Na een wat onhandig begin, waarin ik blijkbaar alle spullen moest tellen en invoeren in een excel, was de verdere afhandeling super. Duidelijke regels en communicatie via de mail, verhuizers op tijd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Belde vlak voor vijfen op vrijdagmiddag en de persoon met wie ik sprak was erg attent en behulpzaam. Ook na vijfen bleef hij bereikbaar via whatsapp om er zeker van te zijn dat het me allemaal lukte m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aäron van Boxx heeft me super snel geholpen bij elke vraag die ik in het proces had. Elke mail werd binnen no time beantwoord. Reservering ging super snel. Duidelijk de goedkoopste door de gratis ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het was vooral het snelle en prettige contact met Aaron via whatsapp dat dit zo'n goede ervaring maakte. De mannen die kwamen sjouwen dachten mee met lastige of kwetsbare objecten en hadden onze spull... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Boxx Opslag is dé expert op het gebied van opslagverhuur van Nederland, een familiebedrijf met momenteel 16 locaties in het westen van het land. Met onze succesformule willen wij onze huurders volledig ontzorgen. Dit doen we door verschillende diensten aan te bieden, zoals het gebruik van gratis transport, optie tot een verhuisteam en locaties in de buurt. De komende jaren heeft Boxx als doel een landelijke dekking te realiseren, met de nadruk op aanwezigheid in woonwijken.
Isolatorweg , 1014AS, Amsterdam, Niederlande
De deur werkte niet, bij de klantenservice werd 25 minuten lang niet opgenomen. Ik heb bij een andere aanbieder een box gehuurd. Ik heb wel mijn geld teruggekregen van BOXX. Goedkoop was duurkoop.

Antwort von Boxx Opslag
Erg tevreden, de goedkoopste bij mij in de buurt en vriendelijke service

Antwort von Boxx Opslag
Verschillende keren heb ik telefonisch contact gezocht, omdat wij nog bepaalde vragen hadden.
Dezelfde dag werden wij teruggebeld door Nick, die alle tijd voor mij nam om de vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Heel fijn!

Antwort von Boxx Opslag
Box ziet er goed en netjes uit
Alleen de toegang is lastig door de 2 telefoonnummers die gekoppeld staan aan het opgegeven 06 nummer, diegene moet dus mee.

Antwort von Boxx Opslag
Bij mijn ging in beginsel twee keer fout met een box huren. Want op de boxen die ik kreeg toegewezen zat bij alle twee al een slot op, dus lijk mijn al verhuurd dan.
Volgens de administratie zouden de boxen leeg moeten staan maar helaas op slot.
Ik denk dat de controle of camera beelden beter moeten.

Antwort von Boxx Opslag
Informatie op de website over de prijs is misleidend. Na mijn aanmelding via internet duurde het lang voordat er contact was en na het betalen van de factuur duurde het een week voordat ik een mail kreeg met de toegangscode. Ook heb ik een paar keer gebeld zonder dat de telefoon werd beantwoord. In het pand is niets aangegeven qua nummer van de ingang of locatie van de ruimtes dus het duurde echt lang voordat ik mijn ruimte had gevonden.

Antwort von Boxx Opslag
Boxx staat op het randje van de afgrond. Ze missen al maanden rentebetalingen, ook aan mij. Momenteel wordt een faillissementsaanvraag voorbereid. Mijn advies is om zo spoedig mogelijk je spullen weg te halen, want die zijn straks waarschijnlijk lange tijd niet meer toegankelijk. Als ze die überhaupt nog kunnen terugvinden na een faillissement.

Antwort von Boxx Opslag
Ben als obligatiehouder zeer teleurgesteld. Belooft rente van 9 % 3 maandelijks uit te keren maar heb de laatste 2 kwartalen niets ontvangen. Zou als nieuwe investeerder maar goed oppassen.

Antwort von Boxx Opslag
Ik heb al 2x gemaild, 1x gebeld en diverse keren de chat gebruikt. Ik heb al sinds mei 23 boxx opslag beleggingen maar nog geen rente ontvangen. Zou per kwartaal gestort worden. Wacht nog steeds op antwoord…..

Antwort von Boxx Opslag
Ontzettend goede ervaring van begin tot eind. Helder, fijne klantenservice en fijne verhuizers.

top en easy and flexibel!!!! Goede prijs kwaliteitsverhouding! Aanrader

Antwort von Boxx Opslag
Alles goed geregeld en vriendelijk personeel. Erg behulpzaam.

Antwort von Boxx Opslag
Heb nooit met dit bedrijf te maken gehad en nooit een service van verleend of vice versa. Echter blijf ik 'spook' facturen ontvangen van deze partij. Heb hierover tefelonisch contact gehad en ze zouden mijn telefoonnummer uit hun systeem halen, maar ik blijf smsjes ontvangen.
Voelt als oplichting!

Antwort von Boxx Opslag
Alles kan simpel digitaal geregeld worden en als je toch nog een vraag hebt, word je vriendelijk en met kennis van zaken geholpen

Antwort von Boxx Opslag
Boxx bied opslagruimte aan voor een goede prijs, procedure duidelijk, aanduiding van bijvoorbeeld grijze deur in Diemen mag naar mening wel duidelijker. Ik begrijp dat de beveiliging belangrijk is, maar het systeem steeds moeten bellen om deuren te open een beetje lastig. Mijn advies neem echt een grote opslagruimte.

Antwort von Boxx Opslag
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.