Tidligere lærling her. De snyder med garantien hvis de kan komme til det, har selv stået og renset oliespild væk fra en bil som havde et halvt års garanti tilbage. Dårlig arbejdsplads. Fik og... Mehr ansehen
Jeg vil aldrig sætte mine ben hos Peugeot Slagelse igen. Magen til elendig service skal man længe lede efter! Vi har fået lavet en skade på vores bil, og får den tilbage med en kofanger der sidder... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Tidligere lærling her.
Tidligere lærling her.
Dårlig arbejdsplads.
Fik også mine airpods stjålet inden jeg stoppede, siger lidt om moralen ved firma'et.
Hvis du overvejer søge læreplads her skal du vide de kører med systematisk overarbejde, så alle lærlinge møder ind 30 minutter før tid hver dag selvom det er imod loven at gøre sådan.
Dårlig oplevelse efter mange år som kunde
Jeg har benyttet Brian Madsen de sidste mange år, og min ene bil var sidst på værksted i går. Fuld tilfreds.
Men i dag ændrede de 5 stjerner til 1 stjerne.
Jeg ringer til dem fordi den skal omsynes pga. slør i venstre forhjul. Jeg spørger om de har tid til at kigge på den i morgen. Det kunne de ikke hjælpe med. Det er også helt fint. Men istedet for at tilbyde en anden dato, er han allerede på vej til at lægge på. Jeg får ham stoppet og spørger hvornår han har den næste ledige tid, jamen det havde de så først til d. 15 maj. Men istedet for at booke mig ind til næste ledig dato, så er der ikke rigtig interesse for at give mig en tid. Så fortæller jeg at jeg må finde et andet værksted, det syntes han så var en god ide. Som om det var det han ønskede. Men lige inden han vil lægge på, så siger jeg så at min anden bil skal have skiftet til sommerdæk, som de opbevare. Men der kunne han heller ikke give mig en ny tid, og havde ingen interesse i at tilbyde en tid, så foreslog jeg om jeg så bare kunne hente mine dæk, det var der ingen problemer i. Der følte jeg virkelig at han opnåede sit mål med at komme af med en kunde. Jeg har både benyttet mig af Ringsted og Slagelse værkstedet, og har aldrig nogen sinde haft negativ oplevelse, kun positive oplevelser.
Jeg føler mig ikke velkommen efter denne episode. Jeg har altid givet jer komplimenter for jeres gode arbejde og service. Jeg har altid betalt mine regninger når bilen blev afhentet fra værkstedet. Har aldrig haft noget udestående. Men behandlingen i dag var simpelthen uacceptabel. Syntes det er så ærgerligt at ødelægge jeres ryg på denne måde. Jeg har hverken været ubehøvlet eller noget andet under samtalen. Jeg var kun interesseret i at få en tid, så de kunne fikse det defekte del.
Jeg henter mine dæk i morgen og kommer aldrig til at benytte dem mere,
Super service og stor fleksibilitet
Super service og stor fleksibilitet. Meget imødekommende medarbejdere som er yderst hjælpsomme. 👍
Det var så et 60000 km service på min…
Det var så et 60000 km service på min 3008 hybrid i Ringsted afd. Forinden undersøgte jeg priserne - svaret var ca. 4000 kr. minus lidt rabat - så under 4000 kr. På dagen fik jeg en fin video, hvor mek. beskrev at alt var fint og godt. Pris 7000 kr. Man anbefalede dog skift af vinduesviskere til kr. 1200 kr. Vupti 8200 kr. Det var jeg ikke tilfreds med, og der var sket nogle misforståelser hos værkførerne (som altid er søde og rare). Reduceret pris uden viskere 5000 kr. som nu skulle betales i butikken. Kære værksted Jeg betaler gerne fore varen, men lægger ikke en blankocheck hos jer. Og der er jo en grund til at jeg laver research på prisen, da jeg endnu ikke har et pengetræ i haven. I skulle have erkendt at fejlen var jeres, og reduceret til 4000 kr. så havde i pga. jeres imødekommenhed fået 5 grønne stjerner. I havde med garanti ikke tabt penge alligevel.
Fusk
Første gang jeg var forbi peugeot i Slagelse og få bilen lavet, fik jeg en rigtig god service og oplevelse hos jer. - lige indtil jeg skulle have gennemgået bilen og finde ud af, hvad der skulle laves før den kunne gå igennem syn.
Efter en time ventetid, får jeg en status rapport med et overslag på over kr. 24.000 samt at min katalysator skulle skiftes.
Jeg fik efterfølgende to forskellige mekaniker til kigge på bilen, som var noget overrasket over at se rapporten fra jer og så det fuldstændig unødigvendt at skifte min katalysatorer da den intet fejler.
Jeg synes det er bekymrende at jeg for 1/4 af det tilbud i gav, kunne få lavet bilen og godkendt i en synshal med elite smiley.
Man skulle næsten tro, at jeres mekaniker har et budget de skal nå, og dermed giver tilbud der ikke stemmer overens med virkligheden i håb om, at kunden ikke stiller spørgsmålstegn og bare siger ok.
Dårlig service og uhøfligt personale
Dårlig service af flere omgange. Der er ofte problemer, og personalet er meget uhøfligt. Man skal vende tilbage flere gange for at få sine problemer med bilen løst. Der er ikke styr på tingene mere. De kontrollerer ikke bilen før man afhenter den. Anbefales ikke.
Var til kampagne med vacumpumpe på…
Var til kampagne med vacumpumpe på vores 2008, her konstaterede de at tandremmen var vokset da de tjekkede bilen, straks blev der aftalt udskiftning af remmen på Peugeots regning, så ny rem og vandpumpe og lånebil imens. Rettidig omhu og kundepleje. Virkelig god service, 5 stjerner fra en yderst tilfreds kunde. Mvh. Peer.
Jeg vil aldrig sætte mine ben hos…
Vi har fået lavet en skade på vores bil, og får den tilbage med en kofanger der sidder løst, skjoldet inde i døren er ikke skruet fast, bilen var smurt ind i slibe støv og maler rester. Vi køre ned og klager, og de bruger yderligere 2 timer på at fixe deres fejl, og de har stadig ikke fjernet alt malingen.
Hold jer langt væk fra dette Værksted hvis i har jeres bil kær.
Har brugt dette værksted i årevis…nu er det slut
Har brugt dette værksted i årevis indtil 2018, og nu igen 2022. Har købt 3 Peugeot gennem dem, og altid fået god service både på bilkøb og efterfl. værkstedsbesøg indtil 2022.
Nu, aug 22, havde booket alm service til min bil, nu 7 år gl. Peugeot 208. Fik sms med video efter 4 timer, pris på rep 48.000 kr. Ringede dem straks op og bad om spek af beløb og hvad var meget nødvendigt og hvad kunne vente, evt. til næste service. Fik priser på alle dele, og fravalgte 2 ting: kobling og tandrem/vandpumpe (til 15.000 kr), dog efter kraftig påtale, for tandremmen skulle helst skiftes ved 120.000 km eller 6 år, så det var på egen risiko at jeg kørte videre i bilen. (den har gået 133.000 og er 7 år). Pris på øvrige: 14.800 kr. (AC anlæg, kompressor, dysse og svejsning, mv. inkl. service).
Konklusion: de 48.000 kr var grebet ud i luften og ikke funderet i det som skulle laves ved bilen.
Vi aftalte den kunne være klar dagen efter inden 17, og jeg tager tidligt hjem fra arbejde for at nå på værkstedet. Kl. 15 ringer de, at den alligevel ikke bliver klar før fredag, hvor jeg ikke kan være hjemme og hente den. Men de ville bare komme ud med den i min indkørsel. OK, god service, tænker jeg. Fredag, samme historie, ikke klar endnu pga sygdom. De tilbyder dog lånebil i weekenden, som fravælges. Nu kan bilen blive klar til mandag, men jeg må selv ringe og høre dem ad sidste på eftermiddagen! Mandag ingen bil, igen, og tirsdag ringer jeg, da jeg skal bruge bilen om onsdagen. Ikke klar endnu. Så jeg får en lånebil til at køre på job i. Efter 6 hverdage, kan jeg endelig bytte tilbage til min egen bil igen.
Jeg har i mellem tiden indhente tilbud på tandrem skifte ved 4 andre værksteder og de er mellem 25-33% billigere. Jeg kører bilen til ny mekaniker og får skiftet tandrem (som var super fin og slet ikke nødvendig at skifte) - den nye mekaniker siger, forskriften lyder på 150.000 km og 8 år. Jeg kunne have kørt et år mere, uden problemer.
Desuden fortæller han at bundpladen i bilen er hængt fast med strips og der er boret huller for at fastgøre den (uden de originale skruer), som han nu havde skiftet UB! Da jeg fortæller, den lige er kommet fra autoriseret Peugeot værksted i Ringsted, siger han lige ud, han troede den var nogle klamphuggere, som havde lavet min bil!! Sådan en oplevelse gider jeg ikke igen, og jeg har fundet andet sted at få min bil serviceret fremover.
De vil så gerne have evaluering af værkstedsbesøg fra 1-10, dette besøg får ikke en eneste stjerne af mig. Lang ventetid, lattelige høje priser, dårlig service og forklaring, og elendig mekaniker.
Farvel
Jeg valgte et Peugeot værksted til min Peugeot i forhåbning om det var det rette valg. Og accepterede at bremser hele vejen rundt var belagt med diamanter og guld til den pris det kostede at få skiftet.
Hvor om alting er så fortsætter jeg ved dem, tanken var at det bare var dyrere men kvaliteten måtte være med til den pris. Det var den bare ikke, det ene hjul fik monteret bremserne forkert, så de sleb på og generede en masse støj. Dette troede de dog ikke på da min hustru sagde det, og påstod alt var som det skulle være, indtil at jeg kommer ned og siger det selv. Og de måtte indrømme at der var sket en fejl.
Det bliver rettet på deres regning, og fint nok jeg accepterer fejlen, antog det måtte være elev arbejde, da det ikke burde være så svært at montere bremser.
Men hav lige respekt overfor kunderne når de kommer med forklaringer så godt de kan. Uanset om det et mand eller kvinde.
Dagene går og så kom der motorfejl.
Først bliver der skiftet en aktuator, og fair nok det kan ske den er død. Men dagen efter er der en fejl igen. Fedt. Den kommer retur og de kan ikke finde fejlen, så vi for den igen. Og frem og tilbage lidt her fordi de tilsyneladende ikke tjekker andet end fejlkoder, som der unægteligt måtte have været. Eftersom der var fejl beskeder på skærmen.
Den afleveres igen, og der går kun få timer hvor efter de ringer igen og hvor meldingen er at de skal sende fejlen ned til hovedkontoret da de ikke kender den. Retur kommer så beskeden “nyt ledningsnet” men der er lang levering, men til vores held kan vi køre i den indtil da. Som dagene går og fejlen kommer mere og mere reglmæssigt så beskriver vi alle oplevelserne for dem. De fastholder at det er lednings nettet til motoren der er synderen.
Vi får aftalt tid til skifte, afleverer bilen og få timer efter kommer kaldet så, de har fået bestilt et forkert ledningsnet…..
Jeg har nu fået nok, og eftersom fejlen er deres så beder jeg dem pakke bilen sammen, og så vil jeg komme efter den. Betaler for den minimale tid de har brugt på fejlfinding og så er det slut.
I dag får jeg besked fra min tidligere anvendte mekaniker at fejlen er fundet og løst, uden skift at nogle ledninger overhovedet. Men derimod en sensor som ikke viste fejl, men ikke virkede korrekt. Dette fandt man ud af ved at lytte til mine oplevelser og så fremprovokere fejlen, for at kunne udlæse fejl fra både bilens computer og direkte på sensor med andet end blot tester.
Så anbefalingen her er at finde et andet værksted. Jeg ved ikke om jeg nogensinde får tillid til andre end min nuværende mekaniker som vel og mærke er i Odense. Men turen værd.
Måtte vente 4 måneder på at få…
Måtte vente 4 måneder på at få repareret en dør (forsikringssag)... da jeg endelig havde en tid, havde de ikke en bil der kunne bruges
Magen til dårlig service skal man lede længe efter!
Forleden afleverede jeg min bil hos jer, da kontrollampen havde lyst. Lampen stoppede dog med at lyse dagen inden, men jeg fastholdte min serviceaftale med jer, da jeg gerne ville have tjekket op på det.
I følge instruktionsbogen indikerer lampen, at der er fejl i det system, der renser udstødningsluften, hvorfor jeg ikke regnede det for alverden. Muligvis et partikelfilter. Jeg bliver så ringet op om formiddagen, da I mener at have fundet en fejl i selve motoren, MEN I var ikke sikre. Jeg spurgte til prisen og fik at vide, at det ville koste et sted mellem 15-20.000 kr., hvis I skulle skille motoren ad. Det ville jeg ikke sige ja til over telefonen. Og slet ikke, når I ikke engang var sikre på, hvad fejlen var.
Det ender med, at jeg afhenter bilen dagen efter for at få en second-opinion. Og nu bliver det så rigtig skidt! Jeg ved ikke, om I har travlt eller om I bare er fuldstændig ligeglade med bilen, men I har i hvert fald ikke tjekket den inden afhentning. På en eller anden måde, har I simpelthen formået at samle den så ringe, at bilen nu sprøjter olie udover det hele. Bilen ryger selvsagt hele vejen hjem og I kan formentlig se oliesporet hele vejen fra værkstedet.
For at opsummere; Jeg afleverer en bil hos jer uden fejlmeddelelser i displayet og afhenter en bil, der ikke virker fordi olien pibler ud. Det er alligevel imponerende. Læg dertil en generel dårlig service over hele linjen.
Hvis I seriøst mener, at I med god samvittighed, kan tage penge for en sløj diagnosticering og samtidig ikke leverer en funktionsdygtig bil retur, så fortæller det alt om jer.
Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne, havde jeg gjort det.
Virker troværdige men er det IKKE!!
TIL JER DER IKKE VED SÅ MEGET OM BILER!!!
Ikk tag til Peugeot Slagelse.
Var forbi til service (1500kr) d.1marts bilen kunne ikke køre efter 3 uger.
For så afleveret min bil hos dem torsdag morgen kl08, får at vide at mekanikeren kan kigge på bilen senere på dagen og de vil ringe tilbage. Men intet hørte jeg fra dem så kontakter dem fredag og høre om der er blevet tjekket på min bil de siger det samme. Mekanikeren kan kigger på bilen senere på dagen. Og det ender med at der først bliver lavet diagnose og fejlsøgning mandag formiddag ( alt for lang tid når man skal bruge en bil til arbejdet ) ingen låne bil havde de.
Men så kommer jeg mandag formiddag og de har ikke fundet nogen fejl eller rapport om bilen hvorfor den ikke kan køre. Og alligevel blev det 1242kr. Tager så min bil til et andet værksted i Slagelse.
De finder 4 fejl på bilen på 20min uden de skulle have noget for det og gav en pris med det samme hvad det blev at få min bil lavet.
Så har næsten smidt 3000kr ned i Peugeots lomme ud at få noget ud af det!!
Fejlagtig diagnosticering af bil og elendig service
Sprinkleren virkede ikke på Opelen, derfor valgte jeg at tage til Brian Madsen i Ringsted for at få fejlen rettet.
Følgende gik galt for dem:
1) Skulle have en lånebil. Det fortalte de ved ankomst at de ikke havde, så jeg måtte vente skønt jeg ikke havde tid.
2) De konstaterede at bilen skulle have ny sprinklermotor.
3) De ville vende tilbage når motoren var kommet retur.
Hørte intet fra Brian Madsen i 3 uger, hvorefter jeg selv ringede.
Ordren var ikke registreret længere og værkstedet fortalte samtidig at sprinklermotoren var en dag til dag levering…??
Værkstedet fortalte ar der havde været problemer med IT’en og det skulle jeg have forståelse for.
Da jeg fortalte at det for mig var lige meget hvad årsagen var, men at resultatet fortsat var at jeg havde en bil uden sprinkler (på en dag til dag levering) efter 3 uger og jeg ønskede blot en smule ydmyghed overfor det, blev telefonrøret lagt på.
Ringede derefter til bogholderiet ved Brian Madsen, der lovede at Brian Madsen eller en anden person ville ringe tilbage. En uge gik og det skete ikke.
Flyttede værksted og de kunne konstatere at sprinklermotor slet ikke skulle skiftes. Fejl rettet på 1/2 time.
Har nu sprinklere der fungerer igen.
Kan absolut ikke anbefale Brian Madsens bilhandel
Det ligner et sted der er blevet for stort og et værksted der har glemt eksistensgrundlaget, nemlig kunderne.
Det kan godt gøres bedre.
Fantastisk service
Henvendte mig om en brugt Peugeot 308'er hos Brian Madsen i Slagelse, og har sjældent oplevet så god service! Sælgeren mødte op med den på min hjemmeadresse i København så jeg kunne køre en prøvetur. Værkstedet fiksede et mindre problem og de leverede den igen på min adresse uden beregning. Som kompensation for ikke at kunne købe min gamle Peugeot til den pris jeg forventede (selvom det jo ikke engang var deres opgave) gav de mig endda 2 års gratis brugtvognsgaranti på den nye. Det var en fornøjelse!
Ves nogle skal ha ny eller brugt bil er…
Ves nogle skal ha ny eller brugt bil er et besøge hos Peugeot slagelse vær at overveje
Vi har købet en demodel og fået alle tiders service
Det bæste service vi har fået hos en forhandler
Og vi har købt 7 8 stk
Så det klart et besøg vær
Preben Jensen Skibby
Yderst venligt personale
Super god service og yderst venligt personale..
Vi har selv en bilforretning og kommer vidt omkring, men har ikke mødt den service og hjælpsomhed før👍👍
Vi har købt en demomodel en peugeot…
Vi har købt en demomodel en peugeot 2008 suv
Og det vores 7 eller 8 peugeot
Og aldrig fået beder service der mange der ku lære noget
Der nogle ting som skal rettes men di tar den ind og vi får en låne Bil. så meget hjælpsomme og kan klart anbefales di gør alt for at man er tilfreds
Vi meget tilfreds
Så stor tak til personalet i peugeot Slagelse
En af mine allerbedste værkstedsoplevelser
Brian Madsen Ringsted har overtaget service af Opel, og jeg kørte min 10 år gamle Astra ned til dem og fik en virkelig god oplevelse på deres værksted. Først en god modtagelse, hvor der blev lyttet grundigt til et par mindre problemer. Det blev ringet til mig efter kun to timer med en gennemgang af et par ting, som de havde fundet, og jeg fik en pris på kroner og øre, hvad det ville koste. De havde også bestilt den reservedel jeg havde oplyst til dem per telefon nogle dage inden. Et par timer senere kunne jeg hente bilen, som var serviceret, renvasket og støvsuget. Prisen var endda så lav, så jeg ikke tror, at et uautoriseret værksted kunne gøre det billigere. En af mine bedste værkstedsoplevelser til dato!
Peugeot 107
Min hustru har en Peugeot 107 som i et stykke tid tog vand ind i bagagerum. Liste til bagklap udskiftet og alligevel var bilen stadig våd. Brian Madsen (Peugeot) Slagelse har haft bilen efterfølgende 1 uge, man gruede for regningen. Men hold op en god service. Faktura var mega rimelig, fremragende service og bilen testet flere gange, så problemet skulle være løst nu. Et værksted som bestemt kan anbefales. God tone og service hele vejen igennem.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.