Bouwpakket Bewertungen 449

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 30 maart een bouwpakket besteld en 127 euro betaald. Verleden week kreeg ik bericht dat ik contact moest opnemen met de vervoerder er stonden geen naam en contactgegevens mee. Er wordt op gee... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altijd in orde behalve de laatste keer: mijn pakket was vóór een deur gedeponeerd geweest in een andere straat. Ik heb een brievenbus voor pakketten maar die mensen niet. Het was gewoon op de stoep ac... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichter koop er inderdaad niks!!!! Heb een bouwpakket gekocht (dacht ik) was nu 43 euro ander 80 euro ....wat ik kreeg was om te lachen het waren 3 grote stuken plastic met een klein zakje steentje... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog geen ster waardig. Handleiding van de Husky is niet duidelijk niet te volgen. Toen digitaal gekregen om in te zoomen? Helaas alle stenen zijn klein en niet te volgen. Bovendien passen de stenen... Mehr ansehen

2,1

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Koop hier niet.

Koop hier niet.
Ze bieden met een foto KLARNA aan. Maar bij het uitchecken zie je het nergens. Betaal eigenlijk nooit vooraf. En deze keer, zo,stom van mezelf.
Opgelicht. Reageren niet op mailtjes. Laten niks meer horen. Schandalig.

Dat dit aoort bedrijven over de rug van consumenten liegen en bedriegen, je moet er maar mee kunnen leven.

Update, pakje uiteindelijk ontvangen na weken. Gevalletje dropshipping. Zelf ook even opletten
voortaan, 4 x zoveel betaald als bij Temu, waar ik uit principe niks koop haha. Beetje eigen schuld.

24. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop hier NIKS! Oplichting tot en met!

Houten bouwpakketten besteld. 2stuks.
Ze waren afgeprijsd en de site zag er goed uit.

Besteld en hebben lang moeten wachten.

Uiteindelijk bleken ze uit China te moeten kopen.
Gaan googlen op het merkje en wat denk je, ze vragen bijna 10x meer dan de vraagprijs op de originele website van het merk.

Wij besloten dat we wilde retourneren.
Mail gestuurd.. geen reactie.
Nog mail gestuurd.. geen reactie.
Via Instagram contact gezocht en toen hadden ze opeens wel een mail gehad.

Ipv het retourformulier krijgen zijn er 5 mails gekomen waarbij ze 20% toen 30% en toen 40% teruggave aanboden ipv retourneren.

Wij gaven na ieder nieuw aanbod netjes aan dat wij hier geen gebruik van wilde maken en ons geld terug wilde en de items wilde retourneren.
Pas toen we aangaven dat we rechtsbijstand er bij wilde halen kregen we een retourformulier.

En wat denk je, dit NEDERLANDS ogende bedrijf laat je de items terugsturen naar CHINA.. en je raad het al.. de kosten zijn voor de koper…

23 euro verloren door deze grap.. maar liever dat dan dat dit bedrijf winst maakt met deze oplichting!

De KVK gegevens die ze op de website hebben staan kloppen ook niet..

We hebben nog geen geld terug gehad, dus we moeten nog geduld hebben en hopen dat we ons geld terug krijgen.

Leer alsjeblieft van onze domme fout en KOOP HIER NIKS!!!!

22. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb op 10 maart een bestelling…

Ik heb op 10 maart een bestelling geplaatst voor een bedrag rond de 50 euro. Het bedrag is direct afgeschreven. Daar heb ik geen bevestiging van gehad. Na meerdere malen contact opgenomen te hebben heb ik geen enkele reactie mogen ontvangen.

12. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb op 3 november bestelling gedaan n a…

Heb op 3 november bestelling gedaan n a 2 weken mijn track en trace nagekeken en mijn pakket was niet te vinden via mail en facebook navraag gedaan geen antwoord tot nu in januarie een nieuwe tracke en trace gekregen. Ook dit pakket is niet te vinden volgens Post NL is het in de brievenbus gedaan het is alleen de vraag in welke niet in die van mij.Er wordt verder niets meegedaan omdat bouwpakket het onderzoek moet opstarten bij Post NL en dat doen ze niet dus pakket weg en geld weg. Beter hier Niets bestellen.

3. November 2024

Héél onbetrouwbare site

Op 19 december 2024 een bouwpakket besteld. Kreeg eerst bericht dat het verstuurd was, maar kreeg later bericht dat het niet leverbaar was !?!? Kreeg de keus om een nieuw pakket te bestellen, of mijn geld retour gestort te krijgen. Voor het laatste gekozen. Na een maand nog geen geld retour gezien. Wel een tweede bericht met dezelfde twee keuzes. Weer gekozen voor mijn geld retour. Tot op heden nog geen geld retour gekregen. Ook op verschillende e-mails wordt in het geheel niet gereageerd. KOOP HIER DUS NOOIT IETS, WANT JE BEN JE GELD KWIJT! Blijkt ook uit andere reacties

13. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een bestelling geplaatst op…

Ik heb een bestelling geplaatst op 06/12/24 en kreeg niets aan. Na zelf mailen bleek ik mijn huisnr vergeten. Snel aangevuld en pakje nog niet gehad op 20 jan. Dan gemaild en melding dat geleverd was op een ander nr. Onprofessioneel en geen manier om iemand te bellen!

24. Jänner 2025

Slechte producten

Slechte producten , veels te duur , en geen contact mee te krijgen. Er niet kopen ,heb met heel veel moeite en dank zij klarna na een maand mijn geld terug gekregen.

21. Jänner 2025

Waardeloos bedrijf!!!!!!

Ik heb een bestelling geplaatst op 18/12/2024 Kerst Villa en hier veel geld aan uitgegeven, maar het product is nooit geleverd. Na vijf mails aan de klantenservice heb ik nog steeds niets ontvangen. De communicatie is waardeloos, en ik begin te vermoeden dat het om een nep product gaat.

Dit is absoluut onacceptabel, en ik raad iedereen af om hier bestellingen te plaatsen. Verspil je tijd en geld niet aan dit bedrijf!!!!!!!!!!

13. Jänner 2025

Oplichterij

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Bouwpakket.com en voel me helaas misleid. Het product dat ik ontving was van zeer lage kwaliteit en totaal niet zoals verwacht. Toen ik de retourprocedure probeerde te starten, kreeg ik pas na herhaalde pogingen een retour adres.

Ik heb mijn pakket op 16 december 2024 geretourneerd via DHL Express, en de tracking toont aan dat het pakket door hen is ontvangen. Toch heb ik tot op heden geen terugbetaling ontvangen en geen enkele communicatie van hun kant. Dit is niet alleen slecht klantbeheer, maar komt neer op oplichterij.

Na onderzoek blijkt dat deze webshop een dropshippingmodel gebruikt, waarbij producten van lage kwaliteit rechtstreeks vanuit goedkope leveranciers worden verzonden. Dit wordt nergens duidelijk vermeld op de website, wat misleidend is voor klanten.

Ik raad iedereen aan om deze webshop te vermijden en zorgvuldig reviews te lezen voordat je online aankopen doet.

Ik hoop dat deze waarschuwing anderen helpt om dezelfde fout te vermijden.

2. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik dacht leuke disney stich met…

Ik dacht leuke disney stich met vriendinnetje te bestellen. Kosten 150 euro voor de 2 wezentjes. Leuk kado voor de vrouw dacht ik die disney fan is.
Komen er 2 grote zakken met veel te heet gewassen legoblokjes binnen. Prima oke geen probleem ben tenslotte monteur ik dacht dat gaat me lukken.
Doe ik het blad open van de bouwtekening kan ik nog geen enkel lijntje onderscheiden van wat voor blokje het moeten zijn. Geen touw aan vast te knopen. Heb voor 150 euro aan frustratie gekocht bedankt daarvoor.

19. Dezember 2024

fake web winkel

Verschrikkelijke fake winkel, stuurt troep op vanuit China waar niets van te maken is in plaats van een kerst bouw pakket wat ik had besteld .
Aangifte gedaan bij politie van oplichting

13. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr