

Antwort von Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Superleuk om te horen dat je al 25 jaar klant bij ons bent! Fijn dat je bijna altijd vindt wat je nodig hebt en tevreden bent over ons assortiment. Bedankt voor je vertrouwen, we helpen je graag nog vele jaren verder. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wordt snel en direct geholpen en…

Wordt snel en direct geholpen en voorzien van de juiste info. Ook bij ophalen van bestelde artikelen wordt er met aandacht geholpen.

23. Juni 2026

Antwort von Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

We zijn blij om dit te horen. Dankjewel voor je review! Hopelijk tot ziens.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn online bestelling stond perfect op…

Mijn online bestelling stond perfect op tijd klaar voor de afhaal. Snel geholpen door vriendelijk personeel bij de balie. Het assortiment is uitgebreid en de kwaliteit van de bouwmaterialen is altijd constant.

23. Juni 2026

Antwort von Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Dank je wel voor de complimenten! 🤩

Klant vriendelijk

Bestellen gaat makkelijk, je wordt netjes te woord gestaan door de service desk en je bestelling wordt netjes klaar gezet voor afhalen.

15. Mai 2026

Antwort von Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Graag gedaan! 🤗 Veel plezier met je bestelling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben altijd vriendelijk en…

Ze hebben altijd vriendelijk en oplossingsgericht personeel. Bovendien kun je er altijd alles vinden

13. Februar 2026

Antwort von Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over ons personeel! Dank voor de review 🛠️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geen 5 sterren maar 4

Geen 5 sterren maar 4
Omdat:
Ik bestel online 3 rabatdelen van 3 meter
Ikvraag om ze af te zagen op 1 meter

Ga op de bouw aan de slag en merk dat ik 6 delen van 1 meter heb en 3 van minder dan 1 meter

Dus:
1) de rabatdelen waren geen 3 meter
2) de klojo die ze afzaagt moet gezien hebben dat dit het geval is, dus had hoj dat mogen zeggen

Dat had mij de moeite gespaard om met de afgezaagde delen een tocht te maken te voet door de duinen bij Egmond 1/2 iur heen en een 1/2 uur terug plus de autotocht van en baar de Bouwmaat

Met vr gr
Jo Simons

6. November 2025

Antwort von Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Dank je wel voor je bericht, we nemen je bericht mee in onze evaluaties. Excuus voor het ongemak!

Overzichtelijk

Prima service
Wel checken dat aantallen in uiteindelijke bestelling overeenkomen met de aantallen van mijn kluslijst

17. September 2025

Antwort von Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Bedankt! 🤝 Altijd verstandig om te checken, het is mensenwerk!

Super geregeld

Goed geholpen en iedereen was erg aardig

19. Juni 2025

Antwort von Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Super! 💪 Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben in 2 vestigingen geweest en super…

Ben in 2 vestigingen geweest en super hoe je advies krijgt daar 👍👍 eerst bij xl zuidoost geholpen door Dennis 👍👍en volgende dag in Diemen ook goed advies aan de balie. Weet niet zijn naam en de secretaresse 👍. Top bedankt 🙏

7. Mai 2025

Antwort von Bouwmaat - Amsterdam Sloterdijk XL

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! We zullen de complimenten doorgeven!

Top filiaal

Top,
Alles is top

13. April 2025

Bedankt! Graag tot de volgende keer! 🤗🤗

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr