Kundeservice i top
God dialog igennem købsforløbet. Leveret som aftalt, hurtigt og smertefrit.
Var god til at svare på spørgsmål og give gode råd ifm. produktet.

Antwort von Campboxi
CampBoxi er et dansk brand, der udvikler fleksible campingløsninger til hverdagsbiler. Vores mål er at gøre det nemt og tilgængeligt at tage på eventyr – uden permanente ombygninger af bilen og uden at være bundet til én bestemt biltype. CampBoxi’s primære produkter er Camper Box-løsninger og tagtelte, som er udviklet til at passe i eller på langt de fleste almindelige biler, herunder stationcars, SUV’er og elbiler. Derudover tilbyder vi markiser og udvalgt tilbehør, der øger komforten på turen. Fælles for alle CampBoxi-produkter er fokus på funktionalitet, fleksibilitet og brugervenlighed. I stedet for faste camper-opbygninger arbejder CampBoxi med løsninger, der nemt kan foldes sammen, tages ud af bilen eller flyttes til en anden bil over tid. Det gør CampBoxi velegnet til både hverdag og fritid – uanset om turen er en weekendtur eller et længere roadtrip. Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og gennemsigtighed, så kunderne føler sig trygge både før og efter køb. Derfor prioriterer vi tydelige produktbeskrivelser, konkrete mål og ærlig vejledning omkring pasform, montering og brug. CampBoxi er for dem, der ønsker friheden ved camping – kombineret med fleksibiliteten ved en almindelig bil
Dänemark
God dialog igennem købsforløbet. Leveret som aftalt, hurtigt og smertefrit.
Var god til at svare på spørgsmål og give gode råd ifm. produktet.

Antwort von Campboxi
Jeg har brugt CampBoxi NEST 160 tagtelt, CampBoxi Unikit og CampBoxi Uni-markise på min Mini Countryman i et par uger nu, og jeg er virkelig blevet glad for setup’et.
Tagteltet er overraskende nemt at sætte op, og det tager kun et øjeblik, før man er klar til at sove. Jeg var lidt spændt på komforten, men man ligger faktisk rigtig godt i det, og det føles stabilt og solidt.
CampBoxi Unikit har også været super praktisk. Det er virkelig rart at have et kompakt køkken med alt det nødvendige, når man er på tur. Det er nemt at bruge, og det smarte er, at det også kan laves om til en seng, hvilket giver lidt ekstra muligheder, når man camperer.
CampBoxi Uni-markise cm har også været en fed tilføjelse. Den giver hurtigt lidt læ og skygge ved bilen, og det gør faktisk en stor forskel, når man sidder og laver mad eller bare slapper af ved campen.
Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse – både med produkterne og med servicen fra CampBoxi. Det virker som nogle gennemtænkte løsninger, der gør det nemt bare at pakke bilen og komme afsted.

Antwort von Campboxi
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.