CableHosting Bewertungen

4,7

Fantastische service en overzichtelijke website. Voor iemand die 0 ervaring heeft met Minecraft Servers opzetten ging het heel gemakkelijk. De Server werkt goed, en ik werd uitstekend geholpen.

Vanwege de positieve reviews niet getwijfeld, meteen een game hosting aangeschaft. Toch wat vraagtekens gekregen na aanschaf, echter werd ik d.m.v. Discord benaderd door Bas (de CEO). Bas heeft mij... Mehr ansehen

Top hosting! Ik heb hier enige tijd geleden een dedicated server aangeschaft en aan het begin waren er wat problemen. Dit werd snel opgelost en er werd elke keer meegedacht aan een oplossing. CableHos... Mehr ansehen

1. Web-Hosting-Unternehmen

Wij zijn een online hosting bedrijf! website: https://cablehosting.net KvK: 93544820 Adress: Ohijeplein 6, 6019EP, Wessem

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super goede kwaliteit voor een goedkope prijs.

Deze hosting is wat je niet vaak tegenkomt, Goedkope prijzen waar je daadwerkelijk goede kwaliteit producten ontvangt. Ik zou het aan iedereen aanraden. Het supportteam is ook super goed, dit zijn mensen die je duidelijk met passie te hulp schieten. Dit is voor mij de hosting die ik altijd zal gebruiken als ik gameservers nodig heb.

10. April 2024

Top Service!

Bij CableHosting voel ik me echt gewaardeerd als klant. Hun vriendelijke en behulpzame team staat altijd klaar om te helpen, en mijn server draait soepel zonder enige problemen.

10. April 2024

Vandaag een vps aangevraagt nou echt…

Vandaag een vps aangevraagt nou echt zoals deze toppers hun klanten helpen vindt je nergens.De hele server is door hun geinstaleerd inclusief de spellen die we erop wilde hebben, dat noem ik nog is service. Zeker een aanrader om hier te gaan hosten

27. März 2024

Goede support en prijzen. Een aanrader

Ik ben zeer goed geholpen. Ik zat eerst bij mc-node maar daar was de support niet altijd aanwezig. De mensen van CableHosting hebben me wel goed geholpen en daardoor heb ik nu de Minecraft server van mijn dromen. Hele grote aanrader.

5. März 2024

Prachtig deze hosting echt een aanrader…

Prachtig deze hosting echt een aanrader ik join de discord en nog geen 3 sec later helpen ze me de beste prijzen ik koop een server en wow wat een kwaliteit dit ik dacht dit omdat de servers super snel zijn en echt kwaliteit amai zeker server kopen voor deze prijs kan je niet ergens anders !!!!!

31. August 2022

Heel goed!

Zeer goed, zeer tevreden. Goede support niet lang wachten en ze staan zeker voor je open! Als je het niet snapt proberen ze je het uitleggen, en als je het dan nog niet snapt dan doen ze het voor je.

5. März 2021

Beste Hosting

Beste Hosting

hele goede support, goede vps voor een goede prijs,
hele fijne hosting zeker aan te raden

19. Februar 2021

Knakkers met vps bedrijf

Ik wil graag even iets tegen de nieuwe mensen of mensen die graag een vps willen hebben. Deze knakkers/medewerkers geven echt top support. Meestal zitten ze op de Discord © applicatie in support te wachten om je te helpen. Tevens zijn de VPS die je kan bestellen erg goed voor hun prijs.

10. Februar 2021

Goede Service

Ik host op dit moment een webserver bij cable hosting en ik ben zeer tevreden over de service. Ik begreep eerst niet hoe ik mijn domeinnaam kon koppelen maar ik kreeg binnen een korte tijd een goede uitleg hoe dit moest. Ik heb super veel tickets gemaakt en ik heb altijd duidelijk uitgelegt gekregen hoe het moet. Mijn complimenten

17. Jänner 2021

Prima hosting

Goeie hosting leveren goeie vps'en en gameservers.

Naast de kwalitatief goede producten is er 9/10 x ook support beschikbaar die je met eventuele problemen goed kan helpen

Zeker aan te raden!

14. Jänner 2021

Tycho

Jullie zijn top kwa hosting. Prijs netjes en jullie gaan als een speer

10. Jänner 2021