Buro International Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is de tweede keer dat ik een bureaustoel kocht bij Buro International (de Interstuhl Joyce, die van fantastische kwaliteit is tegen een zeer scherpe prijs), en hun service blijft me verbazen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topservice en supersnelle levering! Ik heb online twee JOYCE is3 JC2N1 bureaustoelen besteld en ben er heel tevreden mee. De stoelen zijn precies wat ik verwachtte en de kwaliteit is zeer goed!... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We werden goed begeleid door Isabelle tijdens de rondleiding in de showroom en outlet. Toen we overgingen tot aankoop van een loungeset koppelde Isabelle ook goed terug omtrent een bureau die ze ons t... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had mooie barkrukken besteld, maar bij levering bleek er helaas een klein defect te zijn bij één ervan. Dat was jammer, maar de klantenservice reageerde ontzettend snel en vriendelijk. Na mijn m... Mehr ansehen

1. Büromöbelhändler
  2. Bürobedarfsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn Buro International. Wij zorgen ervoor dat een kantoor meer dan alleen een plaats is om te werken, maar zetten ook in op beleving. Wij denken, spreken en ademen kantoren. Met meer dan 35 jaar ervaring in de kantoorinrichting, talloze referenties en een gespecialiseerd team, staan onze mensen klaar om uw project van A tot Z te begeleiden. Buiten ons magazijn en showroom in Tielt kan u steeds terecht in een van onze vestigingen in Maldegem of Sint-Niklaas.

Hervorragend

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

snelle levering

Zaterdag de bureaustoel besteld en de maandag erop al in huis. Van service gesproken.

Antwort von Buro International

Beste Dave, bedankt voor de positieve review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Advies op maat en prima service

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte bureaustoel en in hoogte verstelbaar bureau, bracht ik eind 2020 een bezoek aan de showroom van Buro International. Met resultaat. Mijn home office is nu professioneel ingericht dankzij een persoonlijk advies op maat. Geen rugklachten meer en mogelijkheid tot staand werken. Een aanrader!

Antwort von Buro International

Beste Tom, bedankt voor de positieve review. We zijn blij dit te horen, nog veel plezier met uw aankoop!

Bureaustoel

Snelle en correcte service.

Antwort von Buro International

Beste, bedankt voor de positieve review!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

La livraison était prévue environ une…

La livraison était prévue environ une semaine et demi après la commande. J'ai du téléphoner 3 fois pour savoir quand la livraison aurait lieu et j'ai reçu l'article 1 mois après l'avoir commandé.

Antwort von Buro International

Chère Marie-Anne, merci pour vos commentaires. Nous sommes désolés d'entendre cela. Nous comprenons certainement votre commentaire, mais nous dépendons malheureusement du délai de livraison de nos fournisseurs.

Toutes nos excuses pour le désagrément occasionné.

Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat.

Perfecte service

Perfecte service. Mooie producten. Goede afwikkeling bij dubbele betaling nadien. Alles mooi terugbetaald

Antwort von Buro International

Beste Griet, bedankt voor de positieve review!

Vlot

Bestelling maken ging zeer vlot Levering ook zeer vlot
Bureaustoel zit erg fijn! De wieltjes van mijn bureaustoel durven wel wat haperen soms.

Antwort von Buro International

Beste Isabelle, bedankt voor de positieve review. Jammer te vernemen dat de wieltjes af en toe haperen. Mijn collega heeft zonet contact met u opgenomen om hiervoor een oplossing te zoeken.

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk - onderling bespreken van levering - kwaliteitsvolle ergonomische bureaustoel

Antwort von Buro International

Beste Tinne, bedankt voor de positieve review. We zijn blij dit te horen!

Tevreden

Alles naar wens verlopen, vlotte levering en service achteraf.

1. März 2021

Antwort von Buro International

Beste Patrick, bedankt voor de positieve review!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kwaliteit van het product is zeer goed…

Kwaliteit van het product is zeer goed . Service bij afhaling is super .
Ook al had ik direct betaald bij aankoop ( bancontact) , kreeg ik nog vragen om te betalen na 2 maanden. Ik moest bewijzen dat ik had betaald ....

26. Februar 2021

Antwort von Buro International

Beste Chris, bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en service. We willen ons excuseren voor het ongemak.

We wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Super tevreden!

Super tevreden van de kwaliteit, de service, en de snelle levering. Absoluut een aanrader.

25. Februar 2021

Antwort von Buro International

Beste, bedankt voor de positieve review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My experience was very good

My experience was very good. I received the desk within days (despite the sanitary situation). The contacts with the company were very efficient and caring.

25. Februar 2021

Antwort von Buro International

Dear Maud, thank you for your excellent review!

Goed en vlot geholpen

We kregen heel snel duidelijke feedback na onze online bestelling!

De bureaustoel werd zoals aangegeven de volgende dag al geleverd.

24. Februar 2021

Antwort von Buro International

Beste Bob, bedankt voor de positieve review!

Antwort von Buro International

Beste Céline, bedankt voor uw feedback. Jammer dit te horen. We begrijpen uw opmerking zeker en vast, maar jammer genoeg zijn wij afhankelijk van de levertermijn van onze leveranciers.

Onze excuses voor het ongemak.

We wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Tevreden klant

Normale levertermijn. Goede communicatie. Zeer vriendelijk zowel de dame van de planning als de chauffeur. Goede kwaliteit van het product. Tevreden klant.

Antwort von Buro International

Beste, bedankt voor de positieve review! We zijn blij om te horen dat alles vlot verlopen is.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Order is fine but digital is behind

Order and delivery went fine. Customer service is good. Big issue is the interaction through the site: cannot log in, trace the order, the chat is not live - offered but not working properly.

Antwort von Buro International

Dear Daria, thank you for the constructive feedback! Optimizing the online customer experience is our main focus at the moment. So your feedback is really useful!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De aankoop werd online geregeld als ook…

De aankoop werd online geregeld als ook bevestigd ondanks de corona-tijd verliep die vlotjes. Bij vraagstelling omtrent mijn aankoop was Seppe steeds daar om deze te beantwoorden via mails (ik kreeg vlug een antwoord, zelfs de dag zelf nog) en/of telefoon. Mijn dank ervoor, Seppe. Het was een super leuke samenwerking. De bestelling werd correct geleverd.

Antwort von Buro International

Beste Nancy, bedankt voor de positieve review! We zijn blij te horen dat de communicatie vlot verliep.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr