1 ster is nog teveel. Dit zijn oplichters. Gladde verhalen en vervolgens je koffiemachine niet repareren en niet terug bezorgen. Wanneer je ze belt is het altijd sorry om vervolgens te beloven dat het... Mehr ansehen
Hebben mijn apparaat opgehaald. Werd teruggebeld met hoge reparatiekosten. Dat was de machine me niet meer waard. Voor een bedrag a 250 euro mochten ze de boel overnemen. Helaas het bedrag ni... Mehr ansehen
Jura Z7 laten onderhouden/repareren. Werd na 1 dag gebeld dat de kosten 600.00 euro zouden bedragen. Toen ik hierop besloot om de machine vanwege de leeftijd niet te laten herstellen daalde de pri... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Koffiezet apparaat volgende dag opgehaald maar reparatiekosten waren wat mij betreft te hoog. Afspraak gemaakt dat ze apparaat voor 150 mogen overnemen. Bedrag nooit gekregen. Wordt aan lijntje gehouden, ze maken afspraken die ze niet nakomen, zeggen door te verbinden maar laten je dan vervolgens in de wacht, stellen zich schofterig op.
Dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar !
Dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar !! Ze verzinnen de ene naar de andere smoes.
Beloven mij al 3 keer terug te bellen om een afspraak te maken om mijn defecte automaat op te halen .Heb 2 keer moeten wacht op dit bedrijf maar kwamen niet opdagen . IKBEN ER KLAAR MEE EN HET VERTOUWEN IS WEG .
Ik kan een heel lang verhaal gaan…
Ik kan een heel lang verhaal gaan typen. Maar laat ik het kort en bondig houden.
J. is heel zielig ventje, liegt en bedriegt alles bij elkaar en speelt hele vieze/kinderachtige spelletjes.
OPGELICHT!!!!
Kontakt opgenomen met dit bedrijf voor reparatie van mijn Siemens EQ6 koffiemachine. Na melden van het probleem vond ik de reparatie kosten toch te hoog . Hij wilde toch de machine overnemen en zou binnen 5 dagen 50 euro overmaken. Koffiemachine werd de zelfde avond na 22.00 al opgehaald. Zijn nu inmiddels 5 weken verder en heb nog steeds mijn geld niet. Reageren ook niet op mail en de telefoon word niet opgenomen. Dus ga niet in zee met deze figuren want je word OPGELICHT. lees de overige reviews maar eens.
Ga niet in zee met deze oplichter !!!!!!!!!
Jura Z7 laten onderhouden/repareren.
Werd na 1 dag gebeld dat de kosten 600.00 euro zouden bedragen. Toen ik hierop besloot om de machine vanwege de leeftijd niet te laten herstellen daalde de prijs al snel naar 400.00 euro.
Op de reparatie kreeg ik 2 jaar garantie.
Na ongeveer 1 maand gaf de machine storing op het keramische ventiel dat zou zijn vervangen en is er een inwendige lekkage.
Bravetti reageert niet op mijn e-mails en mijn 2 jaar garantie blijkt nep ! Kortom: ik ben opgelicht !!!!!
Komen afspraken keer op keer niet na
Hebben mijn apparaat opgehaald.
Werd teruggebeld met hoge reparatiekosten.
Dat was de machine me niet meer waard.
Voor een bedrag a 250 euro mochten ze de boel overnemen. Helaas het bedrag niet mogen ontvangen.
Doen continu beloftes die ze niet na komen. Je wordt aan het lijntje gehouden. Communicatie ronduit van het laagste niveau.
Helaas opgelicht door dit bedrijf
Helaas opgelicht door dit bedrijf.
Na ruim 700 euro geen werkend apparaat, nemen de telefoon niet meer op na melden van niet werkende machine na reparatie.
Ben nu 6 weken verder nadat het apparaat "gerepareerd" zou zijn.
Inmiddels juridische stappen ondernomen richting de vennoten van dit bedrijf.
Opgelicht, helaas
Ik betaalde € 530 voor reparatie en onderhoud van een Jura ENA Micro 9. Veel geld voor een machine uit 2011, maar, zei Bravetti, hij is het waard en dan heb je er weer voor jaren plezier van.
Keurig opgehaald, heel snel weer keurig teruggebracht. Apparaat zag er perfect schoon uit. De bezorger bleef nog even om te testen, we hadden weer koffie. Wat een geweldig bedrijf!
De rekening was meteen het garantiebewijs (2 jaar, hoera!). Maar er kwam geen rekening, ook niet na twintig keer bellen. Het bedrijfsadres bleek een woonhuis in Arnhem met hele aardige studenten, die nog nooit van Bravetti gehoord hadden.
Ik voelde argwaan en plaatste een recentie op Trustpilot. Bravetti was daar niet blij mee en nam (eindelijk) contact met mij op.
Er was iets mis met de printer. Kan gebeuren, maar weet je wat? Als jij nou die rekening stuurt, haal ik de recensie weg. Opeens deed de printer het weer.
Zojuist, twee maanden later, krijg ik een nieuwe foutmelding. Met Bravetti wil ik eigenlijk geen zaken meer doen, dus ik vraag Hendriks Coffee in Didam, een officieel Jura servicepoint, om de machine te bekijken. Ik doe de factuur van Bravetti er meteen maar bij.
Hieronder (delen van) de bevindingen.
Keramiekventiel, stond voor €96,80 op de rekening van Bravetti.
“Volgens de factuur van Bravetti zou het keramiekventiel vervangen zijn, maar dit is niet het geval. In foto 3 kunt u aan de kalksporen op het keramiekventiel zien dat er een lekkage is geweest. In foto 4 ziet u de productiedatum van het keramiekventiel van 20-06-2011, dus is dit het originele keramiekventiel want de machine zelf is geproduceerd op 24-08-2011.”
Maaleenheid, ik betaalde aan Bravetti € 181,50 hiervoor.
“Op de factuur van Bravetti staat een ‘Aroma Plus’ maalwerk berekend, maar het maalwerk is zeker niet vervangen. Op Foto 1 is te zien dat het maalwerk Wit/Geel van kleur is, terwijl Jura sinds 2020 al maalwerken voert met een zwarte behuizing.
Ten tweede heeft deze Jura uit 2011 géén ‘Aroma Plus’ molen, maar een standaard Jura maaleenheid. De ‘Aroma Plus’ (Aroma+) is pas vanaf 2012 gelanceerd door Jura.
Wat wel is gedaan, is dat er niet-originele Jura maalschijven in de machine geplaatst zijn. Deze schijven hebben een hogere maalopbrengst dan de originele molen en zullen problemen geven met overdosering waardoor de zeteenheid versneld zal vervuilen.”
(Dit verklaart het bergje versgemalen koffie dat ik, sinds de ‘reparatie’ na elk gezet kopje in de afvalbak vond)
“Als wij de machine weer in goede orde zouden moeten maken, dan zouden wij de maaleenheid, aandrijfmotor en keramiekventiel moeten vervangen. Tevens ook de zetgroep opnieuw reviseren met een nieuw drainageventiel. Totale kosten hiervan bedragen €424,94 inclusief 21% btw.
Gezien de leeftijd van de machine van 14 jaar zouden wij dit ten sterkste afraden.”
“Ik zou adviseren om juridisch advies in te winnen om het geld terug te krijgen van deze partij. Echter komen wij deze partij onder verschillende namen tegen Bravetti/ SJ Coffeemakers/ De Koffiemannen en zijn er vele mensen al opgelicht door hen.”
Vijf sterren voor Hendriks Coffee trouwens, die wilde zelfs geen betaling voor het onderzoek omdat ze dit zo’n in- en intriest geval vonden!
Afgelopen maandag gebeld en dezelfde…
Afgelopen maandag gebeld en dezelfde dag werd onze inmiddels minimaal zes jaar oude Jura 60 nog opgehaald. De volgende dag werden we gebeld en werd ons door een monteer precies uitgelegd wat er met het apparaat loos was en wat de kosten van een complete revisie zouden zijn. Het ging om een premium servicebeurt en een nieuwe zetgroep. We zijn akkoord gegaan en dinsdagavond hadden we onze eigen Jura al weer in huis. We hebben het apparaat meteen getest. De bezorger bleef erbij tot alles goed bleek te werken. Inmiddels zijn we een aantal dagen verder. De koffie die we tappen is dezelfde als voorheen, maar smaakt een stuk beter. De machine maakt geen herrie meer en slaat ook geen koffiebeurten meer over. Kortom, wij zijn heel tevreden over dit bedrijf.
Zeer slechte ervaring met eigenaar
Ik heb een zeer slechte ervaring met de eigenaar, Jason Beeren, van deze partij. Communicatie verliep vanaf het begin al zeer stroef en ik moest steeds uitleggen wat we ook alweer hadden afgesproken. Afspraken zijn nooit duidelijk zwart op wit gemaakt, ondanks herhaaldelijk verzoek. Ik heb twee machines ter reparatie aangeboden en uiteindelijk kreeg ik niet mijn eigen apparaat terug, maar een 4 jaar ouder model dat waarschijnlijk van iemand anders had moeten zijn (het serienummer klopte namelijk niet). Daarna ontstaat een zeer onprettige situatie, waarin ik eigenlijk alleen maar wordt bedreigd, onbeschoft te woord wordt gestaan en er niet tot oplossen van de situatie wordt overgegaan. Ik ben dus beide apparaten kwijt en een schadepost van ongeveer 500,- ‘rijker’. Ik zou iedereen afraden om zaken te doen met de eigenaar van dit bedrijf die ook eigenaar is van Koffiemannen, Koffieexpert, JS Coffeemakers, dekoffiereparateur en inmiddels dus met deze nieuwe firma genaamd Bravetti is begonnen. Ik heb het gevoel hier sterk te zijn opgelicht en heb inmiddels van lotgenoten begrepen dat daar hetzelfde is gebeurd. Zelf ben ik de juridische weg ingeslagen en hoop in ieder geval dat de heer Jason Beeren of Sander Willems of wie er verder achter deze firma(‘s) zit de schade gaat vergoeden.
Update: dhr. Beeren heeft op geen enkel schrijven van onze jurist gereageerd en ik heb vernomen dat zowel Bravetti als Koffiereparateur reeds bij de kvk zijn uitgeschreven. Deze bende oplichters is vast al weer bezig wat nieuws te starten. Zou me niet verbazen als er wederom een nieuw adres/pand wordt betrokken. We houden het in de gaten en ondertussen: wees gewaarschuwd....
Niet te bereiken
Niet te bereiken! Onze Jura machine was defect. In vertrouwen heb ik het ter reparatie laten ophalen. Ik werd de dag daarna gebeld door Jason met de opmerking dat het niet te maken is. Door stoomlekkage zou alles zijn aangetast. Maar, hij had toevallig een zelfde systeem in de aanbieding. Net gereviseerd. Deze kon ik voor € 600,- kopen. Met 2 jaar garantie. Eerst wilde ik de oude gewoon terug en zou ik ergens een kleiner model gaan kopen. Hij wist mij toch te overtuigen om dit systeem te kopen voor €400,-. zonder factuur maar wel met garantieverklaring voor 2 jaar. Dom, maar tja....
Het systeem werd op zaterdagavond gebracht. Ik heb nadrukkelijk het gevoel dat dit (in ieder geval deels) mijn eigen machine was. Wel enorm opgepoetst. De volgende dag bleek het niet te werken. Ook heb ik het garantiebewijs nog niet mogen ontvangen. Daarna ben ik al weken bezig om telefonisch contact te krijgen zonder enig resultaat. Ook via contactformulier en 2 mailtjes geprobeerd. De laatste direct aan Sander gericht omdat hij ook compaan is. Tot op heden niets gehoord. Gewoon € 400 - weggegooid! Er zal wel iemand blij mee zijn.
Heel tevreden met de premium…
Heel tevreden met de premium servicebeurt. Mijn apparaat is niet alleen gerepareerd, maar ook volledig schoongemaakt en ontkalkt. Hij ziet er als nieuw uit.
Geen communicatie houden zich niet aan de afspraken
Hebben mijn apparaat opgehaald.
Werd teruggebeld met hoge reparatiekosten.
Dat was de machine me niet meer waard.
Voor een klein bedragje van 150 euro mochten ze de boel overnemen. Helaas het bedrag niet mogen ontvangen. Communicatie ronduit van het laagste niveau.
Een voortvarend goed begin met een goede afloop
Ik deed een reparatieaanvraag op een zaterdag en werd op die dag nog gebeld!Op Zaterdagavond werd de Jura S8 opgehaald,compleet aangeleverd met filter en filterhouder.
Zondagmiddag werd ik opgebeld en er werd uitgelegd dat mijn Jura achterstallig onderhoud heeft en er werd goed besproken wat de opties waren.
Een ventiel en de zetgroep waren niet fris meer.Men gaf aan om de originele zetgroep erin te zetten en evt. een nieuw ventiel als revisie niet zou lukken.
Rekening was € 665,- en dat was prima.
Zondagavond laat werd de Jura afgeleverd en na wat gehannes is de betaling gelukt.(als er niet wordt betaald dan nemen we de machine weer mee) .
So far,so good !
Bij bekijken van de Jura ontbrak het filter en de houder.Het filter dat werd weggegooid is prima maar de houder wilde ik wel terug maar ook de factuur!
De Jura was goed schoongemaakt en zag er weer als nieuw uit.
Ik had nog aangeboden om langs te komen omdat ik in de buurt was vanwege vakantie maar dat kon niet vanwege verhuizing.
Na 2 x appen met de bezorger die bij de 1e x appen die antwoordde dat het goed kwam ben ik eens gaan mailen voor de filterhouder en de factuur.
Het mailen heb ik gedaan 1x per webformulier en daarna per mail.
Gezien geen reactie heb ik de filterhouder maar gehaald bij Jura.
De werkzaamheden zijn goed en ook de opties werden goed doorgenomen maar de afhandeling m.b.t. filterhouder .
Na deze kritische review heeft de eigenaar gebeld en we hebben een goed gesprek gehad,Een medewerker heeft een knop om de factuur te verzenden niet ingedrukt was het excuus.Per Whatsapp de factuur ontvangen en ik kon een betaalverzoek sturen voor de filterhouder.Deze is na toezegging alsnog voldaan.
Pas op voordat je je apparaat kwijt bent !
Pas op voor je met deze mannen aan de slag gaat!
We zijn ondertussen vanaf 14 augustus bezig met de service / reparatie van mijn machine. Na een slechte eerste onderhoud werd de machine (Miele) direct weer opgehaald om de juiste service uit te voeren, nu bijna 4 weken later en na meerdere beloftes is de machine nog immer niet terug. Hij zou vanavond echt geleverd worden.
Ik ben ook op het kantoor / de werkplaats geweest. De foto’s deel ik hier later.
Ik schakel morgen mijn rechtsbijstand iom dit op te lossen. 710 euro later en mijn inbouw machine kwijt kan niet de bedoeling zijn. Helaas want ik heb oprecht Jason keer op keer de kans gegeven dit netjes op te lossen.
Geen betaling na inkopen Koffiemachine
Mijn koffiemachine heb ik laten ophalen voor reparatie. Toen kreeg ik een reparatie kostenplaatje van meer dan €600, waar ik niet mee akkoord ging. Ze boden aan het apparaat over te kopen, en daarmee ging ik akkoord (begin augustus). Sindsdien wacht ik nog steeds op het geld.
Ik heb ondertussen al meer dan tien keer gebeld, en elke keer krijg ik hetzelfde verhaal: “We gaan het regelen” of “We bellen u terug.” Maar terugbellen? Dat is nooit gebeurd. En geld ontvangen? Nog steeds niets.
Dit is ronduit onprofessioneel en zeer frustrerend. Absoluut geen aanrader!
Onbetrouwbaar bedrijf
Heb een hele slechte ervaring gehad met dit bedrijf! Doe er geen zaken mee want ze komen hun afspraken niet na.
Reparation jura
Last week I saw an advert for a reparation of my coffee machine. I contacted bravetti for my jura E8 because I got an error 8 and the coffee was medium hot. The next day I got a reply to let my machine get picked up. Two days later I got my machine back by the courier and I could enjoy my fresh cup of coffee. Thanks bravetti!
Wanbetaler + constant wijziging van bedrijfsnaam
Dit is alweer een nieuw “bedrijf” van dezelfde eigenaar die eerder onder een andere naam actief was. Trap er niet in! Ik heb nog altijd geen betaling ontvangen voor geleverde diensten en producten. Geen enkele vorm van communicatie, geen enkele verantwoordelijkheid.
Hij wijzigt regelmatig de naam van zijn bedrijf, waarschijnlijk om telkens opnieuw te kunnen beginnen zonder zijn oude schulden te betalen. Er is totaal geen controle over zijn betalingen, geen overzicht, geen fatsoenlijke communicatie met personeel of leveranciers. Alles wijst erop dat hij zijn zaak totaal niet op orde heeft.
Duidelijke waarschuwing: doe hier geen zaken mee. Je wordt simpelweg genegeerd en aan het lijntje gehouden. Wat je levert, zie je nooit meer terug.
Pas op voor dit bedrijf
Ik heb sins 09/2024 zaken gedaan met dit bedrijf. Helaas zijn de gemaakte afspraken niet nagekomen, ondanks herhaald contact. Ik heb meerdere keren geprobeerd tot een oplossing te komen, maar dit heeft niet tot resultaat geleid.
Ik merk op dat de bedrijfsnaam recent is gewijzigd, wat het voor mij lastiger maakte om opvolging te krijgen op mijn kwestie. Ik deel mijn ervaring zodat anderen weten dat het belangrijk is om duidelijke afspraken schriftelijk vast te leggen voordat ze zaken doen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.