Unternehmen hat geantwortet
Utan förvarning returnerades mitt paket efter 7 dagar och Brädspelaren tog ut en påhittad retur-avgift på 300 SEK.
Unternehmen hat geantwortet
En e-handel med väldigt personlig touch, och maximal omsorg om både kunden, de produkter man köper samt last-mile-leveransen. Det känns att de som driver Brädspelaren.se på riktigt månar om sina k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi på Brädspelaren.se driver en liten brädspelsbutik ute på vackra Visingsö och skickar även spel till hela Sverige från eget lager med över 2000 artiklar.
Rökinge Norrgård 6, 56394, Visingsö, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Alltid ett personligt meddelande med beställningen. Bra utbud och bra priser. Mycket trevliga och engagerade.

Antwort von Brädspelaren.se
Beställde en fredag, fick besked att leveransen var påbörjad på lördagen och hämtade ut paketet på tisdagen. Det var extremt omsorgsfullt packat och med en personlig hälsning, (och dessutom var de de enda som vad jag kunde hitta fortfarande hade kvar ett exemplar av produkten som sedan länge är out of print), så jag är mycket nöjd. Tack!

Antwort von Brädspelaren.se
Bra priser och personligt kundbemötande av kvalitet även som internetkund.
+1 för inslagning av beställd vara!

Antwort von Brädspelaren.se
jag råkade skriva in fel telefonnummer i mina uppgifter vilket gjorde att jag inte fick en avisering om att min beställning fanns att hämta. Brädspelaren.se gjorde verkligen allt för att återkomma me dalla uppgifter jag behövde för att hämta ut mitt paket. När jag hämtat ut mitt paket var det så fint packeterat. Jag rekomenderar verkligen brädspelaren.se, alrdig fått en sådan respons så snabbt som från dom. Från mitt mail till brädspelaren till en lösning var det under timmen.

Antwort von Brädspelaren.se
Sveriges absolut i särklass trevligaste och mest personliga bräspelsbutik. Rekommenderar ett (eller flera) besök!

Antwort von Brädspelaren.se
Mycket trevlig kundtjänst. Skickar personliga sms efter man handlat. Sen är det bra priser!

Antwort von Brädspelaren.se
Som andra skrivit är det toppbetyg, bra priser, snabb leverans och personlig service. Fick med en personlig hälsning och te i paketet.
Det blev rekommendation i Warhammergruppen och tittar här först när nya grejer ska beställas.

Antwort von Brädspelaren.se
Webbshoppen är grym och kundservicen är bättre än bäst. Stor är sannolikheten att alla framtida köps kommer göras här😀

Antwort von Brädspelaren.se
Helt otrolig kontakt, paketering och snabb leverans.. Vilket fint bemötande! Kunde jag ge mer än 5/5 skulle jag! TACK!

Antwort von Brädspelaren.se
Mycket trevlig köpupplevelse från e-handelsbutiken!

Antwort von Brädspelaren.se
Bästa upplevelsen någonsin! Snabb återkoppling på mail och bra paketering!! Super fina spel, jag och sambon kommer definitivt handla där igen!

Antwort von Brädspelaren.se
En e-handel med väldigt personlig touch, och maximal omsorg om både kunden, de produkter man köper samt last-mile-leveransen. Det känns att de som driver Brädspelaren.se på riktigt månar om sina kunder!
Sällan man får personliga meddelanden, individuellt silkespappersinslagna varor, och tack-sms av andra butiker online, men för Brädspelaren.se verkar det vara en självklarhet.
Otroligt lätt att bli en återkommande kund här!

Antwort von Brädspelaren.se
Sjuk snabb leverans, trevlig personal, bra priser. Kan rekommendera.

Antwort von Brädspelaren.se
Väldigt trevligt, personligt bemötande och god kommunikation. Fick paketet blixtsnabbt. Även paketet kändes omsorgsfullt inslaget.
Kommer med nöje handla från dem igen.

Antwort von Brädspelaren.se
Offered a very nice discount. The order was handled very quickly - even tho it was placed on a Sunday. Package was received the following Tuesday. A+++

Antwort von Brädspelaren.se
Bra hemsida snabba leveranser trevlig återkoppling

Antwort von Brädspelaren.se
Allt perfekt. Otroligt trevlig upplevelse genom hela processen. Webbutiken känns bra och har ypperliga filtrerings funktioner. Snabb leverans, personligt bemötande och fint och väl paketerat.
Kommer definitivt handla igen!

Supernöjd!
Snabb leverans och väl paketerat, rekommenderar starkt! 😃

Antwort von Brädspelaren.se
Mycket nöjd med köpet. Skickades snabbt från butiken och fick meddelande direkt den skickats. Spelet var väl inslaget så att det inte skadas vid transport. Fick även en trevlig liten personlig hälsning och en tepåse i paketet. Dessutom bra pris på spelet. Rekommenderas verkligen!

Antwort von Brädspelaren.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.