bruynzeelhomeproducts.nl Bewertungen 20

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet bestellen op deze site

Niet bestellen op deze site. Bestellen en betalen gaat prima via iDeal. Vervolgens krijg je niks opgestuurd en is er geen contact mogelijk. Dit is gewoon oplichting.

5. Februar 2026

betalen3

wilfred croese
50 minuten geleden
Nieuw
Waardeloos bedrijf! Wat zeer slechte service en kwaliteit bied.
Laminaatvloer gekocht bij gamma, 5 pakken beschadigd vanaf de fabriek

Nadieh Jansen
1 review
een maand geleden
Waardeloze service! Wanneer je particulier besteld wordt deze als zakelijk verstuurd. Je moet daardoor overdag thuis zijn om je pakket in handen te nemen. Bezorgen bij pakketpunt of ‘s avonds is niet mogelijk omdat zij dit dus zakelijk …Meer

R.l yld
Local Guide·32 reviews·1 foto
2 maanden geleden
Hordeur gekocht nooit meer. Zeer slecht van kwaliteit, gewoon in de kliko. Goed na denken voordat je een product van bruynzeel koopt!!!!!

Tolga
een jaar geleden
Waardeloos bedrijf / merk 1 jaar geleden in december 2022 vloeren gekocht bij de Gamma merk Bruynzeel PVC Click tegel vloer 60x60 prijs € 40 per mm2. …Meer
wilfred croese
Nieuw
Waardeloos bedrijf! Wat zeer slechte service en kwaliteit bied.
Laminaatvloer gekocht bij gamma, 5 pakken beschadigd vanaf de fabriek
25/30% was krom of scheef. Gemeld bij gamma, duurde 8 dagen voordat we eindelijk wat reactie kregen. Ondertussen toch zo goed mogelijk vloer erin gelegd. Had ik niet moeten doen, volgens gamma vervalt de garantie dan en ja hoor idd bruynzeel beroepd zich op de kleine lettertjes en ik had dus dagen/weken in een bouwput moeten gaan leven en afwachten op antwoord en actie van bruynzeel. Mag wel nu de vloer er helemaal uit halen en de kromme en scheve planken zelf ff terug brengen naar de gamma wat een service zeg. Super slechte kwaliteit en ik las hier van een andere review dat de toplaag ook slecht is en dat het snel krast dus mensen koop niks van dit bedrijf is echt bagger op meerdere vlakken

3. September 2025

Bijna 60m2 Bruynzeel laminaat gekocht

Bijna 60m2 Bruynzeel laminaat gekocht. De naam is “ gezellig grijs”. Nou gezellig was het zeer zeker niet. Het is met op nr. 1 het meest verschrikkelijke laminaat om te leggen. Waarom? De blauwe stripjes zitten niet goed. Het laminaat moet klicken. Feit is 80% klickt niet. Dus moet aangetikt worden anders gaat het kieren. En dan is het ook niet waterresistent. Ook veel beschadigingen aan het laminaat mede door het sumiere inpakken. Het laminaat is gelegd door een pro, en met bloed zweet en tranen ligt het er in.. Btw heb wel een nieuw arsenaal vloekwoorden geleerd.

4. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bruynzeel had in het verleden een goede…

Bruynzeel had in het verleden een goede reputatie op het gebied van producten en service. Helaas is dit niet meer het geval. Ik heb via een distributeur raamhorren van het type S500 en lamellenhorren van het type S700 besteld. Bij de eerste levering van de de S500 raamhorren bleken de magneten te ontbreken die de raamhorren op hun plek moeten houden. na veel moeite via de distributeur twee magneten gekregen. Na montage blijkt dat de magneten niet krachtig genoeg zijn om de raamhor op zijn plek te houden. Bij het minste zuchtje wind schiet de rolhor omhoog. Om verdere schade te voorkomen heb ik de rolhor tijdelijk niet in gebruik. Ik heb hierover een klacht ingediend maar kreeg een belachelijke reactie terug. Ze hadden de magneten niet los liggen en ik moest mij maar bij de distributeur vervoegen. Ik heb zowel de distributeur als Bruynzeel zelf verzocht om mij magneten kosteloos na te sturen. Wat de lamellenhor S700 betreft kan ik kort zijn. Alles wat in vorige reviews als negatief wordt aangemerkt kan ik bevestigen. Ik weet dat het geen al te duur product is maar het is ook een vrij eenvoudig product van slechte kwaliteit. U doet er dus verstandig aan dit soort lamellenhorren niet meer bij Bruynzeel te bestellen. U bent gewaarschuwd.

30. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lamellen hor van goedkoop plastic

Lamellen hor van goedkoop plastic. Erg lastig in elkaar te zetten en erg slappe eind doppen die regelmatig los gaan. De vorige hor van Bruynzeel was van aluminium en veel sterker.
Erg jammer, de volgende wordt geen Bruynzeel weer

30. Mai 2025

Bruynzeel lamellenhor gekocht

Bruynzeel lamellenhor gekocht. Wat een troep is dit zeg. Niet passend, te korte schroeven, slappe kunststof eindstukjes waar de hele boel aan hangt. Iedereen praat over spullen uit China, Bruynzeel kan daar een puntje aan zuigen. Doe jezelf een plezier en ga aan Bruynzeel voorbij!

7. Mai 2025

SCAM WEBSITE

SCAM WEBSITE
Item not received after 1 year
Contacted them many times.
They always promised to deliver.
Invoices after purchasing online are faulty
At least it makes choosing my new kitchen easier (never consider Bruynzeel)

7. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Update van mijn review van 24 augustus…

Update van mijn review van 24 augustus j.l.
De kopse kanten van de laminaatstroken zijn nog meer gaan kieren en de laatste stroken aan de zijkanten kieren ook aan de lange zijde, aangezien ze niet worden opgesloten. Conclusie: product voldoet niet en ik adviseer het niet te kopen.

14. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service: geen reactie of niet oplossingsgerichte antwoorden

Slechte service. Wij hebben een dure hor van Bruynzeel in onze slaapkamer. Het gaas is te slap en daardoor komen er kieren waardoor de beestjes naar binnen kunnen komen. Meerdere malen gemaild. Of ze reageren niet of ze zijn totaal niet oplossingsgericht aan het meedenken. Dit is de laatste kans voor hen om ons serieus te nemen en proactief mee te zoeken naar een oplossing. Anders zouden wij andere sterk afraden om iets van Bruynzeel aan te schaffen.

1. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

houtje touwtje laminaat Bruinzeel extra breed waterbestendig…

Bruinzeel extra breed waterbestendig nieuwsgierig naturel laminaat gekocht. Al veel laminaatvloeren gelegen met veel plezier meestal het goedkoopste laminaat van Gamma en Ikea. Deze keer het dure bruinzeel laminaat gekocht wat een tegenvaller veel kromme niet haakse planken Bij ander laminaat geef je dan een klap erop met de vlakke hand en klik het laminaat goed in elkaar. Met bruinzeel laminaat dus niet als je rechts een klap geeft schiet het er links weer uit en erger als het wel blijft zitten dan werkt het zichzelf weer los als je 3 stroken verder ben wat een drama. Dit is geen kliklaminaat maar houtje touwtje laminaat.

9. Oktober 2024

Zelfs 1 ster is nog teveel

Zelfs 1 ster is nog teveel. Voor de zoveelste keer ging het draad in de hordeur stuk, dus nieuwe onderdelen besteld en bevestigd gekregen. Daarna bleef het stil. Ruim een week later gemaild naar het mailadres in de bevestigingsmail: dit mailadres bestaat niet meer. Uiteindelijk een mail gekregen: de helft van onze bestelling is uitverkocht, waarop we de andere helft alsnog wilden ontvangen. Weer bleef het ruim een week stil, dus maar wéér gemaild: toen bleek dat ook de andere helft "ineens" niet meer geleverd kan worden, maar dat had "het magazijn niet verteld". Yeah right, slapen doen we 's nachts. We zouden ons geld terugkrijgen, daar wachten we nog altijd op. Dit is al de 2e keer dat we genaaid worden door Bruynzeel, dus NOOIT MEER!

26. August 2024

Bruynzeel waterbestendig laminaat

Wat een verschikking is onze ervaring met het laminaat van bruynzeel "waterbestendig gedurfd grijs"
De kleur is prachtig, maar daar is alles mee gezegd.
Tijdens het leggen klikken sommige planken (van alle 11 pakketten) niet goed in elkaar, waardoor er naden ontstaan. Alsof de planken of de groef krom is.
We konden na uren bezig te zijn geweest alles er weer uithalen en terugbrengen. Ontzettend frustrerend als je je woonkamer hebt leeggehaald, alle spullen uit de woonkamer in de tuin staan en kleine kinderen hebt, waar je voor 1 dag oppas voor hebt geregeld, maar vervolgens dus 2 dagen mee bezig bent. Miskoop!

25. Juni 2024

Bruynzeel lamellenhor 700 serie

Wat een ergenis om dit te monteren is dit.je hebt 2 mensen nodig om het bij elkaar te houden.de uiteinde waar je hem mee bevestig valt er elke keer af als je hem wilt vast schroeven.kan daar geen betere bevestiging voor verzonnen worden?Ik heb het maar vast gelijmd zodat het blijft zitten als je hem vast wil schroeven.waardeloos systeem.

21. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf / merk 1 jaar…

Deze PVC tegel zijn geschikt voor vloerverwarming.
Na een gebruik van 1 jaar begonnen helaas de klachten van dit product wegens te veel stoken van de vloerverwarming, dat is de enige reden die ik kan bedenken. Wegens in Januari 2024 een baby gekregen waardoor de verwarming continue aan is geweest en op 22 graden is gezet. Nu heb ik dit aangegeven bij Bruynzeel zelf dat ik hier klachten over heb.

De vloer is namelijk omhoog gekomen na een jaar en uitgezet en zelfs bij bepaalde plekken geschoven waardoor de koppen niet meer gelijk zijn met elkaar. En bij sommige stukken heb ik zelfs een opening gekregen. De vloer is gelegd door een specialist en hierbij zijn ook alle voorwaarden aangehouden wat Bruynzeel attendeert.

Na de klacht heeft Bruynzeel aantal vragen gesteld aan ons, die ik niet allemaal kon beantwoorden en na moest vragen bij de specialist die de vloeren had gelegd. Hierbij heeft Bruynzeel gezegd wanneer de vragen niet beantwoorden zullen worden moeten wij een expertise laten uitvoeren en de kosten van € 150 exclusief btw aan de klant doorberekenen wat logisch is opzicht. Na dit bericht zijn alle vragen vanuit ons kant aan Bruynzeel beantwoorden met duidelijke foto’s ook nog eens verstuurd, en vervolgens krijgen wij nu een tegenbericht van we moeten alsnog een expertise laten uitvoeren en als het probleem bij u ligt moet u alsnog € 150 euro betalen en als het probleem bij het product zelf ligt dan niet.

Dit slaat natuurlijk nergens op telkens bedreigen met de € 150 euro. Je zal verwachten dat dit een stukje service van Bruynzeel zelf moet zijn, aangezien de PVC vloer niet goedkoop zijn en hier ook nog eens 25 jaar garantie voor krijg voor wat geen enkele idee, en dan hebben we het over de merk Bruynzeel.

En de vragen die Bruynzeel in het begon vroeg stelde ook nergens op met welke aanslagijzer is er gebruikt en hoe zijn de vloeren gelegd.

Nu lees ik ook heel veel slechte ervaringen over dit product zelf overal, blijkbaar voldoet deze product niet aan de gestelde kwaliteiten wat je zal moeten verwachten van Bruynzeel.

Kortom slecht product, voldoet niet aan de gestelde kwaliteit die je zal verwachten en dan kunnen ze bedreigen met die € 150 EXCLUSIEF BTW, hier lig ik totaal niet wakker van laat ze maar komen en die € 150 euro betaal ik wel als hun gelijk hebben. Dan verwacht ik ook van Bruynzeel zelf wanneer het probleem bij de product ligt dat zij mij € 150 euro exclusief btw betalen wegens opnamen van een vrije dag.

Tenslotte schakel ik ook me verzekering in voor dit vreemd verhaal van Bruynzeel.

3. April 2024

4 raamhorren drama kwaliteit

Ik heb vorig jaar 4 raamhorren gekocht type 700. Wat een drama spul. De veer rekt heel snel uit waardoor ze allemaal niet goed meer oprollen. De veer opdraaien aan de voorkant met een imbus gaat 1x goed al moet je een paar honderd keer draaien voor een beetje effect. 2e keer, vergeet t maar. Echt rommel, niet kopen!

5. Oktober 2023

Verschrikkelijke service.

Een hordeur gekocht lengtemaat 227-230 is, omdat mijn in-de-dag maat 230cm is. Tijdens het installeren blijkt dat de lengte van de hor 232cm is (zowel op de verpakking, de bon als het product zelf staat 227-230cm). Toen heb ik Bruynzeel gebeld. Ik heb het uitgelegd, maar de vrouw aan de lijn zei alleen maar dat ik het verkeerd had opgemeten (heb ik niet), dat de hordeur wel 230 cm was en dat ik het verder maar zelf moest uitzoeken. Er werd totaal niet met mij meegedacht. Ook via de mail werd er alleen maar gezegd dat ik zelf de verkeerde maat heb gekocht.
Laatste keer dat ik een Bruynzeel product koop. Wat een slechte service.

2. August 2022

Douchedeur Solid II

Afgelopen weken een Solid II douchedeur en -wand (gekocht via bouwmarkt) laten plaatsen. Bij eerste gebruik bleek water te lekken langs afdichting sluitzijde. Na meten bleek de glazen deur een kromming te hebben van 2mm. Eerste reactie van Bruynzeel (via bouwmarkt): de klant had de zending moeten controleren op fouten.(!) Iedereen moet dus met een rij nameten of een glazen deur wel vlak is... Na lang en intensief contact via behulpzame bouwmarkt uiteindelijk een nieuwe deur geleverd. Wederom laten plaatsen NA meten van de deur. Bij eerste gebruik blijkt ook deze flink te lekken op zelfde plek. Wederom nameten. Nu blijkt het deel van het profiel waar de afdichting in zit, krom te zijn: en wel zodanig dat de deur niet volledig tegen de afdichting komt wanneer hij dichtgetrokken is. Nu dus de deur bij het afsproeien maar dicht blijven trekken. Wat een slechte kwaliteitscontrole tijdens fabricage en merkwaardige reactie van Bruynzeel. Als ik een artikel koop, dient volgens deze firma eerst alles nagemeten te moeten worden. Controle op beschadigingen, daar kan ik inkomen.

13. September 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr