Top service
Duidelijk advies, snelle communicatie en een professionele installatie. Absoluut en aanrader.
Brouwerenergy is dé specialist in thuisbatterijen en energieopslag voor huishoudens in Nederland. Wij helpen onze klanten om maximaal gebruik te maken van hun zonne-energie, zodat ze minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet en hun energierekening verlagen. Onze aanpak gaat verder dan alleen het leveren van een batterij: we combineren technische expertise, kwaliteit en maatwerk om een oplossing te bieden die perfect past bij de woning, het energieverbruik en de wensen van de klant. Wij bieden: Complete thuisbatterij-installaties, inclusief plaatsing, omvormer en aansluiting in de meterkast. Professionele installatie door gecertificeerde en ervaren elektriciens, volgens de geldende Nederlandse normen (NEN 1010 / NEN 3140). Netjes afgewerkte installaties met oog voor veiligheid, esthetiek en gebruiksgemak. Persoonlijke begeleiding en uitleg voor het optimaal gebruiken van het systeem en bijbehorende apps. Klantgerichte service en nazorg, zodat onze klanten zorgeloos kunnen profiteren van hun investering. Bij Brouwerenergy staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Wij zorgen ervoor dat onze klanten niet alleen een batterij krijgen, maar een complete energieoplossing die veilig, efficiënt en toekomstbestendig is.
Ringer Str. 1, 49824 , Emlichheim, Deutschland
Eerlijk & duidelijk advies. Goed geholpen met mijn thuisbatterij! Top medewekers.
Onlangs een zogenaamd batterijsysteem laten plaatsen en alles is netjes geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over het hele traject. Het team was professioneel, duidelijk in de communicatie en de planning verliep vlot en correct.
Extra vertrouwen gaf het feit dat mijn zus en broer eerder ook al een installatie bij hen heeft laten uitvoeren, eveneens naar volle tevredenheid. Aanrader!
Zeer ervaren team. Snel geregeld !!!
Ik had vooraf meerdere offertes vergeleken maar Brouwerenergy was wel de goedkoopste en hadden mij goed geadviseerd en geholpen. Daarna volgde de installatie na 7 dagen. Aanrader !!
Wij zouden Brouwerenergy aanbevelen, erg vriendelijk personeel en deskundige advies gekregen. De communicatie verliep heel soepel en alle afspraken werden ook nagelopen.
Wij zijn heel te tevreden, bedank jongens!
Mijn ervaring met Brouwer Energy is zeer positief. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep snel en prettig. Afspraken worden nagekomen en de service is professioneel en betrouwbaar. Je merkt dat ze weten waar ze het over hebben en meedenken met de klant. Ik ben zeer tevreden en zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan and
Zeer vriendelijk team. De afspraken liepe zeer soepel. Heer Bolke heeft ons geadviseerd en geholpen. De installatie was inderdaad binnen 7 dagen gerealiseerd. Ook na installatie bleven ze er bij, wanneer vragen waren.en ja ze hadden echt de laagste prijs in Nederland. Legit bedrijf !!