Enige winkel die ik kon vinden met katoenen slaaptunnels (ipv synthetische stof). Mijn dochter vindt ze fantastisch, net als de verzwaarde knuffel. Het zijn natuurlijk niche-producten, maar ik ben zo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op mijn vragen over de bestelling werd direct en adequaat geantwoord. De verzwaringsknuffel zag er mooi verzorgd uit, lekker zacht en met aandacht voor detail. Op mijn vraag of een extra halve kilo ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De communicatie was prima, het labeldoekje met knisper was helemaal zoals verwacht .Sneller geleverd dan verwacht. De kleindochter is er super blij mee. Volgende keer kies ik zeker weer voor By Myl.
Unternehmen hat geantwortet
Ruime keuze op de website in stoffen, maten en vormen. Goede keuze om een verzwaard kussen te laten maken, heel prettig om mee in slaap te vallen. Mij bestelling gedaan in de vakantie zoals aangekon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik maak verschillende producten op maat en naar wens. Verzwaringskussen, verzwaringsdeken, verzwaringsknuffel, vlaggenlijnen, sticker, bedrukking, oogmasker, babykamer decoratie, fidget artikelen en nog veel meer. Alles met liefde door Mylène gemaakt.
Topaas 11, 1625RM, Hoorn , Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von by Myl
Snelle levering, alles is naar wens gemaakt. Bestelling was makkelijk geplaatst.

Antwort von by Myl
Vlotte levering. Mooi en fijn verzwaard oogmasker. Blij mee!

Antwort von by Myl
Snelle verzending en levering, super kwaliteit. Ben super tevreden!

Antwort von by Myl
Super snelle levering en de kindjes slapen als een roosje. Dus we zijn er blij mee

Antwort von by Myl
Heel goed en snel geholpen. Ik had een foutje doorgegeven bij de bestelling en via de facebook gelukkig nog recht kunnen zetten.

Antwort von by Myl
Mijn kinderen zijn heel blij met de slaapzakjes. Fijne stof en netjes afgewerkt. Uitwasbaar, rekbaar en zacht. En een stuk goedkoper dan andere aanbieders. Snel verzonden!

Antwort von by Myl
Tevreden met product. Vriendelijke en snelle communicatie. Sneller bezorgd dan aangegeven op de website.

Snelle levering.
Mijn dochter slaapt sneller in dankzij de cocon.
De.cocon is ook gemaakt van een natuurlijke ademende katoenen stof. Dit in tegenstelling tot veel duurdere en commercielere merken die synthetische stoffen gebruiken.

Antwort von by Myl
Het is een super mooi product goeie kwaliteit en een super service

Antwort von by Myl
De levering was snel, netjes ingepakt en compleet.
Product ziet er precies uit als de foto.
Ons zoontje vind het alleen niet fijn om mee te slapen, helaas.

Antwort von by Myl
Heel snelle levering en persoonlijke benadering

Antwort von by Myl
Wij hebben een cocon besteld bij Mylene, fijne communicatie en de cocon ziet er mooi uit. Onze dochter is er blij mee en vindt hem erg fijn. Onze zoon wil er nu ook een.
Neeltje

Antwort von by Myl
Leuke en betaalbare producten en natuurlijk erg origineel.
Mylène denkt graag mee over wat een leuk stofje kan zijn.
Leuk om te kopen, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Antwort von by Myl
Goede overzichtelijke website. En een super lieve zachte hond ontvangen. Eerlijk product.

Antwort von by Myl
Ik heb een verzwaringsknuffel-hond van Bymyl voor mijn zoon gekocht en hij is fantastisch! Hij is lekker groot, heerlijk zacht en perfect om mee te knuffelen, gewoon op schoot te zetten en om mee te slapen. Werkt geweldig bij ontprikkelen.

Antwort von by Myl
Mijn dochter Milène was ontzettend blij.
Ze had een kussen en verzwaring oogmasker.

Antwort von by Myl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.