Onbetrouwbaar. Had een reservering om 07:00, bevestigd per mail en SMS. Kwam niemand opdagen. Telefoon van bedrijf en ook van chauffeur (stond in de sms) werd niet opgenomen. Met eigen auto naar vlieg... Mehr ansehen
We hebben meer dan twee maanden geleden een taxi geboekt voor het vliegveld voor 1e kerstdag. We worden een dag van te voren gebeld dat ze helaas vol zitten en er geen taxi van Brabotax komt. ‘ Helaas... Mehr ansehen
Ik heb mijn gewenste vertrektijd de avond voorafgaand aan de rit gewijzigd naar een eerdere tijd via de website van Brabotax. Dit was eenvoudig te doen en werd correct opgevolgd met bevestiging via de... Mehr ansehen
Fijne chauffeur! Zeer klantgericht! We moesten een uur wachten op Airport Eindhoven, voordat de bagage band aanging. Chauffeur communiceerde goed via sms, had dit al gezien. We kregen van hem bericht,... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Zoekt u een goedkope taxi service in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van kortingen tot wel 50% op de taximeter tarief! Een taxi bestellen is zeer eenvoudig. U geeft aan waar u opgehaald wilt worden, uw bestemming en het aantal personen. U krijgt vervolgens direct een vaste ritprijs te zien. Als u akkoord gaat, krijgt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle rit gegevens. Met deze bevestigingsmail kunt u tevens uw rit wijzigen of annuleren. Daarnaast kunt u 1 uur voor aanvang van de rit, de chauffeur- en voertuiggegevens inzien zoals verwachte aankomsttijd en kenteken van de taxi.
Pisanostraat 55, 5623CB, Eindhoven, Niederlande
- 040 255 5506
- info@brabotax.nl
- brabotax.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer vriendelijke
Zeer vriendelijke, behulpzame en hardwerkende chauffeur. Zelfs om 4:30 uur 's nachts staat klantvriendelijkheid op nummer een.
Zeer stipt en nette chauffeurs
Zeer stipt en nette chauffeurs. Top!
Afspraak = afspraak…
Afspraak = afspraak en leuke spraakzame chauffeur, Top!

Antwort von Brabotax
Versleten auto met onbekwame chauffeur
Op woensdag 10 juli omstreeks 17H00 nam ik een taxi van Brabotax voor transport naar Eindhoven Luchthaven. De chauffeur had de ventilatie op 16 graden staan met de ventilator in een hoge stand. Ik vroeg hem om de ventilatie lager te zetten, maar hij deed geen moeite. Even later herhaalde ik mijn vraag, maar omzetten naar 18 graden met nog steeds een forse ventilator gaf voor mij weinig of geen beterschap.
De auto was ook zeer oncomfortabel. De vering op de achteras is compleet stuk want iedere oneffenheid in de weg gaf een stevige klap.
Aangekomen op de luchthaven vroeg ik een betalingsbewijs. Ging niet want de printer was stuk... De chauffeur stelde voor om mijn email adres in te geven op zijn telefoon, en hij zou het documentje dadelijk naar mij sturen per email. Ik heb dat vervolgens gedaan. Ik wacht echter nog steeds op het betalingsbewijs. Een eenvoudig taxi-briefje is blijkbaar niet meer van deze tijd.
Brabotax boekt u beter niet.

Antwort von Brabotax
Altijd op tijd super bedrijf
Altijd op tijd , goede auto en fijne chauffeurs
Al meerdere malen geboekt super tevreden

Everything went perfectly
Everything went perfectly! Incredibly punctual, friendly drivers, and comfortable car. I highly recommend booking here and will do so again in the future
Hele goede ervaring
Chauffeur was op tijd.
Vriendelijk en behulpzaam.
Communicatie met centrale was goed.
Makkelijk online boeken

Antwort von Brabotax
Handig online je taxi bestellen
Handig online je taxi bestellen. Je krijgt meteen te weten wat je moet gaan betalen voor je rit. Taxi was keurig op tijd bij ons en heeft ons netjes van A naar B gebracht. Heel aardige, correcte chauffeur. Blij mee.
Zeer fijne chauffeur
De chauffeur die ik heb gebeld was zeer correct en was mooi op tijd ter plaatsen, ik was ook zeer tevreden over zijn rijstijl en hielp me ook heel fijn met mijn koffers,wat mij betreft mag hij me altijd komen halen en wegbrengen .
Chauffeur was prima op tijd
Chauffeur was prima op tijd en belde een paar minuten voordat hij arriveerde op. Bovendien kreeg ik nog een mail dat de chauffeur eraan kwam. Zeer vriendelijke chauffeur. Volgende keer maak ik weer gebruik van deze taxi's.
High additional charge for a close-by stop
The taxi arrived on the scheduled time and provided a comfortable ride. However, I was charged with expensive additional 10 euros for a stop that was practically on the way of the destination, and for which I had already requested upon scheduling my ride in the app.

Antwort von Brabotax
Vriendelijke taxichauffeur en mooi op…
Vriendelijke taxichauffeur en mooi op tijd midden in de nacht!
Zeer goede service en top chauffeur
Zeer goede service en top chauffeur. Erg netjes beleefd en zeer behulpzaam.
De afspraak maken ging zeer soepel
De afspraak maken ging zeer soepel, echt netjes en super snel geregeld. Rit kwam netjes op tijd. Chauffeur gaf alleen wel erg veel gas, 100 waar je 60 mag is toch niet zo prettig, daarom 4 sterren. We waren tenminste wel lekker snel op bestemming!
Taxi op tijd
Telefoontje van tevoren. Taxi was op tijd, bracht ons naar de bestemming. Alles was gewoon netjes geregeld.
Aardige chauffeur en netjes op tijd.
Eerst een rit accepteren en vlak voor…
Eerst een rit accepteren en vlak voor tijd annuleren zodat er geen rijd meer is een andere taxi te regelen.
Taxi belde tevoren of hij iets eerder…
Taxi belde tevoren of hij iets eerder kon komen, was helemaal ok
Keurige service
Keurig, netjes correct.
Behulpzaam.
Tot bijna aan de draai deur gebracht.
Klasse.
Volgende week weer bellen
Top
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.