Cred till att de kom fort och hjälpte mig. MEN... en VVS.are samt en lärlingför att göra en enkel koppling, jobbet tog ca 1 timme. jag fick betala för 3 timmar då lärlingen debiterades för 100%,... Mehr ansehen
Panik igår! Fullt med vatten i tvättstugan och vattenläckage från Gaspannan 😳! Jag ringde Bravida kl. 10.00 och fick ett väldigt trevligt bemötande och löfte om att en gaspannespecialist skulle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Välkommen till Bravida! Vi hjälper dig med installation och service i fastigheter och anläggningar. Vi ger fastigheter liv.
Mikrofonvägen 28, 126 38, Hägersten, Schweden
- bravida.se
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Full betalning för lärling
Cred till att de kom fort och hjälpte mig.
jag fick betala för 3 timmar då lärlingen debiterades för 100%, även att han inte gjorde något alls förutom att prata. Det fanns helt enkelt inte arbete för 2 personer.
Milersättning på 230:- per mil.
jag kan verkligen inte rekommendera Bravida med tanke på ovan.
Elinstallation av två kökslampor i…
Elinstallation av två kökslampor i färdiga uttag och eldragning av el för att reparera belysning under skåpluckor i kök samt installera ny kontakt i befintligt uttag kostade 14 500 kr. Oskäligt pris för det jobbet. Rekommenderas inte.
Uruselt service på deras servicecenter.
När jag ringde deras servicecenter idag, den första som svarar kan inte frågan och skall koppla mig vidare. Istället för att komma till nästa, kopplas samtalet till ett mobilsvar. Vid andra försöket, kopplas jag bara bort.
Uruselt service på deras servicecenter.

Diskriminering på hög nivå
Diskriminering på hög nivå, ni borde skämmas

Dålig affärsetik
Kan bara hålla med flera av de tidigare inläggen. Vid reparation av vår gaspanna (ett fel som deras servicetekniker påpekade vid årlig service och som vi inte hade någon chans att dubbelkolla) upplevde vi mycket dålig kundkommunikation från Bravida VS i Malmö. De hävdar att vi godkänt kostnadsförslag vilket är osant, de debiterade oss för 6 arbetstimmar när teknikern var hos oss 2 timmar, med den ena märkliga bortförklaringen efter den andra när vi protesterade mot överdebiteringen osv. Vi betalade fakturan för att slippa eländet och sa samtidigt upp vårt serviceavtal med dem. Dålig affärsetik.

Antwort von Bravida
Sämsta kundservicen jag någonsin har…
Sämsta kundservicen jag någonsin har upplevt! Förhoppningsvis behöver jag aldrig ha att göra med dem igen! Mycket oprofessionella och extremt dyra för den service som erbjuds!
Here is more detail:
The customer care was not pleased by me talking English! Sorry I’m working on my Swedish and you clearly do understand English. After 20min on the phone with HNA to explain the issue with our kitchen oven, wich model, wich error code, I get a time. The day of the reparation the technician comes in at a different time from what was agreed, making me rush to get there. The technician also did not carry the spare parts needed and didn’t even know what was the matter in question!! After all the time talking on the phone few days earlier!! The day after comes again with the spare parts and I’ve got charge twice for him to drive to me!! To close the experience, the technician didn’t test the oven before leaving and the day after I found my self with a different issue on the reparation made! A joke, never ever recommend this company to my worst enemy!
Thanks for your time
One lost customer
Luca

Antwort von Bravida
Dom överdebiterar extremt mycke och…
Dom överdebiterar extremt mycke och passa er om Mattias kommer han bara pratar, gör fel och dricker kaffe 🤮
När jag påtalade detta så sa dom att Mattias var deras bästa elektriker???
Det är väl på att debitera tid då för han fick komma tillbaka och rätta till sina fel 3 gånger.
VÄLJ ANNAN ELEKTRIKER.

Antwort von Bravida
Skulle ha hjälp med installationen av…
Skulle ha hjälp med installationen av en bänkdiskmaskin. Fick svar av en av deras anställda att skicka bilder på rör och diskvasken. Sagt och gjort hans sa även att det kommer nog ta några veckor innan dom fick tid till detta arbete och det var 17 november 2023 har fortfarande inte hört av dom.
Svarar aldrig på mina mail om att söka…
Svarar aldrig på mina mail om att söka jobb oss er. Visar noll respekt till folk som är arbetssökande
Jag beställde en bergvärmepump av…
Jag beställde en bergvärmepump av Bravida Södertälje, allt har varit självgående med trevlig och mycket kompetent personal därför vill jag rekommendera Bravida.
Under all kritik
Under all kritik. Hade ett avtalat möte den 2 Februari. När jag anlände blev jag meddelad att personen ifråga hade lämnat kontoret för ett annat möte. Jag fick istället träffa en nyanställd. Efter att ha förklarat mitt ärende samt överlämnat relevant dokumentation blev jag informerad att min förfrågan skulle framföras till personen jag hade avtalat tid med, som därefter skulle återkomma till mig
Det har nu gått en månad utan ett ord.
Överfakturerade sjukt mycket
Överfakturerade sjukt mycket, och återkom aldrig när vi ifrågasatte fakturan…
5+ till Bravida
Panik igår!
Fullt med vatten i tvättstugan och vattenläckage från Gaspannan 😳!
Jag ringde Bravida kl. 10.00 och fick ett väldigt trevligt bemötande och löfte om att en gaspannespecialist skulle återkomma under dagen. Kl. 11.15 stod Markus utanför dörren.
Inte nog med att han åtgärdade felet, han var väldigt kunnig, förklarade på ett pedagogiskt vis vad som hänt och gav råd om hur man bäst tar hand om pannan för att öka livslängden. Dessutom var bemötandet 5+ och kundnöjdheten i topp 🙏 Bravida!
Jag har en arbetsuppgift utförd av…Bravida LInkoping
Jag har en arbetsuppgift utförd av Bravida Linköping i vår Gård i Mantorp för Avloppspump EL. De kom och spenderade 15 min och sa att det fungerar nu. Efter det skickade Bravida mig en räkning på 3600 kr, som såklart betalades.
Efter 2 veckor fick jag samma problem med Avloppspump EL. Vi ringde dem och de förnekade totalt att de skulle fixa det under arbetsgarantin. Bravida Linköping sa att vi måste betala ytterligare en faktura. Det här är verkligen ....????. Jag önskar att denna foretag måste stängas. Bravida ska inte tillåtas verka i Sveriga.
Varning
Bravida i Solna. Man tror man ringer en elektriker men man ringer någon som ringer en elektriker och tar 950kr + moms för besväret. Och tar sen betalt om man vill ha ROT.
Funkar säkert för stora företagsprojekt men privatpersoner bör ringa något annat företag och därmed spara pengar och slippa obehagliga överraskningar.
Dubbelt så dyrt som rörmokaren vi…
Dubbelt så dyrt som rörmokaren vi brukar anlita till samma jobb, denna gången handlade det om vattenskada så fick inte välja rörmokaren. Ruffel o båg aldrig mer.
Vår Brf bad om prisuppgift på ett VVS…
Vår Brf bad om prisuppgift på ett VVS uppdrag, vi fick ett rimligt pris och anlitade Bravida i Ä-Holm. När uppdraget var slutfört ringde Max Lundgren, serviceledare på Bravida upp Brf och förhandlade om priset till en mycket högre kostnad. Max satte upp dubbelt så många arbetstimmar på fakturan. Vidare så tappade en serviceman en fläktlucka i golvet, så det blev 2 stora jack i parketten. En drivrem svetsades mitt av och Max L vägrade att åtgärda det. Vi fick anlita ett annat ventilations företag.
Så se upp med Bravida Ä-Holm.
När jag köpte elbil så har bilföretaget…
När jag köpte elbil så har bilföretaget avtal med Bravida för montering av laddbox. Först så tog Bravidas personal upp ett hål i väggen där boxen skulle sitta. Som tur var hann jag se var han tog hålet. Boxen skulle ha blivit placerad så långt från parkeringen så att laddkabeln inte hade nått bilen. Elementärt kan man kanske tycka.
Montören skulle ringa mig och guida mig genom hur laddboxen fungerade ihop med Appen. Ingen kontakt. Det värsta var dock att jag missat en siffra när jag angav fastighetsbeteckningen. Detta debiterade de mig 2500kr för. Kan det ha tagit 15 minuters extrajobb att skicka en ny ansökan? Elakt att utnyttja andras misstag till att tjäna grova pengar.
Lurar på äldre sjuka överpriser
Lurar på äldre sjuka överpriser. 3000 för att byta kran blev nästan 5000?
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.