Onduidelijk voor wat betreft bestelling. Ik had een zwart koffiezetapparaat besteld. Ontving een rode, na contact kon ik het retourneren op eigen kosten omdat ik niet in het vakje opmerkingen ZWART ha... Mehr ansehen
8 zilverkleurige onderborden besteld. Ik wil ze op tafel gebruiken onder de serviesborden. € 2,75 p.st. plus € 6,95 verzendkosten. De vlg dag al ontvangen. Dat is dus top. Maar bij uitpakken naki... Mehr ansehen
Parasol dienblad was hier goedkoper dan ergens anders online, zelfs met Porto betalen erbij. Dit is top. Goed ingepakt aangekomen en vlot. Helaas waren de roze glazen theelichtjes niet veegvast/ kleu... Mehr ansehen
De een halfjaar geleden bij Budgetland gekochte Waspinators waren al versleten. Dit meldde ik deze week. Budgetland heeft de door mij genomen foto's naar de producent gestuurd. Die gaf aan dat ze waar... Mehr ansehen
Budgetland is een online discount internet warenhuis met meer dan 5000 voordelig geprijsde artikelen op het gebied van huishoudartikelen, drogisterij, textiel, speelgoed, dierenbenodigheden, kadoartikelen, schrijfwaren, wenskaarten, gereedschap, fiets en auto, tuinartikelen, en electra. Wij leveren alle artikelen snel uit voorraad vanuit ons magazijn.
Kiefteweg 1b hal 6, 7151HT, Eibergen, Niederlande
- 0573215009
- info@budgetland.nl
- budgetland.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
waterkokertje voor VRACHTWAGEN
mooie boel daar heb een waterkokertje besteld voor vrachtauto na 4xgebruikt kapot nieuwe gekregen nu weer kapot nu word er gezegd ja is voor auto niet voor vrachtauto ,heb voor de vrachtauto besteld weg 25 euro ,slechte service geen aanrader.en als hij alleen voor de vrachtauto is en hij het niet doet dan ruilen ze hem iedere keer weer om ze kunnen ze dat ook even melden heb het duidelijk vermeld in mails dat hij voor de vrachtauto is beetje raar exscuus en dan ook nog zeggen dat ik niet op trustpilot mag zeggen hoe of wat voelde me onder druk gezet . maar hoe dan ook heb een super waterkokertje gehaald bij de kijkshop de helft goedkoper en goede service .

Antwort von Budgetland online discount warenhuis
Super
Gevraagd of het pakketje dezelfde dag nog bezorgd kon worden. Binnen 10 minuten werd er gereageerd op de mail en de volgende dag om 11 uur het pakketje al in huis. Aanrader!!
Goede ervaring met Budgetland
Vriendelijke prijzen en bovendien heb ik inmiddels één goede ervaring met Budgetland. Levering werd keurig geleverd en ik werd middels E-mails daarvan op de hoogte gehouden. Dus voor mij alle redenen om nogmaals te bestellen!