BS BBQ Bewertungen 35

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suveræn service! Har bestilt hos BS BBQ 2 gange nu, og hver gang er jeg blevet mødt med hurtig respons, samt kundeservice langt over hvad man normalt kan forvente. Varerne er kommet til aftalt t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig forrygende service 👍🏻 Jeg havde haft alle mine knive til slibning ved kop og kande, uden nogen succes.. efter en tur til Bsbbq så har de ALDRIG været skarpere... eneste ulempe er at de o... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lille Passioneret webshop, som især lægge vægt på grill og bål tilbehør, jeg har ikke et mål om at blive størst, men at lever god service og kun forhandle produkter som jeg personligt kan stå inde for.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

God service.

Hurtig levering .. servicemindet... af eget initiativ holder kunden orienteret om leverancen.
Gennemskuelig.
God at handle hos.

29. Mai 2022

Antwort von BS BBQ

Tusind tak. Håber panderne er som de skal og vil tjene dig godt.

Suveræn service

Suveræn service!
Varerne er kommet til aftalt tid, og fuldt ud værende tilfredsstillende.

Jeg kan kun anbefale at handle med BS BBQ - Til trods for navnet kunne tolkes suspekt :D

30. November 2020

Bedste service

Bedste service, jeg har oplevet fra en online butik. Jeg kan kun anbefale Bent og butikkens produkter - top klasse 💪💪💪

4. Oktober 2020

Hurtig levering

Hurtig levering. Svarede til forventninger.

7. Juli 2020

Antwort von BS BBQ

Tak Henrik, det er jeg glad for at høre.

Lækre produkter

Lækre produkter. Hurtig forsendelse

27. Juni 2020

Antwort von BS BBQ

Tusind tak Britta, dejligt du kan lide mine vare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fornem service og utrolig…

Meget fornem service og utrolig velvillig til at svare på alle mulige spørgsmål vedrørende produkterne. 1000 tak!

23. Juni 2020

Antwort von BS BBQ

Tak for de pæne ord Alex, du er altid velkommen til at spørge hvis der er mere du ønsker svar på.

Super service

Venlig, meget hjælpsom betjening, og hurtig levering.

18. Juni 2020

Antwort von BS BBQ

Tusind tak Nikolaj, jeg gør hvad jeg kan.

Virkelig god service

Virkelig god service, og rådgivning. Fik mine varer hurtig 👌

5. Juni 2020

Antwort von BS BBQ

Mange tak for dine pæne ord, jeg gør hvad jeg kan. :)

Altid topklasse

Altid topklasse. Hurtig levering og er pakker ind så godt, at man ikke skal være urolig for ens varer.

4. Juni 2020

Antwort von BS BBQ

Tak Ron det varmer altid at få ros.

Fornem service

Jeg bestilte tirsdag aften sent en støbejernsgryde/-pande fra Lodge, som i øvrigt er kram og, så vidt jeg kan se, den samme som mesterbager Chad Robertson bruger til at bage sine brød i. Onsdag aften ringede det på døren og ejeren af BSBBQ overrakte mig gryden personligt, da han alligevel var i området. Jeg vil ikke tøve med at anbefale virksomheden til andre.

19. Mai 2020

Antwort von BS BBQ

Tusind tak for at jeg måtte komme forbi med den, jeg håber den lever op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering - fedt at I har en masse bbq klassikere som ellers kan være svære at finde

11. Mai 2020

Antwort von BS BBQ

Mange tak skal du have, du må endelige sige hvis der er noget du mangler, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at skaffe det hjem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds! Super service!

Købte en støbejernspande samt -gryde som et sæt til en super pris. På hjemmesiden stod at den var i restordre og forventet leveringstid. Ganske kort efter min ordre var lagt, modtog jeg ligeledes en e-mail, der også oplyste om, at sættet var i restordre og om forventet leveringstid, og at jeg kunne annullere ordren, hvis jeg ville, og modtage penge retur. Jeg afventede og modtog et super lækkert gryde/pande-sæt efter ca 10 dage. Meget tilfreds med både produkt og kommunikative service!

10. Mai 2020

Antwort von BS BBQ

Tusind tusind tak for de pæne ord, jeg beklage den ekstra ventetid, og tak for din tålmodighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service - gode priser.
Intet negativt at bemærke.
Dog kunne det være fedt med en mail med track and trace nummer når varen er sendt.

10. Mai 2020

Hej Casper.

Tak for din anmeldelse. Jeg har et par gange oplevet at folk ikke får den mail, jeg er ved at undersøge om det er fordi den går i spam, men der er som standard krydset af i at modtageren skal have både mail og sms besked når jeg opretter en forsendelse, så det er lidt mystisk at det smutter en gang i mellem. Men tak fordi du gør opmærksom på det.

Lækkert udvalg
Udstyr og krydderier i særklasse.
Varmeste anbefalinger her fra.
Et sted jeg ønsker at handle ved, igen og igen.
Vh hanni

3. Mai 2020

Antwort von BS BBQ

Tusind tak for de flotte ord Hanni. håber det hele smager jer.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr