Caliroots Bewertungen 110

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bestilte 2 par sko, modtog anden størrelse end den bestilte. ingen beklagelse fra caliroots, blot en meddelse om, at jeg kan sende varen retur for egen regning, på trods af deres ÅBENLYSE fejl. yderl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Apparently calliroots can't handle limited releases. I ordered the Kendrick Lamar reebok classic leather when it had just released without any problems and a lot of sizes left. My order was confirmed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par sko som var udsolgt alle andre steder. Jeg bestilte skoen Onsdag aften og den var fremme fredag eftermiddag. Kunne hele tiden følge pakken via "Track&Trace". Skoen er ren og fin og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Må sige at jeg var meget kritisk og overvejende, inden jeg bestilte fra hjemmesiden og havde læst anmeldelserne fra trustpilot. Bestilte et par Nike sko som var udsolgt alle andre steder. God infor... Mehr ansehen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

110 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Køb et andet sted!!!

Har sendt vare retur for over en måned siden. Har rykket adskillige gange, men hver gang skriver de, at de har travlt pga. udsalg. Har stadig ikke fået mine 800 kr retur.

1. Februar 2020

Do not order from here

Do not order from here! It is simply the worst customer service experience I have ever had in my life. They might have a cool collection.. but is not worth the hustle of having to deal with such incompetent and stupid customer 'care'.

27. Jänner 2020

Det er nu 14 dage siden

Det er nu 14 dage siden, at jeg bestilte min vare - pengene er trukket, men jeg har endnu intet modtaget.

Ifølge kundeservice er min pakke stadig i “transit”. 1-2 dages levering holder i hvert fald ikke.

Det bliver spændende, om jeg nogensinde modtager min vare...

11. November 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super levering

Super levering. Der var noget med min adresse ved leveringen, der gik lidt gal, fik jeg oplyst, men det blev hurtigt fikset. Jeg oplevede ellers yderligere ingen problemer i forbindelse med mit køb hos Caliroots.

7. Juni 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke modtaget min pakker efter 14 dage!!

Bestilte 2 par sko, men har endnu ikke modtaget dem selvom de lover 1-2 dags levering, og der er nu gået 14 dage. De er umulige at komme i kontakt med, så man må selv tage sagen i egen hånd. Ringer selv til Bring, for at finde ud af at pakken af beskadiget (Fair nok) men Caliroots har endnu ikke kontaktet mig og fortalt dette. Kontakter dem så pr. telefon, hvor hende jeg snakker med ikke vil snakke med mig, da en anden kollega er på "sagen". De kan ikke give nogen konkrete svar og lader bare en vente i blinde. Useriøst og dårlig stil.

Useriøst og dårlig stil.

11. April 2019

watch out, køb ikke her

Returneredes sko den 2 januar 2019, idag er det 1 mdr siden har endnu ikke set pengene, kun dårlige undskyldninger fra dem på mail, hvor de siger de har gjort deres arb, næste mail ups de har lavet en fejl og nu vilde rette op på det. Er endnu ikke sket og har skrevet til dem 4 gange. Pas på med at køb her

2. Februar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det.

Jeg har d. 5/1-2019, lagt en ordre på trøje.
Alt går som det skal, og jeg får betalt.

Dog modtager jeg ingen former for bekræftelse for købet. ingen former for ordrebekræftelse.
Jeg skriver derfor til Caliroots igår, d. 8/1.

Jeg får koldt svar tibage med de ikke kan se jeg har lagt en ordre, og derfor må den ikke være gået igennem.
Jeg oplyser både navn, adresse, tlf og mail. Men de kan åbenbart ikke finde ordren.

I dag d. 9/1, tjekker lige min konto, og her kan jeg se de har trukket godt 1100 fra min konto.

Jeg kontakter dem igen. Får igen et svar med at hun ikke kan se min mail har købt noget. Og om måske jeg ikke bare kan kontakte min egen bank, med hensyn til pengene?
Har endda sendt billede af bevis for det er dem der har trukket pengene fra mig.

Skandale service. Sidder nu og har fået "Stjålet 1100 kr".

Aldrig mere caliroots!!!!!

9. Jänner 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

en af de bedre

som regel har jeg altid fået god service, og er blevet behandlet godt, forstår dog ikke hvorfor man ikke kan annullere ordren, når den ikke er sendt endnu.
men jeg vil sige at det er en af de langt bedste butikker med streetwear på nettet, da de er lynhurtige til at leverer og man tit kan finde ting på tilbud, langt billigere end andre steder på nettet(som jeg stoler på).

23. Dezember 2018

SCAM!!!

Jeg købte et par sko, men de var ikke som ønsket, så jeg udfyldte returformularen, og sendte skoene retur. Der er snart gået 3 uger, og jeg har hverken fået svar på mine mails eller fået mine penge tilbage... Aldrig køb noget hos Caliroots, de snyder en!!!
OPDATERING!!!:

Jeg har modtaget bekræftelse fra Bring, som er fragtfirmaet, og de har bevis på, at Caliroots har modtaget min ordre 1. november.
Jeg har stadig ingen penge modtaget, og Caliroots har aldrig svaret på én eneste mail.

4. November 2018

SNYDT!

Jeg har købt sko fra hjemmesiden før, hvor jeg ikke har haft problemer og kun været tilfreds.. Indtil i dag!
Jeg kigger på et par Nike Air Force 1 sko, som er på udsalg. Jeg skynder mig at smide dem i kurven og kigger lidt videre på hjemmesiden. Da jeg så skal til at betale, så er skoene ikke på udsalg længere og koster det dobbelte? Da jeg ringer til kundeservice, så bliver jeg mødt af en ligeglad attitude og et "Too bad, it must have been a prank. So you've been pranked". Og at de aldrig skulle have været så billige.. Det kan da ikke være rigtigt? Sådan kan man da ikke begrunde overfor sine kunder. Jeg har da aldrig hørt noget lignende.
Jeg synes simpelthen ikke det er rimeligt, når jeg står og skal til at betale at prisen ændrer sig og jeg så får sådan en undskyldning fra jeres kundeservice! Det er da nok sidste gang jeg køber hos jer... Sørme ærgerligt!

30. Oktober 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr