burger161.dk Bewertungen 54

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hver eneste gang vi får lyst til en burger, ender jeg hos Burger 161. For os er det uden tvivl den bedste burger, man kan få! 🍔🔥 Vi kører faktisk hele 67 km bare for at komme dertil og spi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte 2 clasico burgere på det nye sted i Herlev. Klart den bedste burger vi har fået i over 10 år. Virkelig lækkert kød og helhedsoplevelse. Fortsæt det niveau og i kommer snart til at se efter stø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

​⭐️ 5/5 Stjerner: En sand burgeroplevelse hos Burger 161! ​Jeg var for nylig forbi Burger 161, og det var intet mindre end en stor succes. Hvis du leder efter en burgeroplevelse, der rammer plet... Mehr ansehen

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Glimrende mad.

Glimrende oplevelse. Jeg bestilte via Wolt, og selv med en ventetid på 40 minutter blev maden leveret varm som nylavet. Kvaliteten var i top med en saftig bøf, friske grøntsager, sprøde pomfritter og en iskold sodavand. Ventetiden var helt klart det værd. Kan varmt anbefales.

9. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik bestilt mad til Ramadan-middag med…

Fik bestilt mad til Ramadan-middag med familien. Fik desværre ikke hele ordren og skrev efterfølgende på IG for at gøre opmærksom på fejlen har nu i flere dage ikke fået et svar. Absurd dårlig service at ignorere på den måde.

10. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte 2 clasico burgere i Herlev …

Købte 2 clasico burgere på det nye sted i Herlev.
Fortsæt det niveau og i kommer snart til at se efter større lokaler😋👍

10. März 2026

Premium kvalitets burger!

Vi kører faktisk hele 67 km bare for at komme dertil og spise – så gode er deres burgere. Kvaliteten er altid i top, smagen er fantastisk, og man kan virkelig mærke passionen i maden.

Stor respekt til ejeren og et helt fantastisk personale, som altid giver en god oplevelse. Man føler sig virkelig velkommen hver gang.

Hvis du elsker burgere, så skylder du dig selv at prøve Burger 161. Verdens bedste burger! 🙌

Med respekt
Veton og Saranda

8. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad hulen gik der galt?

Hvad hulen gik der galt?! Var forbi for ca 3 måneder siden. Virkelig god oplevelse. I dag var noget helt andet, kødet i burgeren var helt tydeligt en billig industri bøf😔 bøffen smagte af de billige bøffer man kan få kastet i nakken. Den var ca 1 cm høj fuldstændig gennemstegt, ikke i nærheden af 180 gram, den var

23. November 2025

​⭐️ 5/5 Stjerner

​⭐️ 5/5 Stjerner: En sand burgeroplevelse hos Burger 161!
​Jeg var for nylig forbi Burger 161, og det var intet mindre end en stor succes. Hvis du leder efter en burgeroplevelse, der rammer plet på alle parametre, er dette stedet.
​Kødet: Selve burgerkødet var helt i top. Det var tydeligt af god kvalitet, saftigt og smagfuldt – hjertet i burgeren!
​Fritterne: Pomfritterne fortjener også stor ros; de var perfekt sprøde, hvilket gør en kæmpe forskel.
​Servicen og Stemningen: Oplevelsen blev fuldendt af den fremragende service fra et venligt og effektivt personale. Desuden var der en ren og hyggelig stemning i lokalet, hvilket gjorde spisningen ekstra behagelig.
​Jeg kan varmt anbefale Burger 161 og ser frem til mit næste besøg!

7. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr