Ubeskrivelig god service! Kan ikke andet end anbefale Buus! De har leveret den bedste hvidvin jeg nogensinde har smagt! Og har ringet personligt med anbefalinger, som viste sig at være bedre end hva... Mehr ansehen
Er Cypernveteran og søgte CypernVine: Dem kunne BUUSVINE levere. Køber Cypernvine til privat - og som gaver til familie og venner. Leverer gode vine, men de 5 stjerner er for en ærlig og god servic... Mehr ansehen
Min første ordre hos Buus Vine. Ikke perfekt i første omgang, men efter en mail og en telefonsamtale var vinen i hus i løbet af 18 timer - inkl. en flaske i kompensation, betydeligt over forventeligt... Mehr ansehen
Fantastisk service! Jeg var i tvivl om min ordre var gået igennem og fik hurtigt svar og havde vinen allerede dagen efter den var bestilt. Desværre drikker jeg ikke selv vin, men næste gang vi skal b... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Familievirksomheden Buus Vine blev etableret i 2013 af Hans Buus og sønnen Oskar. Siden er Anne Juul blevet en del af foretagendet. Buus Vine drives ud fra sunde og gennemskuelige købmandsprincipper, og leverer god vin til prisen. Vi finder vore vine hos mindre vinhuse/gårde hovedsalig i Frankrig og i Italien. Vi lærer producenterne at kende og udvikler et gensidigt tillidsforhold til hinanden, der gør, at vi kan stå inde for alle vore vine.
Gl.egensevej 31, 9280, Storvorde, Dänemark
- Info@buusvine.dk
- buusvine.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super hurtig levering og fin service
Ok oplevelse
Hurtig levering 👍 havde købt en smage kasse og blev ringet op (kunne ikke tage mobilen på det tidspunkt) og informeret om at en af vinene var udgået og erstattet af en anden (ikke defineret). Ringede et par gange for at få af vide hvilken erstatning, hvilket jeg kunne godkende.
Virkede dog som om at kassen ville have været sendt uden min accept.
Virkelig en hurtig levering af min vin
Virkelig en hurtig levering af min vin
🍷 🍷🍷
Samt opringning om at det leverede var et år nyere end nævnt på hjemmeside 👌🏻
Virkelig god stil
Og vinen er god
Fine vine til fornuftige priser og med…
Fine vine til fornuftige priser og med hurtig levering.
Altid perfekt service.....En lille…
Altid perfekt service.....En lille personlig note på vedlagte fakture. TAK
Hans har styr på sine ting
Hans har styr på sine ting. Jeg havde skrevet mit telefon nr forkert på ordren også gik det ellers i ged der fra grundet min fejl.
Men efter en snak med Hans fik han hurtigt fundet en løsning og snakket med PostNord om hvor mine vin var landet henne.
Efter lidt tid blev Hans og jeg enig om at han sendt min en ny sending og han selv ventet på dem han havde sendt første gang.
God service.
Fedt koncept 🍷
Fedt koncept
Og fin service
Og godt man kan nøjes med en flaske og med levring inklusiv i prisen
Kan varmt anbefales
Lækker vin fra buss vin
Kom 3 dage efter at jeg havde bestilt, så jeg syntes det er helt fint, og alt var i den skønne i orden god indpakning.
Det er nemt og fragtfrit.
Fantastisk service og lækkert udvalg i…
Fantastisk service og lækkert udvalg i italienske vine
super god vin til tiden
Helt perfekt!
Helt perfekt!!
Dejlige vine, ikke de allerbilligste, men rigtig god kvalitet… Og god service fra Hans og Oskar!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.