Breinkraker is een superleuke website waarbij je met je account kan inloggen en kan puzzelen voor leuke prijzen! Ook kan je leuke puzzelboeken bestellen.
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een hele aardige dame aan de lijn gehad die mij een leuk aanbod heeft gedaan met een hard copy puzzel boekje en een digitale omgeving waarbij je puzzels kunt maken en leuke prijzen kunt winnen.... Mehr ansehen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Breinkraker
Ik vind puzzels op de website heel erg leuk. Heel vermakelijk en houd je bezig. Echt een aanrader!

Antwort von Breinkraker
Er waren wat misverstanden maar brein kraker
heeft het netjes opgelost dank je wel.

Leuke puzzels top ervaring

Antwort von Breinkraker
Was met vakantie en heb de mail niet gezien. Automatisch lid wat niet de bedoeling was. Netjes geholpen dat ik geen 3 maar 1 maand hoef te nemen netjes geholpen
Ik heb een hele goede ervaring met Breinkraker.com. De puzzels zijn leuk, uitdagend en er zit veel variatie in, waardoor het niet snel saai wordt. Je merkt dat er aandacht is besteed aan de inhoud en dat maakt het juist leuk om er mee bezig te zijn.
Bestellen ging ook heel soepel en alles werd netjes en op tijd geleverd. De website is overzichtelijk, dus je vindt snel wat je zoekt. Al met al echt een aanrader voor iedereen die van puzzelen houdt en op zoek is naar iets leuks om tussendoor te doen.
Correct, werkt vlot, houden zich aan afspraken en Breinkraker is nog leuk ook
Breinkraker heeft mij een puzzel opgestuurd. Na 3 weken gebeld of ik tevreden was. En dat het abonnement ingegaan is of ik dat door had. Nu had ik dit niet door wegens verbouwen etc en is er een oplossing geboden zodat ik word afgemeld en niet meer benaderd wordt.
Blijven om de paar maanden bellen, ondanks dat ik steeds aangeef geen interesse te hebben

Antwort von Breinkraker
Door familieomstandigheden heb ik niet optimaal kunnen genieten van de voordelen. De afdeling klantenservice heeft mij op een fijne manier geholpen en begrip getoond voor mijn situatie. Goed en begripvol!

Antwort von Breinkraker
Bellen me ongevraagd, versta ze amper en heel opdringerig! Vervolgens zeggen ze je krijgt een gratis puzzelboekje opgestuurd en kunt daarna het abonnement makkelijk opzeggen via de mail. Ik heb het boekje ontvangen maar nooit een mail gehad en werd 2 weken later gebeld dat ik 3 maanden lang €44 moet betalen. Absurt! En die meneer wat mij welke was heel geïrriteerd en chagrijnig

Puzzel is heel leuk.
En de website heel blij mee.

Antwort von Breinkraker
Door medische redenen heb ik het niet optijd af kunnen melden
Maar ben ik goed geholpen

Antwort von Breinkraker
Leuke puzzels gemaakt en keurig geholpen door de klanten service bij vragen

Antwort von Breinkraker
Belt ongevraagd in gebrekkig en slecht verstaanbaar gebrabbel. Beweren dat ik een enquête heb ingevuld en daarmee mijn gegevens heb doorgegeven. Onzin.
Zie de reactie van breinkraker. Nee, ik geef mijn gegevens niet aan jullie door want ik heb ze nooit bij jullie aangeleverd. Mijn ervaring wel in deze review, in een spam klacht bij de ACM en een melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat levert vast eerder een resultaat op. Ga je netjes gedragen aub.

Antwort von Breinkraker
Aardige man met begrip voor de situatie
Leuke puzzels

Antwort von Breinkraker
De puzzels op de website zijn heel leuk om te doen.

Goede website
Leuke boeken en puzzels te verkrijgen.
Goede service en klantvriendelijkheid.
Mvg
Vd brink

Antwort von Breinkraker
Breekt de AVG. Wilt niet vertellen hoe ze aan mijn persoonsgegevens komen en gebruiken deze zonder toestemming voor telemarketing. Ik zou een paar maanden terug zogenaamd een enquête ingevuld hebben. Hebben mij naam, geboortedatum, etc.
Grappig dat jullie vragen meer persoonsgegevens te mailen voor "Verwijdering", maar dit is al ongeveer het 4de belletje, en elke keer zouden jullie mijn gegevens verwijderen. Nog meer inbreuk op de gdpr :).

Antwort von Breinkraker
Fijn contact gehad naar aanleiding van mijn eerdere review.

Antwort von Breinkraker
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.