Caps4you.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god kundeservice. venlig og hurtig betjening. Intet negativt at sige tvært imod. Jeg er fuldt ud tilfreds.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Caps4You er efter min mening Danmarks bedste leverandør af Caps. Du møder først og fremmest en brugervenlig og letoverskuelig hjemmeside. Siden har de tradtionelle mærker som NewEra men... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lørdag nat kom jeg i tanke om, at jeg skulle bruge en hue og en cap til julegave den kommende onsdag. Jeg bestilte varerne og skrev en lille besked til kundeservice, om at det kunne være himmelsk, om... Mehr ansehen

1. Geschäft für Modeaccessoires
  2. auch in
  3. Fachgeschäft für Kopfbedeckungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Caps4you.dk finder du Dk's største udvalg af Flexfit med mere end 150 modeller. Derudover har vi massere andre mærker og konkurrence dygtige priser. Hurtig & billig levering!

Hervorragend

Hej Trine.
Tak for din anmeldelse

Vh

Super hurtig ekspedition

Bestilte onsdag og varen var fremme med posten torsdag morgen. Let og hurtigt

24. November 2016

Hej Rikke.
Dejligt du fik pakken hurtigt. Tak for din anmeldelse.

Vh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Positiv oplevelse, super kvalitet og god rådgivning/kontakt.

Det har været en meget positiv oplevelse at handle hos caps4you, og kan varmt anbefalde dem. Jeg sætter stor pris på hurtig levering ved nethandel og modtog også her, min pakke indenfor få dage. Jeg var meget glad for den korrespondance jeg havde med Caps4you, og overrasket over den let tilgængelige og profesionelle rådgivning jeg fik over mail.
Normalt foretrækker jeg at handle i en butik, men tænker at jeg med denne positive oplevelse, og ikke mindst kvaliteten af produktet, har fået mere mod på nethandel. Alt i alt, en super god service.

15. November 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og hurtig betjening.

Modtog varen dagen efter, uden problemer. Dog burde det være gratis fragt, som mange af konkurrenterne tilbyder.

28. August 2016

Hej Morten.
Vi vil tage fragten op til overvejelse.

En Virkelig god oplevelse

Da jeg i Maj stod og skulle bruge en stor bestilling på Kasketter og Huer til en klub, skrev jeg indtil Caps4you. Der gik 30 min. før jeg fik første svar fra en meget hjælpsomlig sælger: Martin Jensen, der fortalte det mest basale og hvad jeg skulle tage højde for

Forløbet varede næsten en måned. og under hele processen var hjælpen stor og jeg følte mig ikke et eneste sekund i tvivl om at de ville det bedste og at ønsket var give mig den bedste oplevelse

fra første besked til det endelige produkt i hånden var det hele utroligt professionelt

25. August 2016

Hej Daniel.
Sikke en dejlig anmeldelse at læse.
Vi er glad for, det har været en god oplevelse og håber at kunne hjælpe dig på et senere tidspunkt.

Uhørt hurtig levering

Bestilte fredag og modtog pakken mandag morgen. Gid alle havde den leveringstid

17. August 2016

Hej Anders.
Vi er glad for kasketten kom hurtigt frem.

Caps4you

Super god service og hurtigt levering. Handler helt sikkert hos Caps4you igen

16. Juli 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hjemmeside - varene kom dagen efter jeg bestilte dem, godt pakket ind.Kan anbefales

27. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering

Min søn havde selv fundet denne internet side efter interesse for Caps. Vi fandt et godt tilbud. Desværre viste det sig, at den vare vi bestilte ikke var på lager, hvilket vi meget hurtigt blev gjort opmærksom på via mail og om vi ville have en anden vare i stedet samt en ekstra lille ting for ulejligheden.
Vi bestilte torsdag eftermiddag. Mailede svar tilbage fredag kl. 17. Lørdag formiddag var varen med postbuddet rundt og den ekstra lille ting, der var med for ulejligheden af, at den rigtige vare ikke var på lager vagte jubel sammen med den bestilte Cap.

19. Juni 2016

Hej Conny.
Vi er glade for det vagte jubel trods den ønskede varer ikke var på lager.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ofte udsolgt

De to produkter har været udsolgt lææænge og jeg bestilte med det samme når jeg fik mail om at den var på lager. Få timer efter er varerne udsolgt igen. Det et noget mystisk??
Men når først de er bestilt er der hurtig levering :-)

9. Mai 2016

Hej Morten.
Kan næste forestille mig, at der er tale om vores OHØJ produkter. Og du har desværre ganske ret. Den mængde caps vi kunne få hjem af de pågældende farver, har desværre været så begrænset, at de få antal vi har fået hjem allerede har været udsolgt efter få timer. Dette er selvfølgelig beklageligt, men vi gør vores bedste og forsøger at få større mængder hjem af de mest populære modeller.

Hurtig 👍

Til tiden 👍 Ingen bøvl...

7. April 2016

Antwort von Caps4you.dk

Tusind tak for din tilbagemelding, det sætter vi stor pris på.

Hurtig handel

Hurtig nem handel, både varen og slikkepinden bragte glæde.

4. April 2016

Antwort von Caps4you.dk

Tak for den fine tilbagemelding.

Caps4you.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr