Brightbrush Bewertungen 25

4,4

Jeg har bestilt både BrightBrush UV Guard og FlossJet fra jer, og jeg kan ikke undvære UV Guard'en, da den beskytter mine tandbørster mod toiletbakterier. Jeg er virkelig glad for den, og jeg synes, a... Mehr ansehen

Produktet virkede ikke der j modtog det defekt ved godt i ikke sender defekte vare men ik bestil så en ting på nettet der det ikke bliver håndteret forsvarligt siden det ik virker go sommer

Bright Brush UV Guard er en super god løsning. Den fungere så godt for os og er en super god mulighed for, at forbedre tand hygiejnen. Stilrent og lækkert design. Den kan vi virkelig ikke klage over h... Mehr ansehen

1. Zahnpflegebedarf

BrightBrush.dk er dedikeret til at forbedre din mundhygiejne med innovative og effektive løsninger. Vi specialiserer os i UVC sterilisatorer, der sikrer, at din tandbørste altid er ren og fri for skadelige bakterier – en essentiel del af god tandhygiejne. Hos os får du ikke kun produkter af høj kvalitet, men også en enestående kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig. Med gratis fragt på alle ordrer gør vi det nemt og bekvemt at få adgang til de bedste værktøjer til din daglige mundpleje. Hos BrightBrush.dk er din sundhed vores prioritet, og vi stræber efter at skabe tryghed i din daglige rutine.

4,4

Hervorragend

Bittet Kunden um Bewertungen

Produktet virkede ikke der j modtog det…

19. April 2025
Brightbrush-Logo

Antwort von Brightbrush

Hej Linette.
Først og fremmest er vi kede af at høre om din oplevelse med vores UV guard, som selvfølgelig skal løses.
Vi har ikke modtaget nogen henvendelse fra dig, omkring dit produkt skulle være defekt?
Hvis du sender os en mail på info@brightbrush.dk med hvad problemet er, eller hvad du oplever, vil vi meget gerne hjælpe dig.
Hilsen Kenni - BrightBrush.dk

Den er så genial

Den er så genial! Hvor ville jeg ønske jeg kendte til den før. Børnene elsker den og vi slutter altid tandbørstning af med flossjet nu har vi de reneste tænder ❤️

3. Jänner 2025

Min oplevelse med floss jet fra brightbrush

Min oplevelse med brightbrush har været virkelig positiv.
Første oplevelse med deres flossjet var virkelig overraskende og resultatet var godt. Jeg føler ihvertfald at min tandlæge hygiejne er blevet rykket en tand op. 😍
Jeg vil anbefale folk at prøve den.

16. Dezember 2024

BrightBrush tandbørsteholderen er både…

BrightBrush tandbørsteholderen er både praktisk og stilfuld. Den holder tandbørsterne organiseret og fri for bakterier, samtidig med at den passer perfekt ind i et moderne badeværelse. Materialet føles robust, og designet gør det nemt at rengøre. Det bedste er, at den sparer plads og skaber et rent, ryddeligt udtryk. Et must-have til enhver, der går op i hygiejne og æstetik!

23. Dezember 2024

Jeg har kun godt at sige om både…

Jeg har kun godt at sige om både levering og produktet. Jeg bestilte deres tandbørste holder, som renser tandbørsterne for 99,9 % bakterier.
Pænt design, nem at opsætte og nem at bruge.
5 stjerner herfra!

28. November 2024

Super smart og meget nem at anvende

Super smart og meget nem at anvende. Den er meget nem at sætte op. Den skal bare klisters op på badeværelses væggen. Og den hænger godt fast. Det er mega smart at der er sensor så den åbner af sig selv og når man lukker den går den igang med at sterilisere med det samme. Elsker den og at vores tandbørster nu både hænger pænt og bliver beskyttet mod alle de bakterier der er på et badeværelse.

2. Dezember 2024

Meget positiv

Hurtig levering, modtog den efter få dage
Simpelt og pænt design, passer ind i vores badeværelse, så det er mega lækkert
Den var virkelig nem at montere, og den bliver siddende, selvom vi har noget af et møg tapet på badeværelset hahah
Og så til det vigtigste er den virkelig simpel at bruge, og man bruger den med en virkelig god samvittighed og “god smag i munden”

11. November 2024