Unternehmen hat geantwortet
Ce e foarte bine și nimerit pentru copilul meu este profesorul ales. Dl Ovidiu este exact tipologia de care avea nevoie pentru a capătă incredere și a scăpa de frica matematicii. E a doua luna cu câte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.
Strada V. V. Stanciu 6, București, 040434, București, Rumänien
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
O aplicatie minunata ,unde rezultatele si progresul copilului se vad foarte repede! Multumim mult!

Antwort von Buki Meditatii
Am avut o experiență foarte bună cu doamna profesor Corina Ionela. Este un cadru didactic empatic, răbdător și dedicat, care creează un mediu de învățare plăcut și motivant. Încurajează fiecare elev să învețe în propriul ritm, oferind sprijin și explicații clare ori de câte ori este nevoie.
Pune accent pe asimilarea constantă a informațiilor și pe îndeplinirea responsabilă a sarcinilor, contribuind astfel la formarea unor obiceiuri de studiu eficiente. Prin profesionalismul și implicarea sa, reușește să inspire încredere și dorința de a progresa. O recomand cu încredere tuturor celor care își doresc un profesor de limba română dedicat și atent la nevoile fiecărui elev.

Antwort von Buki Meditatii
Avem rezultate remarcabile la matematică și engleză. Toamnă copil a fost pierdut cu matematica și după o lună și jumătate a luat mențiunea la olimpiada de matematică la faza locală (prof. Angel N.). La limba engleză cu ajutorul prof. Ioana P. copil a dat examenul Cambrige la nivel B2 și a luat 3 medalii la Word School cup (1 aur și 2 argint) și a calificat la etapa internațională. Mulțumim frumos pentru sprijinul acordat, atenție și răbdare. Mult succes în continuare!

Antwort von Buki Meditatii
Recomand cu mare drag,meditațiile cu d-na Secăreanu, decurg excepțional pt cei doi copii cu cerințe speciale, sunt captați de ecran și încântați totodată....vă mulțumim și dorim și altor copii să poată profita de implicarea mediatorilor ,rămânem în contact....

Antwort von Buki Meditatii
Robi este foarte incantat de lecțiile de matematica. De asemenea, a avut șansa s-o întâlnească pe dna Simona, care are rabdare sa explice pana este sigură ca Robi a înțeles. Foarte încântați! Recomandam cu toată încrederea!

Antwort von Buki Meditatii
Totul merge f bine,o varietate mare de profesori de unde poti alege si prima lectie gratuita

Antwort von Buki Meditatii
We had a good experience!
The child was delighted to have 1:1 lessons.
Thank you !!!!

Antwort von Buki Meditatii
The course schedule is flexibile,the staff is willing to help.

Antwort von Buki Meditatii
Fiul meu este incantat de Bianca N., ii face plăcere să lucreze cu ea și se pare că au și o chimie, ceea ce este foarte important într-o relație meditator-elev.
Mulțumim, Bianca!

Antwort von Buki Meditatii
Profesori atenti, ce ofera explicatii practice si utile.

Antwort von Buki Meditatii
O recomand pe d-na profesoară de engleză Lazurca Scarlat Anamaria pentru profesionalismul, răbdarea și implicarea de care dă dovadă. Este și foarte empatică, reușind să creeze o conexiune frumoasă cu copii!🥰

Antwort von Buki Meditatii
Lucram cu domnul profesor Dragos Stroe si suntem extrem de multumiti! Are rabdare, stie sa explice pe intelesul copilului, elev in clasa a 5-a si isi ajusteaza perfect ritmul si metoda de predare in functie de cunostintele dar si de dispozitia copilului :) De asemenea este foarte flexibil in privinta programarii si reprogramarii sedintelor. Am observat imbunatatiri clare atat in rezultatele scolare cat si in atitudinea copilului fata de matematica. Recomand Buki cu toata increderea.

Antwort von Buki Meditatii
Super profesioniști. Copilul a învățat mai ușor matematica.

Antwort von Buki Meditatii
Am rămas plăcut surprinsă , inițial nu am mi-am pus mari speranțe în aceste lecții online, dar da.. copilul meu înțelege foarte bine lecțiile cu domnișoara Cristina . În două luni chiar a reușit să își ridice nota la teste și să fie mai încrezător la ore.
😇😇😇❤️

Experienta minunata,

Antwort von Buki Meditatii
Sunt mulțumită de rezultatul meditatiilor

Antwort von Buki Meditatii
Recomand cu încredere platforma BUKI . Fetița mea este încântată de profesoara ei și face cu drag orele de matematică .. Mulțumim frumos !

Antwort von Buki Meditatii
BUKI este o platformă excelentă de meditații online, oferind profesori verificați și prima ședință gratuită. Este ideală pentru siguranță și flexibilitate. Recomand cu mare drag !

Antwort von Buki Meditatii
Ne place lecțiile alături de doamna Diana ! Este o experienta frumoasa copilul înțelege si ii explica pe înțelesul ei este o bucurie cand este ora cu dânsa. Recomand cu toată inima. Va mulțumim

Antwort von Buki Meditatii
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.