Spiste frokost på Kaiser i Vanløse med fruen. Hun fik en udmærket Caeser's Sallad. Men kødet i min Pariserbøf var en katastrofe! En vindtør oplevelse, som om, at "kokken" havde glemt den på panden.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde jeg kunne give mere en 5 stjerner havde jeg gjort det. Jeg var uheldig at knække en tand i forbindelse med indtagelse af mad, på Kaiser i Helsingør. I løbet af en uge havde jeg fået betalt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fin oplevelse. Vi ventede ret længe på vores brunch tallerkener, specielt taget i betragtning af, at der kun var halvfyldt hus. Det smagte godt, hvilket gør det ærgerligt at nogle af portionerne va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores målsætning har altid været at skabe en hyggelig og god stemning for vores gæster - med så meget af vores mad som muligt lavet fra bunden af gode råvarer, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos os finder du: - Brunch (byg selv brunch i hverdagene og brunchbuffet i weekenden) - Højt belagt smørrebrød, sandwich, salater og retter som Fish'N'Chips, Pariserbøf mm. - Lækre aftenretter som Stegt flæsk ad libitum, Oksemørbrad, Black Angus og Wienerschnitzel. I dag er Café Kaiser blevet en cafékæde i vækst med caféer i henholdsvis Helsingør, Hillerød, Farum, Hørsholm og Vanløse.
Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vi fik en dejlig bøf, efter at have sendt den ud, den var totalt gennemstegt, havde bestilt medium. Til dessert rabarber trifli, den bedste... Den var det værste jeg har fået, det der skulle være lækker creme var flødeskum fra flaske.. den skal i ikke vælge.
Vi havde hørt om en ny signaturburger i Hillerød afd.og bestilte en til hver. Den smagte noget specielt, og det viste sig da også at der var noget galt, vi blev i hvertfald syge om natten med opkast og koldsved begge 2. Vi havde bestilt bord og fik derfor en mail om vi ville bedømme vores oplevelse, der skrev vi om vores problem, men har ingen reaktion fået fra caféen. Vi har spist der flere gange og har ikke tidligere haft noget at klage over, men en signaturburger tør vi ikke bestille igen.
Min veninde og jeg spiste frokost på café Kaiser i Hørsholm i dag. Vi bestilte Cæsar salat og mineralvand med brus, Cæsar salat kom med en smagsløs dressing. Jeg troede, at der måske var for lidt dressing på, så jeg spurgte efter noget mere....der kom en lille fin skål med MAYONNAISE. Jeg spurgte om de så havde lidt creme fraiche dressing...så kom der ren creme fraiche....ahhhh vel....en vigtig detalje i en Cæsar salat er den velsmagende dressing, det normalt hører til. Denne salat var smagsløs, men kyllingen var super god og meget velsmagende. Da vi skulle betale, ville de have betaling for creme fraiche....,men tjeneren slettede den hurtigt. Betjeningen var god, smilende og venlige 😁. Men kommer vi igen...NO NO
God oplevelse for både kødspiser og veganer. Efter en tur i biografen spiste vi på Cafe Kaiser – og det blev en rigtig god oplevelse. Personalet var imødekommende og opsøgende.
Black Angus-bøffen (189 kr.) var perfekt tilberedt, selv uden at blive spurgt om stegegrad, og prisen var meget fair for kvaliteten.
Den veganske poké bowl (169 kr.) var lækker, især de fremragende falafler, men vi savnede ris i retten.
Newcastle Brown Ale var et hit, mens hyldeblomstdrikken ikke helt faldt i vores smag.
Alt i alt en rigtig god aften – vi kommer gerne igen. 4 ud af 5 stjerner.
Vi ventede på mad i 40 minutter trods vi var de eneste spisende kunder. Vi bestiller skysovs, men får sovs fra glas i stedet. Gennemstegte bøffer var helt hårde og helt sorte. Uspiselige. Ekstra kartofler kom aldrig. Øv hvor kedeligt
Årsag til 2 stjerner: tjeneren var virkelig høflig, beklagede, tilbød kaffe og kage som plaster på såret
Jeg synes egentlig maden er fin nok men... Jeg forstår ikke at der ikke er bedre mad til børn. Jeg savner almindelig mad der ikke er friturestegt og overøst med sukker.
Det ville være rart, at man kunne bestille en lille kylling filet (evt. Et stykke) noget kartoffelmos eller lignende og nogle gulerødder og agurk eller lignende - bare noget der i forvejen er på menuen.
De har også smørrebrød og her kunne der også være nogle mere børne egnede muligheder.
Vi fik 2 retter mere til min mands brunch tallerken, så det gik lige, med et spejlæg og brød til.
Men savner godt nok bedre mad til børn.
Det eneste tilbehør der er, er pommes frites, det ville være rart med andet der ikke er friturestegt 🙏✌️
Cafe kaiser i Hørsholm. Kan på ingen måde anbefale deres “pandekager med is”. Det smagte virkelig dårligt - som de var købt i netto eller ligende. Vi prøvede et par bider men måtte opgive. Fik sagt hvor ringe pandekagerne var. Vi blev tilbudt nogle nye, men takkede nej da smagsoplevelsen var så dårlig. Vi blev tilbudt kaffe, men afslog da vi ikke er kaffe drikkere. Vi fik tilgengæld lov til at betale fuld pris. Det var første og sidste gang vi besøgte cafe kaiser i Hørsholm - eller nogle af deres andre cafeer 🤢
Jeg var på en hyggetur med en veninde, vi havde bestilt, en bearnaise burger og pomfritter. Men det fik vi ikke, istedet fik vi en børneburger og sen snack tallerken, dog skulle vi betale for det vi bestilte ikke hvad vi fik. Vi fik heller ikke lov til at delle regningen, den skulle vi klare selv.
Vi var 5 personer, som bestilte burgere og steak. Alt meget lækkert. Kort ventetid, venligt personale, velsmagende retter og flot anrettede.
Tak for oplevelsen 😋
Cafe kaiser i Helsingør. Wow sikke en enestående oplevelse. Det bliver til en stjerne herfra- der blev bestilt 2x brunch, hvor man selv vælger 5-7 mini retter.
Æggene var kolde, ingen kylling i Cæsar salaten, den chrispy chicken, skulle havde heddet Spicy chicken, tørt, og kedeligt brød, og en slatten frugtsalat,. En kommentar fra tjeneren over, at vi kun bestilte en kande vand til 2 Pers 🤦🏼♀️
Personalet var søde og venlige. Vi bestilte stegt flæsk og persillesovs og det var ikke pengene værd, sovsen mindede ikke om persillesovs, kartoflerne kedelige, men flæsket ok.
Vi kommer der ikke igen til aftenmenu.
Vi gik skuffet derfra.
Hold jer langt væk! de snyder folk.
På deres hjemmeside fremgår “15 % rabat om søndagen ved take away”, da maden så skal hentes i Helsingør er de 15% ikke trukket fra hvilket jeg så beder om.
Indehaverens respons er “nej det gælder kun hvis man bestiller og betaler online”.
Det fremgår der imidlertid intet om på hjemmesiden hvilket jeg pænt viser ham, mandens respons herpå var “nå” hvorefter han vender sig om og går….
Det gjorde jeg så også og kommer bestemt ikke igen….
Super lækker brunch. Et mindre udvalg, men lækre råvare og med god smag. Super lækkert med smoothie, gav virkelig en god afveksling sammenlignet med andre brunchsteder.
Desværre var der nogle minimummer, som ikke blev opfyldt til deres fulde. Maden blev ikke fyldt hurtigt nok op, så dem der kom eksempelvis klokken 11:00, havde ikke samme udvalg af e.g. frugt eller wienerbrød, hvilket er en skam. Endvidere oplevede mit bord, at vores tallerkner ikke blev fjernet særlig hurtigt; vi ventede faktisk 45 minutter på der blev fjernet med service som stakkede op i massevis. Det er til trods for, at en del tjenere gik forbi bordet ofte.
Men det kan ske, at man at mere travlt nogle dage end andre, og er ikke sidste gang jeg/vi besøger caféen :)
Har været flere gange på cafekaiser i Vanløse og er godt tilfreds med deres stegt flæsk 👍🏻
Havde købt oksemørbrad til 259 og bestilte rød med pebersovs. Bøfferne var gennemstegt og den var brunsovs der blev serveret ja det kan du godt ja det skal vi nok få klaret
Stegt flæsk som var bløde. Persillesovs som aldrig havde været i nærheden af persille. Kartofler med skræl, som stadig havde jord på sig. Rødbeder som var kogt, men ikke syltede. Alt i alt en tarvelig oplevelse, som ikke er pengene værd.
Det skulle være Danmark’s nationalstat.
Super at man skal tage handsker på før man tager mad fra buffet. Det er der desværre rigtig mange spisesteder der kunne lærer af.
Spiste brunch i dag i Hørsholm, fin mad, søde unge tjenere. Rene toiletter. Rigtig godt
Sødt, smilende og opmærksomt personale (kom selvfølgelig også på en formiddag, hvor vi var de eneste gæster), men desværre fik vi serveret kedelig mad.
Fik brunchbræt som desværre var lidt af en skuffelse. Ved godt at prisen er sat derefter men alligevel…
Yoghurt som mindede om en blåbær Cheasy youghurt, smagsløs. Der stod at der blev serveret gammel knas”, ved godt at den er i “rest-ordre”, men så kunne man måske finde et alternativt, hvor osten så minder om den. Man bør ikke skrive “gammel knas” hvis det ikke er det. I stedet blev der serveret en smagsløs “skole-ost”. Man skulle bestille brød hvis man ønskede det til brunchen. Bevares, det var heller ikke overdrevet, 2 små stykker lidt tørt brød fik vi. Man kunne godt servere lidt ekstra (friskt) dertil, så maden så også mættede…
Jeg havde glædet mig til “jordbær-trifli”, men blev her også skuffet. En gang jordbærgrød, en lille smule knas under og så med en klat flødeskum fra dåse ovenpå. Øv, blev slemt skuffet.
Bestilte en juice til, men det var hældt op fra en karton, altså ikke frisktpresset, det var tydeligt at smage. Servitricen indrømmede også at det ikke var friskt-presset.
Det eneste der trak lidt op var laske-moussen og det søde personale, men det gør ikke at jeg kommer igen. Simpelthen mad under standard. Trist.
Kunne godt gøres bedre, selvom det er en kæde….
Bestilte en TATAR MAD fik ikke friskt kød men daggammelt KØD med en æggeblomme på og lidt karse MEN UDEN LØG , KAPSERS OG RØDBEDER og uden BRØD under samt lidt pommefriter til PRIS 159 kr SIMPELTHEN ikke I orden gad det en sidste chance NU ER DET SLUT
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.