Bouwmaat - MaastrichtBewertungen

TrustScore 4 von 5

Fregatweg 48 A, 6222 NZ Maastricht, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, bij vragen of advies zoeken ze mee voor oplossiingen en bestelde dingen worden netjes klaar gelegd en of afgeleverd. Ik zelf loop gewoon met een glimlach naar binnen en naar buiten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toggler hollewand plug tb wanddikte 9-13 mm gekocht en de tv opgehangen. Gebruikersgemak en stevigheid van de plug echt top! Er was meer dan voldoende produktaanbod en ook de service in de winkel w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online bestelling geplaats om af te halen op 26 april. Vrijwel direct werd ik gebeld met mededeling dat dan gesloten was. Dus nog voor sluitingstijd op 25 april gehaald

1. Baustoffgroßhandel
  2. Baustoffhandel
  3. Baufachhandel
  4. Baumaschinenlieferant
  5. Baumarkt
  6. Werkzeuggeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Fregatweg 48 A, 6222 NZ, Maastricht, Niederlande

• 043 604 9060

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

26 Bewertungen

Alle Bewertungen

900 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Die dame met de bril in jullie Het geld had er maandag moeten zijn, het is nu dinsdag, de materialen zijn zaterdag besteld maar niet geleverd omdat de winkel ze noch had, noch het geld. Ik wacht nog s

Die dame met de bril in jullie winkel in Maastricht is erg onvriendelijk en onbekwaam. Ik had twee zakken Weber Fuga besteld in jullie winkel in Maastricht, omdat er drie zakken op de website stonden. Ik was speciaal vanuit Geleen gekomen om die twee zakken te halen. Ze zei dat ze niet op de website stonden, maar ik had al betaald. Mijn bestelling was geplaatst en toen ik bestelde, waren er nog drie zakken beschikbaar. Ze zei dat ze mijn geld zou terugsturen. Ik ben erg teleurgesteld. Zelfs de medewerkers klagen over deze vrouw.

20. Juni 2026

Antwort von Bouwmaat - Maastricht

Bedankt voor je feedback en onze excuses dat de artikelen niet op voorraad waren. Ik heb je review doorgezet en er zal nog contact met je hierover worden opgenomen.

Perfect!

Mijn online bestelling lag snel en netjes al voor me klaar. Superbehulpzame en vriendelijke medewerkers. ☺️

13. März 2026

Super 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In de loop van de morgen besteld en…

In de loop van de morgen besteld en nog voor 12 uur kreeg ik een mail en een appje dat het klaar stond. Alles compleet dus prima geregeld.

24. Dezember 2025

Antwort von Bouwmaat - Maastricht

Super te horen! 😃 bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat bouwmaat maastricht echt goed met…

Omdat bouwmaat maastricht echt goed met mij meedenkt en inverband met bestellingen toch altijd wel optijd en snel leverd en zeker altijd een goedemorgen krijg gr

13. Dezember 2025

Antwort von Bouwmaat - Maastricht

Supergoed om te horen! We zien je graag bij Maastricht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerste ervaring met Bouwmaat en tevreden

Bouwmaat had het product op voorraad. Verder is de bestelprocedure eenvoudig. Product werd snel en goed verpakt geleverd binnen twee dagen.
Zeer tevreden.

9. Dezember 2025

Bedankt 😄

Tevreden!!

Eerste keer bestelling gedaan. Helaas had ik de verkeerde dingen besteld. bij het ophalen van de bestelling, had meneer mij goed geholpen en snel gehandeld naar de gewenste materiaal wat verkeerd was besteld! (Mijn schuld) 1ste keer in de winkel, goede en snelle service!

26. August 2025

Antwort von Bouwmaat - Maastricht

Fijn dat je zo goed geholpen bent! We zien je graag weer. 😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk bestellen en betalen.

Makkelijk bestellen en betalen.
Vervolgens snel bericht dat bestelling afgehaald kon worden.
Goede prijs / kwaliteit
Vriendelijke afhandeling

23. August 2025

Antwort von Bouwmaat - Maastricht

Super 🤗 Graag tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online bestelling geplaats om af te…

25. April 2025

Antwort von Bouwmaat - Maastricht

Fijn om te horen dat er proactief gehandeld werd! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zelf loop gewoon met een glimlach naar binnen en naar buiten.

18. Juli 2024

Antwort von Bouwmaat - Maastricht

Dank je wel voor je complimenten! 😃👷‍♂️ Wij zorgen graag voor die glimlach!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De plek waar je moet zijn!

Zeer ruim assortiment voor zowel de thuisklusser als de professional. Overzichtelijke en opgeruimde presentatie van de goederen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

12. Mai 2024

Bedankt! Graag tot de volgende keer 🤗

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr