Bouwpakket Bewertungen 449

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 30 maart een bouwpakket besteld en 127 euro betaald. Verleden week kreeg ik bericht dat ik contact moest opnemen met de vervoerder er stonden geen naam en contactgegevens mee. Er wordt op gee... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altijd in orde behalve de laatste keer: mijn pakket was vóór een deur gedeponeerd geweest in een andere straat. Ik heb een brievenbus voor pakketten maar die mensen niet. Het was gewoon op de stoep ac... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichter koop er inderdaad niks!!!! Heb een bouwpakket gekocht (dacht ik) was nu 43 euro ander 80 euro ....wat ik kreeg was om te lachen het waren 3 grote stuken plastic met een klein zakje steentje... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog geen ster waardig. Handleiding van de Husky is niet duidelijk niet te volgen. Toen digitaal gekregen om in te zoomen? Helaas alle stenen zijn klein en niet te volgen. Bovendien passen de stenen... Mehr ansehen

2,1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mario op de vliegende yoshi

De bouwstenen zijn heel leuk om te doen. Een goede handleiding zodat het best makkelijk is om te bouwen. Ik had de mario gekocht die op yoshi zit alsof ze vliegen. Ook nog de ballon hond , maar toen deze binnen kwam was het de verkeerde kleur. Ze hebben dit gelijk opgepakt en nu sturen ze de juiste na. Wat een goede service. Zo goed dat ik nog meer besteld heb een ik kan niet wachten tot deze binnen zijn. Al met al super goede service en hele leuke pakketten.

9. Dezember 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De blokjes laten te makkelijk los

De blokjes laten te makkelijk los. Als ik rechts iets aanduwde bij de piano sprong hij links weer los. Meerdere keren. Tenslotte heb ik hem met lijm aan elkaar gezet....Misschien is het beter als jullie overstappen op kwalitatief betere blokjes zoals van Lego?

25. Oktober 2023

Oplichting

Deze revieuw zal wel niet geplaatst worden maakt nie uit, goedkope Aliexpres rommel voor woekerprijzen verkopen, mensen komen er toch wel achter
Wens geen mail meer van jullie te ontvangen

23. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb net de “rode superheld “…

Ik heb net de “rode superheld “ ontvangen in een gehavend pakket uit China schijnbaar.
De blokjes, of je plastic onderdelen zijn zo klein dat je ze amper kunt zien!!
Dit is enorme misleiding! Wat een aanfluiting! Wat een bedrog! Lijkt nog niet bijna op het verkoop plaatje

1. Dezember 2023

Bestel hier niet!

Een aantal maanden terug heb ik hier een bouwpakket besteld, echter voldeed dit totaal niet aan de verwachtingen. De stukjes paste nauwelijks in elkaar en als je een stukje aan duwde ging er weer een ander stukje los. Ik wilde het pakket terug sturen, maar de vrouw op de mail wilde geen retour label sturen, omdat ik de zakje al open had gemaakt. Op de website stond na goed zoeken dat je de verpakking mag open maken om het te beoordelen. De vrouw vond dus zelf van niet. Na wat onderzoek blijkt dat deze pakketten ook nog eens van Ali Express komen. Uiteindelijk hebben we zelf het pakket terug gestuurden is het opgelost via Klarna. Nu word ik alleen vol gespamd met reclame. Ik heb me uitgeschreven voor de maillijst waar ik me nooit voor aangemeld heb en het mailadres meerdere keren geblokkeerd. Bestel hier nooit!

3. Februar 2023

Verschrikkelijke service

Bestellen en leveren van het pakket ging redelijk snel, maar na het afleveren begonnen de problemen.

Pakket was niet wat ik wilde omdat de steentjes veel te klein zijn. Retourneren kan alleen op aanvraag , en daarom maar even contact gezocht met de klantenservice van bouwpakket.com. De "klantenservice" reageerd heel traaf en vooral kortaf. Moest eerst aangeven waarom ik hetnpakket wilde retourneren voordat ik een retour formulier kreeg. Uiteindelijk kreeg ik na een dag of 3 / 4 het rerour formulier. Pakket direct opnieuw ingepakt en retour verstuurd. Pakket is meer dan een maand geleden afgeleverd , maar ik heb nog geen bevestiging van de retour gehad, en dus ook mijn geld nog niet terug.

Meerdere keren opnieuw contact gezocht, en de gevraagde informatie doorgestuurd maar het duurt iedere keer bijna een week voordat je antwoord krijgt.

18. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 4 maanden nog niet compleet...

Na lang wachten eindelijk ons pakket ontvangen, maar wel zonder instructieboek. Na nog een aantal weken wachten is deze toegezonden en konden we eindelijk gaan bouwen. Gaandeweg bleek dat er stukjes ontbreken, opnieuw contact gezocht en de stukjes zouden opgestuurd worden. De bestelling is in juli geplaatst, het is nu november en we zijn nog niet eens op de helft van het pakket!!! Voor ons nooit meer, toch een hoop geld kwijt voor een van de duurdere pakketten van dit bedrijf!!!

17. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn pakket is op 24 september…

Mijn pakket is op 24 september verstuurd en zat op 4 oktober in vlieghaven van Luik. Heb reeds verschillende mails verstuurd, maar nog steeds niets ontvangen. Is steeds dat het pakket terug naar jullie is verstuurd. En dan vragen jullie mag het terug verstuurd worden. Ik zeg ok en 14 dagen nog niks. Nu nog eens ok gezegd. Is allesbehalve service, heb het wel al betaald sinds 23 september en was een duur pakket. Ook blokjes van paketten die ik tekort heb wacht ik ook nog steeds. Mijn vorige pakket was ook eerst ergens op een ander adres geleverd. Is erg, in begin verliep alles goed. Maar de 2 laatste bestellingen een ramp. Een ontreveden klant die nog steeds wachtende is op ontbrekende stukjes en notre dame. 😔

25. September 2023

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr