Brøndby cykler Fik rettet op på misforståelsen ang bestilling af rep og service af vores Cykler igennem mobil cykel service. De har her Fredag d 28/2 2025 afleveret vores cykler på vores adresse se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde været så uheldig at tabe min cykel nøgle og skulle have brudt låsen op. Brøndbycykler både hentede og bragte min cykel retur til min bofæl uden gebyr. Jeg fik brudt lås op, fik ny lå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Mobil cykelværksted med fokus på kvalitet og service. Vores fokus område er, at give den ultimative service oplevelse ved at vi afhenter cyklen og levere den tilbage igen, til en fornuftig pris. Vores mobile cykelværksted er placeret centralt i Københavns omegn. Vi tilbyder erhvervs aftaler på salg og reparationer af cykler til virksomheder og institutioner. Brøndby cykler er en af de få cykelhandler der fokusere på at genbruge cykler. Vi gør en stor indsats imod smid væk kulturen og tilbyder en miljøvenlig løsning. Hos os kan du købe en istandsat billig brugt cykel. Vi sælger billige brugte cykler til herre og damer. Se vores udvalg af billige brugte damecykler og herrecykler.
Brøndby Parkvej 4C, 2605, Brøndby, Dänemark
- info@brondbycykler.dk
- brondbycykler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
To cykler blev fikset på et par dage.
Afleverede to cykler lørdag, som skulle have skiftet hhv. baghjul med indre gear og krank. Begge var færdige mandag til den aftalte pris. Kranken havde Fri Bikeshop i Rødovre givet op på, men heldigvis spurgte jeg Brøndby Cykler, om de kunne fikse den, og det kunne de så. Næste gang, jeg skal have fikset en cykel, så bliver det her.
Very fast and generous.
Very fast and generous.
Also sells fixing pieces.
Thank you for the service!
Brøndby cykler
Brøndby cykler
Fik rettet op på misforståelsen ang bestilling af rep og service af vores Cykler igennem mobil cykel service. De har her Fredag d 28/2 2025 afleveret vores cykler på vores adresse serviceret og repereret til ug fantastisk stykke Arb og god pris. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Kan varmt anbefales
Kenn

Antwort von Brondby Cykler
Det er nu 3 dage siden jeg lagde en…
Det er nu 3 dage siden jeg lagde en besked hos deres Mobil Cykelservice ang min cykel. Har ikke hørt nogen tilbage melding fra dem selv om der står inden 24 Timer. Det er simpelhen skidt SERVICE
Og jeg finder en anden cykelsmed.

Antwort von Brondby Cykler
Rep sf elcykel central motor
Rep. af min Mustang elcykel central motor - den kører som ny! Venlig og servicemindet kommunikation på sms.

De har haft min cykel siden 26 nov
De har haft min cykel siden 26 nov - det er i dag d 10 jan. Ingen tager telefonen når jeg ringer. Jeg havde fået lovning på en aflevering i uge 1. Min tålmodighed er ved at være opbrugt!

Antwort von Brondby Cykler
Hurtigt afhentning. Da jeg ringede efter en uge og spurgte om de kunne give en ca dag den var færdig, var de gode til at forklare. De afventede reservedele fra Coop, som tog ca. 10 dage og når de fik dem ville der gå 1-2 dage. De leverede den på min adresse en søndag, det havde jeg slet ikke forventet de ville i weekenden. Men det var mega lækkert!
De forklarede hvad de havde fixet og viste at det hele virkede inden de tog afsted 👍🏻 vil helt klar gøre brug af dem en anden gang hvis uheldet er ude.

Antwort von Brondby Cykler
SRigtig god og hurtig service. Fair i pris. Venligt personale. Vi vender helt sikkert retur hvis der skulle opstå noget med vores cykler.

Antwort von Brondby Cykler
Min pedalarm var faldet af og bolten var væk. Jeg fik en ny bolt skruet grundigt på for 20 kr. God stil.

Flink chauffør og nem proces
Flink chauffør og nem proces
🙂🙂🙂

Antwort von Brondby Cykler
Fin service og hjælpsomt personale
Fin service og hjælpsomt personale! Vil klart anbefale

Godt arbejde!
Jeg anbefaler ikke COOP cykler... De har en meget lav kvalitæt eller jeg har været uheldig, fordi min har været til mekaniker allerede 5 gange når den er kun et år gammel. Men denne gang har brøndby cykler gøre sig umage og gjort et respektabelt stykke arbejde! Motoren og pedalerne holdt op med at virke, men de fiksede dem plus at de har justerede samtidig bremser og et par skruer der manglede i kurven.

Antwort von Brondby Cykler
Min helt nye cykel havde fået en…
Min helt nye cykel havde fået en håndfuld ridser i lakken, da jeg fik den retur, og forhjulet sad en lille smule løst. Da jeg havde strammet det skrabede skivebræmsen på bræmseklodsen, hvilket var det problem de skulle løse. Så det lader til at de "løste det" ved at løsne forhjulet. Ærlig talt ikke et sted jeg ville betro en ny cykel igen.

En positiv oplevelse
Jeg har netop modtaget min cykel som har fået ny krank. Det var en sød og venlig chauffør som kom og afleverede cyklen nede på gaden foran min dør. Så er jeg klar til at cykle igen. 🙂

Super god service
Min cykel købt hos Coop blev hentet hjemme af chauffør, der lyttede på hvad fejlen var.
Da den var repareret fik jeg den retur til mit sommerhus, da det er efterårsferie, selv om huset ligger langt fra hjemadressen.
Virkelig god service.

Super fin service
ALT FUNGEREDE.
Cykelsmed ankom som aftalt og,fik hurtigt fixet min cykel

Antwort von Brondby Cykler
Intet mindre end perfekt.
Fik hentet min cykel på min hjemme adresse af en utrolig god og serviceminded chauffør. Fik den leveret tilbage en dag før end end forventet af samme gode chauffør. Perfekt udført arbejde på min cykel. Alt i alt kan jeg kun sige superfin service både fra værksted og chauffør. Kan klart anbefales. Det skal også
nævnes at det er utrolig rimelige priser.

Antwort von Brondby Cykler
Har købt en ny elcykel gennem COOP
Har købt en ny elcykel gennem COOP, hvor den ene pedal var i stykker og der var noget med cyklens gear. Brøndby Cykler har ordnet min pedal iht reklamationen, men har også indstillet gear, ordnet bremsen, der også var for løs og strammet kæden. Alt er så fint, gennemtjekket og fikset. Selv mit batteri, der var svært at få ud, er blevet ordnet. Alle aftaler om tider er overholdt. De hentede min cykel på adressen og afleverede den igen. Chaufførerne var super søde og servicemindede. 5 stjerner og tusind tak for hjælpen👍

Antwort von Brondby Cykler
Rigtig god oplevelse med Brøndby cykler!
Rigtig god oplevelse med Brøndby cykler via Coop reklamation. Cyklen blev hentet for en uge siden af en rigtig flink og venlig chauffør, der tog sig god tid til at høre, hvad der var galt med cyklen. Ved aflevering en uge senere, fik jeg at vide, at min cykel havde fået nyt hjul, og at gearene var lavet. Super service!

Antwort von Brondby Cykler
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.