Brush Buddy Bewertungen 401

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering (dog har DAO´s tracking service problemer, idet den efter at pakken kom til sorteringsanlægget i Erritsø ikke længere blev opdateret). Tandbørsten virker til at være i god kvalitet.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER KUNDESERVICE! Min tandbørste som er to år, blev pludselig svær at tænde, og plastikket forneden flækkede. Efter et kort skriv med Mads, blev der straks sendt en ny tandbørste afsted. Flot f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et firma med ekstrem god kundeservice. Vores opladerbase til vores nye tandbørster var ikke ens. Det ene havde en for stor en base og tandbørsten sad løst og den anden base passede godt til ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tandbørsten er meget skånsom, og holder længe på en opladning. Kommer godt ind bag kindtænderne da børstehovedet er lille. Det tager dog derfor også længere tid at børste tænderne, så der skal sættes... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeres nye indpakning er ikke så god.

Jeres nye indpakning er ikke så god som jeres kuverter, sådan går det desværre når man ikke selv udfører opgaven, der var kun det halve at leveringen i æsken, men vi fandt i fællesskab en tilfredsstillende løsning, efter at have sendt behørig billed dokumentation.

23. Februar 2026

Antwort von Brush Buddy

Hej Hanne og tak for din anmeldelse af os.

Vi giver beskeden videre, så vi forhåbentligt kan få styr på indpakningen.

Mvh Mads

Det er udmærkede produkter

Det er udmærkede produkter, men er lidt ked af at man ikke kan springe en levering over, som jeg kan ved et andet firma hvor jeg får varer fra, det er en mangelvare.

20. Februar 2026

Antwort von Brush Buddy

Hej Ole og tak for din anmeldelse af os.

Du kan godt springe en levering over, du skal blot logge ind på din bruger, trykke på se abonnement, se detaljer, tidsplaner og så trykke spring over ordre på den ordre du ønsker at springe over. :-)

Skriv til os på mail hvis du har spørgsmål.

Rigtig god dag! :-)

Hilsen Mads

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej Søren.

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er kede af du ikke har fået din ordre. Vi har derefter sendt dine penge retur og sendt dig en ny ordre, men vi har ikke hørt fra dig på mail.

Hilsen Mads fra Brush Buddy

Fuldt ud tilfreds.

Fuldt ud tilfreds.

27. Jänner 2026

Antwort von Brush Buddy

Hej Sanne og tak for din anmeldelse af os. :-)

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med det hele!

Det mest fantastiske samarbejde

Det mest fantastiske samarbejde - lydhør personale- behagelige sms’er - de er totalt fokuserede på at hjælpe !!!
Har aldrig været ude for en kundeservice som der er ydet af Mads fra Brush Buddy!!!

20. Jänner 2026

Antwort von Brush Buddy

Hej og tak for din anmeldelse. :-)

Tak for de positive ord! Det betyder rigtig meget.

super kundeservice

super kundeservice, hurtig svar
Tændsluk knappen gik i stykker, skrev en chat til dem, og straks blev en ny tilsendt uden bøvl
mvh René

8. April 2025

Antwort von Brush Buddy

Hej Rene og tak for din anmeldelse af os. :-)

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, vi gør meget ud af det så det betyder meget.

Antwort von Brush Buddy

Hej Susanne og tak for din anmeldelse af os.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god og hurtig service! :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De sender ikke varerne.

Brush Buddy har rettet op på fejlen, jeg har derfor rettet min anmeldelse

3. November 2025

Antwort von Brush Buddy

Tak for din anmeldelse af os Mathias.

Vi er glade for at høre hvis der er blevet rettet op på din anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og god service

Søde og flinke og god kundeservice

30. September 2025

Antwort von Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse Allan. :-)

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og vores produkter!

SUPER KUNDESERVICE!

SUPER KUNDESERVICE!
Efter et kort skriv med Mads, blev der straks sendt en ny tandbørste afsted.
Flot flot kundeservice.
Stor anbefaling fra mig.
Virkelige gode tandbørster, som holder strøm en evighed.

14. August 2025

Antwort von Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse Laila. :-)

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og vores tandbørster!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tålmodigheden er opbrugt

Jeg har virkelig forsøgt at være tålmodig med brush buddy da jeg egentlig godt kan lide at børste tænder med tandbørsten, men... Samtlige af mine bestillinger er gået galt. Trækker penge og ser ingen værste hoveder. Mads er flink til at svare og sende "nye" børste hoveder når man klager, men det tager tid og er besværligt. Problem 2 er så når der endelig kommer nye børste hoveder, så passer de ikke på tandbørsten. De er ganske enkelt umulige at få af og på tandbørsten. Min tålmodighed er opbrugt, og jeg ryger tilbage til en tandbørste man ved virker og ikke skal bøvle med hver gang der skal skiftes børstehoveder.

Du har fat i noget rigtigt Mads, men du skal få styr på praktikken. Du mister kunder på det der.

31. Juli 2025

Hej Nicki.

Først vil vi da skrive vi er kede af at din tålmodighed er opbrugt.

Vi er godt klar over nogle pakker har været besværlige at få frem, og derfor har vi også sendt en mail ud i sidste måned, med at vi skifter til DAO på alle vores pakker, så der fremover er tracking. Dette gør at der ikke opstår problemer som dette.

PostNord har ikke været gode nok her og derfor er vi skiftet til noget der koster os mere desværre, men det er nødvendigt.

Så det sker ikke fremover, og leveringstiden går til at være 1-2 hverdage. Skiftet er sket her fra d. 1, så vi satser på ikke at miste flere kunder til lignende. :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Egentlig helt ok

Egentlig helt ok, men lidt lang leveringstid

31. Juli 2025

Hej MajBritt.

Vi er fra denne måned skiftet til DAO på alle vores pakker, så det er 1-2 hverdages levering nu.

Ærgerligt du lige nåede at få lavet en anmeldelse inden vi skiftede, men det har været for langsomt hos PostNord.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leveringen af børstehovederne fungerer ikke optimalt

Jeg er rigtig glad for min tandbørste - men det der trækker gevaldigt ned er abonnementet af børstehoveder. Der reklameres med 2-4 dages levering - pengene bliver trukket hurtigt men børstehovederne kan snildt være 15 dage undervejs, dette til trods for flere henvendelser til kundeservice. Det trækker ned og jeg håber virkelig at der bliver kigget på den del med nye øjne, så anmeldelsen kan få flere stjerner.

Opdatering feb. 2026: Børstehovederne bliver nu leveret af et andet firma, så nu kommer de hurtigere og indenfor den reklamerede tid. Dette gør at jeg har ændret antallet af stjerner i min anmeldelse. Tandbørsten er stadig god.

29. Juli 2025

Hej Janni.

Det er vi meget kede af at høre.

Vi føler dog vi har gjort alt hvad vi kunne for at hjælpe dig her.

Vi har sendt dig en ny pakke med DAO, da den første forsvandt under fragt med PostNord.

Derudover har vi tilbagebetalt pengene selvom vi har sendt en ny pakke.

Vi skifter fra i morgen til DAO hvor der er tracking på alle pakkerne, så det er bestemt noget vi kigger på da vi går meget op i vores kundeservice.

Bedste tandbørste

Jeg skulle lige vende mig til den i starten , for den kildede inde i munden. I dag kunne jeg ikke bruge andre.

1. Juli 2025

Antwort von Brush Buddy

Tusind tak for din anmeldelse af os Brigitte.

Det sætter vi stor pris på! Det kan godt kræve lidt tilvænning ja, så super godt du er blevet glad for den. :-)

God kvalitet, god pris.

Rigtig fin tandbørste. Jeg ville teste det, da der var tilfredshedsgaranti, og troede egentlig ikke det var noget for mig, men den fungere bare og priserne er rigtig gode.

Anbefaling herfra.

8. Juli 2025

Antwort von Brush Buddy

Det er vi rigtig glade for at høre Morten!

Tak for din anmeldelse af os.

Super børsteoplevelse

Før var kaffe det første jeg tænker på om morgenen. Nu kan jeg næsten ikke vente med at komme ned og børste tænder😁. Jeg er mægtig glad for min Brush Buddy.

24. Juni 2025

Antwort von Brush Buddy

Haha, det er vi super glade for at høre! Fedt at høre det er blevet morgenens højdepunkt! :-)

Rigtig god sommer!

Mads // Brush Buddy

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr