Passive er nok det mest rammende ord. Den 16. dec kontaktede jeg Taulov afd omkring en rørskade. Dagen efter kom der en “sporingsmand” og lokaliserede området for lækagen. Servicelederen kunne ikke f... Mehr ansehen
Vores varmeveksler var ved at stå af kort før jul, så gode råd var dyre. Bravo VVS løste problemet med meget kort varsel, så vi fik ny varmeveksler + radiatorventiler installeret til vor fulde til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har nu haft brug for VVS hjælp 2 gange! Begge gange kontaktede vi Bravo VVS og fik besøg af Søren som er en af ejerne af virksomheden! Han klarlagde problemet og gav et estimat over tid og pris! I beg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kontaktede Søren fra Vejle vvs for at høre ang en vandhane med udtræk Det tog meget kort tid for ham at finde en spm vi kunne bruge Fik med der samme både pris og montering og en 2 dage efter var det... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bravo VVS ApS er et jysk håndværkerfirma, som specialiserer i VVS- og energiservice for private, erhverv og industri i Trekantområdet, Syd- og Sønderjylland. Selskabet er grundlagt i 2023 og er i dag VFUL-autoriseret og VE-godkendt til arbejde med bl.a. biomassefyr, solvarme og varmepumper.
Lanciavej 12F, 7100, Vejle, Dänemark
- info@bravovvs.dk
- bravovvs.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Der har været god service og betjening
Der har været god service og betjening, hvor i har hjulpet med forsikrings hjælp samt montage arbejde og vi vil varmt anbefale jer til andre venlig hilsen Tommy og Marianne

Antwort von Bravo VVS ApS
det har været en god oplevelse og det var en rigtig godt
at vi fik den rigtet mail.

Antwort von Bravo VVS ApS
Jeg har kun negative oplevelser med det…
Jeg har kun negative oplevelser med det firma, og det har jeg også fortalt dem

Problemer med varmeveksler
Vores varmeveksler var ved at stå af kort før jul, så gode råd var dyre. Bravo VVS løste problemet med meget kort varsel, så vi fik ny varmeveksler + radiatorventiler installeret til vor fulde tilfredshed.
Et problem med revnede mursten løser Bravo VVS, så snart vejret tillader det.
Kort og godt et super solidt firma, som vi kun kan anbefale andre at benytte.
Martin Ibsen

Antwort von Bravo VVS ApS
Jeg havde bruge for akut hjælp med…
Jeg havde bruge for akut hjælp med omlægning af et rør, for at mine håndværker kunne komme videre med deres arbejdet . Der kom en venlig og dygtig mand fra Bravo og løste vores problem i løbet af en times tid.
Tusind tak

super service
super service, alt efter plan. behagelig tekniker, hvis der var flere stjerner så vil Bravo få dem alle, helt sikkert vil brug dem næste gang.

Antwort von Bravo VVS ApS
Var hurtig og meget flink, og flink til at forklare.
Var hurtig og meget flink

Go service
Go service. Kom samme dag vi ringede. Fair priser. Varmeste anbefalinger herfra.

God service og behandling
God service og behandling. Rigtig varm anbefaling herfra :-)

Hurtig tjeneste
Super hurtig tjeneste og fik et nyt fjernvarmeanlæg sat op dagen efter vi ringede selvom det ikke var akut. Rigtig rare mennesker også :) Jeg kender rigtig lidt til VVS så jeg det kan endnu ikke kommentere på men det ser godt ud.

Hurtigt tilbud på ny unit
Hurtigt tilbud på ny unit
Færdigmonteret få dage efter
Pænt rørarbejde og flot rengøring
Super

Antwort von Bravo VVS ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.