Bouwpakket Bewertungen 449

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 30 maart een bouwpakket besteld en 127 euro betaald. Verleden week kreeg ik bericht dat ik contact moest opnemen met de vervoerder er stonden geen naam en contactgegevens mee. Er wordt op gee... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altijd in orde behalve de laatste keer: mijn pakket was vóór een deur gedeponeerd geweest in een andere straat. Ik heb een brievenbus voor pakketten maar die mensen niet. Het was gewoon op de stoep ac... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichter koop er inderdaad niks!!!! Heb een bouwpakket gekocht (dacht ik) was nu 43 euro ander 80 euro ....wat ik kreeg was om te lachen het waren 3 grote stuken plastic met een klein zakje steentje... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog geen ster waardig. Handleiding van de Husky is niet duidelijk niet te volgen. Toen digitaal gekregen om in te zoomen? Helaas alle stenen zijn klein en niet te volgen. Bovendien passen de stenen... Mehr ansehen

2,1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Valse beloftes bouwpakket.com

Had een legopakket besteld met een foto van mijn collega en ik. Je kunt maar 1 foto uploaden, waardoor het lastig is om te laten zien hoe de lego poppetjes eruit moeten zien. Stuur op zijn minst dan de tekening toe ter check, zodat je nog iets aan kunt passen. Ze beloven dat ze een foto na kunnen maken, met details, maar dat kunnen ze helemaal niet. Ik kreeg 2 poppetjes met bruine haren, waarvan er 1 blond had moeten zijn. Daarnaast stond er een ijsco tussen ons in. Dat bleek achteraf helemaal niet te kunnen. Er moet een hartje tussen de poppetjes instaan, terwijl ik dit voor mijn collega heb gemaakt. En we hadden koptelefoons om onze nek. Kunnen ze ook niet maken. Bij het melden hiervan zeggen ze dat ze het uit gaan zoeken. Na 5 keer heen en weer mailen, geven ze excuses en sturen ze je weg met dat het niet 100% gelijk kan zijn met de foto. Zou hier NOOIT iets bestellen. Chinese rommel!

3. Jänner 2026

lego geeft kleurstof af

Bestel hier alsjeblieft niets.
De mini lego komt rechtstreeks uit China en helaas bleken de lego steentje af te geven. Ze kunnen niet vertellen welke (kleur)stof het is, maar het zou niet giftig zijn. Ook heeft het product geen CE markering...

Hierna mijn geld terug gevraagd en dan opeens; geen reactie meer..
Je kan beter direct uit China bestellen, want dit bedrijf heeft geen meerwaarde.

31. Jänner 2026

Bouwpakket.com : PUUR BEDROG = dropshipping

Bouwpakket.com : niet bestellen, puur bedrog, ik had volgens den website een mooie houten puzzel van een uil besteld, zulk een "Wooden Puzzle" met speciale houten puzzelstukjes in de vorm van een uil verpakt in een mooie doos, ik krijg een vage copy van de puzzel aan, als een gewone weinig kwalitatieve puzzel verpakt in een plastic zak , maar helemaal niet de puzzel die men afbeeldt op de website, puur bedrog dus, NIET BESTELLEN DAAR, eveneens is het product ook veeeeeeel te duur voor hetgeen men durft te versturen.

14. Jänner 2026

Dropshipping

Dropshipping! Als je perse deze minder kwalitatieve Chinese blokjes wil bestel je best zelf gewoon rechtstreeks van een of andere goedkope site. Al zou ik dat over het algemeen niet aanraden.

13. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel te duur en niet netjes verpakt!!!

Je denkt dat je op een officiële site je puzzel besteld, afbeelding in een mooie doos, ja tarara.....😡😡
Veel te duur!!!
Gewoon in een folie zitten de puzzelstukjes....beter bestellen op Ali express, komt nog sneller aan is 10 x goedkoper!! Oplichters zijn het!

13. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mensen bestel je alsjeblieft niet bij…

Mensen bestel je alsjeblieft niet bij dit bedrijf, je bataald de hoofdprijs voor temu troep. Ik heb 70 euro betaald voor het zelfde product als je bij de zelfde temu leverancier besteld voor nog geen 15 euro. Had zelf natuurlijk mijn huiswerk vooraf moeten doen maar dit is diep en diep triest om zo opgelicht te worden.

10. Jänner 2026

Misleidende handelspraktijken en niet-nakoming

De feitelijke levertijd wijkt aanzienlijk af van de op de website gecommuniceerde levertijd. Het product is tot op heden niet geleverd en er zijn geen verzendupdates verstrekt, hetgeen duidt op niet-nakoming van de overeenkomst.

Daarnaast wordt het product aangeboden als zijnde sterk afgeprijsd, terwijl de gehanteerde verkoopprijs van €54,95 aanzienlijk hoger ligt dan de gangbare marktprijs bij vergelijkbare aanbieders, zoals AliExpress waar het product voor €9,99 wordt aangeboden. De vermelde “normale prijs” van €110 is evident irreëel en wekt een onjuist beeld van het prijsvoordeel, hetgeen kwalificeert als misleidende prijsinformatie.

Voorts wordt het product zodanig gepresenteerd en afgebeeld dat de indruk wordt gewekt dat het om Lego-producten gaat, terwijl dit feitelijk onjuist blijkt. Dit vormt misleidende productpresentatie.

Tot slot blijkt dat de verkoper de producten niet zelf levert, maar deze rechtstreeks laat verzenden vanuit China of een ander land (dropshipping), zonder dit vooraf duidelijk en transparant te vermelden.

Gelet op het bovenstaande is sprake van een misleidende handelspraktijk zoals bedoeld in artikel 6:193a e.v. BW. Deze aanbieder is absoluut niet aan te bevelen.

Wij hebben 18 dec verzocht ons geld terug te storten, maar nog niks ontvangen. Als binnen een week geen bevestiging is ontvangen dan wel het bedrag is teruggestort zullen vervolgstappen worden ondernomen.

18. Dezember 2025

Pakket besteld op 9/12

Pakket besteld op 9/12.
Vandaag op 29/12 nog steeds niks ontvangen. Ze reageren wel via mail dat het pakket onderweg is, maar al 3 weken 😞 wordt wel vanuit China allemaal verstuurd.

29. Dezember 2025

Bedrijf suggereert snelle levering

Bedrijf suggereert snelle levering, pakket na 1.5 week nog steeds niet ontvangen. Bouwpakket.com komt op het eerste gezicht betrouwbaar over, maar levert niet betrouwbaar, ben benieuwd wanneer mijn pakket komt, het vertrouwen wordt steeds minder!!

18. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had een bouwpakket besteld als…

Ik had een bouwpakket besteld als Sinterklaascadeautje voor mijn kleindochter van 12. Pakket is vandaag aangekomen, besteld op 26/11... Wat een teleurstelling, minieme bouwsteentjes, die een kleurrijk uiltje zouden moeten voorstellen. Geen enkele info/uitleg hoe dit in 's hemelsnaam moet in elkaar gezet worden.
Absoluut geen Nederlandse site, pakket komt gewoon uit China.
Bedrog is dit... contact met het bedrijf totaal onmogelijk.
Een goede raad: blijf weg van dit bedrijf, het zijn oplichters.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop niets op deze website

Koop niets op deze website. Het is duidelijk een dropshippingbedrijf. De producten worden rechtstreeks vanuit China verzonden, maar worden hier aangeboden voor prijzen die vier tot vijf keer hoger liggen dan op de bekende Chinese platforms.

Een voorbeeld: de Titanic Deluxe wordt gepresenteerd als afgeprijsd van €160 naar €80, terwijl exact dezelfde set op Chinese websites voor minder dan €20 verkrijgbaar is. De site belooft 60 dagen eenvoudig retourneren, maar in de praktijk betaal je zelf de retourkosten naar China. In dit geval bedroegen die €23.

Hoewel het juridisch gezien niet onrechtmatig is, blijft het wel bijzonder misleidend en naar mijn mening verwerpelijk.

1. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bouwpakket van foto zonder handleiding

ik heb een bouwpakket met eigen foto besteld
Het duurde best lang voordat het in huis was en toen bleek dat er geen bouwtekening of een QR code van de bouwtekening erbij zat
Dan heb je er ook niets aan want dan kan je het niet in elkaar zetten.
er zal een minifiguur van Mickeymouse bijzitten en die zat er ook niet bij,
Ze zouden het alsnog opsturen maar nu hoor ik (na een maand) dat dit niet meer kan omdat de handleiding niet meer beschikbaar is.
ik kan dus alle steentje weggooien en ben mijn geld kwijt

2. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr