Had al vaker besteld, zonder ooit maar een review te hebben gelezen. Deze keer wel nadat ik 6 Iiyama displays besteld had. Ik zag al ellende aankomen, maar niets was minder waar. Op tijd mijn spullen... Mehr ansehen
The order took much longer than expected, even though it was listed as available online. Now, more than a month later and after several emails, I still have not received the proper invoice—only a pro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Product range, pricing and delivery speed are absolutely up to standards. The only thing they keep having issues with is poor tracking of their internal order handling and shipping process. Very hard... Mehr ansehen
We hebben een printer opgestuurd voor reparatie een half jaar geleden, tussentijds hebben wij contact opgenomen. Maar verder hebben we er nooit meer iets van gehoord. van Helmond loonbedrijf
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Leuk Resturant met goed eten en relax plaats.
Voltastraat 25, 8013PM, zwolle, Niederlande
- 0851300725
- bypos.nl
Hat 74 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Geleverd onderdeel bleek defect
Geleverd onderdeel bleek defect. Teruggestuurd en wacht al bijna 3 maanden op toegezegde reparatie dan wel creditering.
Het antwoord van BYPPOS slaat nergens op.
Het is een defect geleverd onderdeel. Dit ga je als leverancier direct vervangen of crediteren en niet terug nemen voor reparatie!! Daarbij komt dat hierover geen enkel contact is geweest, ook niet door Honeywell. En als klap op de vuurpijl lees je dan dat je ook nog 2 maanden extra mag wachten.
En om nu nog gekker te maken heeft men mijn account nu geblokkeerd.

Antwort von BYPOS BV
Top service and delivery on time!
Short reaction time on questions en speedy delivery of goods
Quick & correct delivery and good price…
Quick & correct delivery and good price (best on www for the ordered item).
Good Prices, correct service
Correct service and good prices. Would recommend.
Netjes volgens afspraak geleverd
Ik heb de bestelling niet ontvangen
Ik heb de bestelling niet ontvangen, al verschillende mails voor gestuurd, maar geen reactie. geen reclame voor jullie bedrijf.
Scam
Order paid
No tracking code received
No delivery by UPS
Never received the goods
2 emails sent to customer service
Both without response
This is called a scam
Useless company, do not order
Handige chatrobots
We vonden het erg fijn door een chatrobot te worden geholpen. Na 4 keer hetzelfde te hebben gevraagd kregen we nog geen antwoord.
Worst experience ever
Worst experience ever, would rather break an arm or a leg than ordering at ByPos again.
Besides they state on their website having 8/10* at the 'feedback company' - which appears to be a utter lie
Edit: To be fair, the helpdesk has been quite helpful and polite, however they have not been able to lift this experience above 1*

Re reactie Bypos
Re reactie Bypos
Volgens Bypos ligt het allemaal aan mij
Het is gewoon een arrogant bedrijf
Wordt aangegeven dat het altijd even duurt met Microsoft artikelen, vreemd omdat geen Microsoft artikel had besteld
Gewoon nooit weer Bypos
Spullen op tijd binnen.alles werkt
Spullen op tijd binnen.alles werkt. Ga hier vaker printers bestellen
No cartridge included, no message/ pop-up to buy the cardridge seperately.
Easy to buy and delivery was fine.
Too bad there was no notice that the cartridge wasn’t included — we had to buy it separately. So we had to wait 2 days more till we could use the device.
De producenten zijn prima
De producenten zijn prima, alleen wordt niet alles opgestuurd en als je daar over belt, krijgt je een wazig verhaal dat ze de camera beelden van het inpakken moet gaan terug zien om te kijken of het klopt. Maar de missende artikelen staan ook niet op de pakbon...... alsof ze op de beelden kunnen zien waarom de missende artikelen niet op de pakbon zij gezet....
good service
fast shipping
Ik bestelde een labelprinter met…
Ik bestelde een labelprinter met labels. De labels zijn helaas niet de juiste en wou deze graag retourneren. In tussentijd bestel ik ook nog de correcte labels. Ik deed netjes een retouraanvraag met de boodschap dat ik 1 van de 12 rollen labels voorzichtig open gedaan had om te kijken of het om de juiste ging. De retour werd afgewezen omdat er 1 van de 12 rollen voorzichtig open gedaan is om te kijken of het de juiste zijn. De andere 11 rollen zijn onaangeraakt. Ik vind het helemaal prima dat er één rol aangerend wordt, omdat ik deze open maakte. Maar de andere 11 rollen heb ik niet eens aangeraakt.. Ik mailde dit bedrijf terug, uitreikend naar een oplossing. Helaas bijna 2 weken geen reactie mogen ontvangen. Dus belde ik even om te zoeken naar een oplossing. Ze boden me -50% aan op de doos. Toen ik hier verder op in ging, bedacht de werknemer zich plots en was het ' ineens niet meer mogelijk'
Heel jammer. Ik bood aan voor die ene rol te betalen, wat vanzelfsprekend is.
Zeer teleurgesteld, aangezien ik nog extra rollen besteld heb en de doos foutieve labels verder netjes in orde is..
Een maand geleden iets retour gestuurd…
Een maand geleden iets retour gestuurd en nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Bedrijf is sindsdien onbereikbaar.

Very strange company
Very strange company. They do not offer any support, sometimes you can try to reach them for weeks without ANY REPLY !
We ordered for more than 6.000€ and it has been weeks without knowing where our stuff is.
BYPOS GOED, DPD SLECHT
Ik kreeg van de DPD dienst het bericht dat het pakket bezorgd was terwijl deze niet aan de deur waren geweest. Gebeld met BYPOS die hadden het binnen een uurtje uitgezocht, het pakket lag op het afhaalpunt 30 min verderop want DPD (zou te ver weg zijn voor 1 pakket voor DPD). BYPOS loste dit op door direct met UPS het pakket nog een keer te versturen, de volgende dag ontving ik netjes het pakket.
Tip van flip verzend niet met DPD wat een slecht pakketdienst is dat zeg dit was de zoveelste keer dat het daar fout gaat.
BYPOS dank voor de snelle en goede oplossing.
Not ordering again
Stock showing order before 15.30, delivery next day. Took a week to get it in 2 different deliveries. Trackinh supplied was incorrect. Customer service clueless on what parcel coming to me.
Next time i’ll order elsewhere
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.