Boxspringgekte Bewertungen

4,5

Boxspring Gekte doet zijn naam eer aan! Supersnelle levering, topservice en een boxspring van uitstekende kwaliteit. Sinds de eerste nacht slaap ik beter dan ooit. Comfort, stijl en betrouwbaarheid –... Mehr ansehen

Echt een fijne service gehad. Snelle levering aan huis. En het matras slaapt echt heerlijk. Precies wat ik zocht. Bedankt voor het professionele advies.

1. Bettenfachgeschäft

Bij Boxspring Gekte vind je een ruime collectie goedkope boxsprings. Je kunt voor vele formaten bij ons terecht. Bekijk ons assortiment!

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uitstekende service en topkwaliteit!

Uitstekende service en topkwaliteit!
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Boxspring Gekte. Het bestelproces was eenvoudig en duidelijk, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. De bezorging verliep vlekkeloos en de monteurs waren vriendelijk en professioneel. De boxspring zelf is van geweldige kwaliteit en ligt heerlijk. Echt een topbedrijf met oog voor klanttevredenheid. Ik kan Boxspring Gekte van harte aanbevelen!

9. Mai 2025

Super boxspring!

Super boxspring met heerlijk liggende matras. Levering liep soepel en was ruim op tijd. Zeker een aanrader als je van een fijne nachtrust houdt!

30. April 2025

Heel blij met de boxspring

Heel blij met de boxspring – ligt superlekker en is lekker stevig. Service was top: eerlijk, transparant en snelle levering. Alles in één keer goed geregeld. Echt tevreden!

7. Jänner 2025

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Zeer tevreden met mijn aankoop!
Ik was eerst wat terughoudend om een bed online te bestellen, maar deze webshop heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De klantenservice was behulpzaam en duidelijk, en het bed werd snel geleverd in perfecte staat. Alles klopt: het design, het comfort én de kwaliteit. Echt een aanrader voor wie zonder zorgen online wil bestellen.

2. Mai 2025

Boxspring Gekte doet zijn naam eer aan!

Boxspring Gekte doet zijn naam eer aan!
Supersnelle levering, topservice en een boxspring van uitstekende kwaliteit. Sinds de eerste nacht slaap ik beter dan ooit. Comfort, stijl en betrouwbaarheid – allemaal in één. Een aanrader voor wie écht goed wil slapen!

1. Mai 2025

Ik heb onlangs een boxspring besteld…

Ik heb onlangs een boxspring besteld bij Boxspring Gekte en ben er echt ontzettend blij mee. De levering verliep vlot en volgens afspraak, en het bed werd netjes bij me thuis afgeleverd.

De boxspring zelf ziet er prachtig uit – stevig, stijlvol en van hoge kwaliteit. Maar het allerbelangrijkste: hij ligt echt fantastisch! Sinds ik dit bed heb, slaap ik veel beter en word ik uitgerust wakker. Het matras biedt precies de juiste ondersteuning, en de combinatie met het topmatras zorgt voor extra comfort.

Ook de klantenservice verdient een compliment: vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar. Je merkt echt dat ze service hoog in het vaandel hebben.

Kortom: een geweldige aankoop en ik zou Boxspring Gekte zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust!

7. Mai 2025

Wil liever 0 sterren geven maar dat kan…

Wil liever 0 sterren geven maar dat kan helaas niet. BESTEL HIER NIKS! Ben er volledig ingetrapt. Dekbedovertrek besteld, betaald maar geen bestelbevestiging ontvangen. Al een paar keer gemaild maar uiteraard 0 reactie. De chat via de site werkt uiteraard ook niet. Dit zijn dus oplichters!

23. Jänner 2025