Met de camper door west-Canada
Een klein jaar geleden het eerste contact met de Canadaspecialist. Tijdens een eerste gesprek met Berry werd er goed naar onze wensen geluisterd en op basis daarvan kwam er een heel goed voorstel richting ons. Maar ook daarna bleef het contact prettig, wijzigingen die we graag wilden, werden goed doorgenomen. Hierdoor kregen we een heel goed gevoel dat dit ONZE reis ging worden. Route prima, camperhuur goed geregeld, een aantal excursie op voorhand laten boeken. Alles liep prima tijdens de reis. Ook hebben wij via de canadaspecialist onze campgrounds laten reserveren. Dit om te voorkomen dat we bij aankomst geen plek meer hadden. En dat is heel goed bevallen. We stonden op hele mooie campgrounds, reserveringen waren goed doorgekomen en het was een mooie mix van plekken zonder service, plekken met alle faciliteiten, dichtbij alles. Zeker een aanrader.
Ook de papieren die we ontvingen waren compleet en overzichtelijk. Ook een uitgebreide beschrijving van onze route, hoe bij de campground te komen, wat er onderweg te zien was en uiteraard leuke tips voor ter plekke. Dit was een heel prettig document.
Fijn dat na onze vakantie we gebeld werden hoe alles bevallen was. Voelt heel goed.
Wil je op reis naar Canada? Zeker doen, wat een prachtig land en..... laat het maar regelen door de Canadaspecialist; persoonlijk, professioneel en goed geregeld.

Antwort von De Canada Specialist