Banner for Car Essentials

Car Essentials Bewertungen 1 378

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldig product had ik eerder moeten kopen. Heb deze digitale binnenspiegel voor mijn camper gekocht omdat ik graag wil weten of er iemand achter mij rijdt en hoe dichtop. Aansluiten was si... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dit is een vervolg op mijn eerdere review over dit bedrijf. De CarPlay box werkt helaas niet in mijn Toyota RAV4, vanwege een verstoring door het ingebouwde JBL soundsystem. Het montagebedrijf was z... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijne website, makkelijk bestellen en snel geleverd. Heb twee universele Carplay schermen besteld bij jullie, een van 1 din en een van 2 din, en deze zijn top kwaliteit, nooit problemen mee gehad.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hadden wat moeite met de juiste instellingen voor nieuwe Android radio. De klantenservice heeft ons perfect advies gegeven. We zijn heel blij met de radio!

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Car Essentials vindt u dé oplossing voor een moderne rijervaring. Als expert in CarPlay-systemen leveren wij producten zoals CarPlay Boxen, schermen en radio's, samen met handige accessoires zoals dashcams en achteruitrijcamera's. Snelle levering en topkwaliteit staan centraal in alles wat we doen.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

1378 Bewertungen

1 Stern

Hat 46 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Wat een prutsers!

Wat een prutsers!! Autoradio in laten bouwen. Blijkt de achteruitrijcamera het niet te doen. Sindsdien - en dat is vanaf begin februari - een slepende emailcorrespondentie (want bellen kan niet!). Lezen niet - of doen dit bewust niet. Excuses zat, maar een oplossing .... Geven geen antwoord op concrete vragen. mijn advies KOOP HIER NIET!

10. April 2026

Beste,

Wat vervelend om te lezen en wij begrijpen uw frustratie volledig. Dit is absoluut niet hoe wij het voor ogen hebben.

Wij willen dit graag alsnog voor u oplossen. Kunt u ons uw bestelnummer sturen via info@car-essentials.nl? Dan pakken wij dit direct op en zorgen wij ervoor dat de achteruitrijcamera correct werkt.

Mooi scherm

Mooi scherm! Stuurbediening deed het eerst niet maar na wat contact met de klantenservice is dat ook helemaal opgelost! Werd snel en inhoudelijk gereageerd

20. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos Android radio met front voor…

Waardeloos Android radio met front voor ford focus 2012 besteld zat al waardeloos verpakt in bubbelplastic hele doos gedeukt en verfrommeld had gelijk al door dat stekkerblokje achterop voor de volume etcetera bewoog en niet vast zat en knoppen werken niet geen telefoonnummer waardeloos bereikbaar via mail draaien overal omheen radio gaat terug en wil nooit geen zaken meer met ze doen en ga stappen ondernemen om alle onkosten vergoed te krijgen

4. April 2026

Beste Dennis,

Wij hebben contact met u opgenomen om dit netjes op te lossen. Wij staan uiteraard klaar om de retour te verwerken, echter verwachten wij de huidige problemen redelijk eenvoudig op te kunnen lossen.

Wij werken bewust met e-mail om alles zorgvuldig en gedocumenteerd af te handelen voor iedere klant. Wij hopen u alsnog naar tevredenheid te kunnen helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb hier 3 maanden geleden een…

Ik heb hier 3 maanden geleden een CarPlay-module besteld en meteen de verkeerde module ontvangen. In eerste instantie werd mij beloofd dat zij dit in orde gingen brengen, maar daar is uiteindelijk niets van gekomen. In plaats daarvan moest ik plots zelf alles regelen en een retouraanvraag indienen.

Sindsdien is het alleen maar erger geworden. Ze reageren extreem traag op berichten (als er al reactie komt), en telkens krijg ik tegenstrijdige informatie. De ene keer verwijzen ze me door naar een bepaalde site voor de retour, daarna krijg ik weer een andere website doorgestuurd. Het lijkt alsof niemand daar weet wat ze aan het doen zijn.

Na al die tijd heb ik nog steeds geen oplossing, geen terugbetaling en geen duidelijk antwoord. De communicatie is ronduit slecht en het voelt echt alsof je bewust aan het lijntje wordt gehouden.

Zeer slechte service en absoluut geen aanrader.

17. März 2026

Beste Arne,

Bedankt voor uw feedback. Wij betreuren het oprecht dat uw ervaring zo is verlopen en begrijpen dat dit erg frustrerend is geweest.

Wij willen laten weten dat wij actief contact met u hebben opgenomen om dit netjes op te lossen, maar hier helaas nog geen reactie op hebben mogen ontvangen. Wij staan klaar om dit direct voor u af te handelen zodra wij van u horen.

Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@car-essentials.nl met uw bestelnummer, zodat wij dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jammer werkt niet) zoals in al die leuke en…

Het werkt niet zoals in al die leuke en mooie filmpjes die jullie vertonen. Jammer ;(
Even een aanpassing van de review.
Dank voor de snelle reactie en nu aan de gang. Top!

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Alle video's op ons kanaal zijn opgenomen met de exacte producten die wij leveren, in echte auto's. Wat u ziet, is wat u krijgt.

In de meeste gevallen is er sprake van een installatie- of instellingskwestie die wij samen eenvoudig kunnen oplossen. Neem gerust contact met ons op via info@car-essentials.nl met uw bestelnummer, dan helpen wij u direct verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben echt extreem teleurgesteld in…

Ik ben echt extreem teleurgesteld in dit product en vooral in de klantenservice. De CarPlay bleek totaal niet compatibel met mijn auto. Het grootste probleem was dat het geluid gewoon helemaal niet werkte. Geen muziek, geen navigatiegeluid, helemaal niks — waardoor het systeem eigenlijk compleet onbruikbaar was.

Daarom heb ik het product netjes retour gestuurd, maar toen begon de echte frustratie. De klantenservice is echt dramatisch. Slechte communicatie, trage reacties en totaal geen moeite om tot een oplossing te komen. Je wordt gewoon van het kastje naar de muur gestuurd.

Eerlijk gezegd is de service zo slecht dat ze er bijna zelf om vragen dat je andere stappen moet ondernemen om je geld terug te krijgen. Absoluut geen aanrader — zowel het product als het bedrijf niet.
PAS OP VOOR DEZE VIEZE OPLICHTERS!!!
Niks positiefs aan deze bedrijf.

Beste Noemi,

Bedankt voor uw feedback. Wij nemen dit soort berichten serieus en willen dit graag uitzoeken.

Wij hebben echter geen eerdere communicatie van u kunnen terugvinden in ons systeem. Wij nodigen u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen via info@car-essentials.nl met uw bestelnummer, zodat wij dit direct voor u kunnen bekijken en oplossen.

Wij zijn geen oplichters en staan elke dag klaar voor onze klanten. Mocht u ons de kans geven dit te bewijzen, dan doen wij dat graag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben erg teleurgesteld in deze…

Ik ben erg teleurgesteld in deze winkel. De communicatie is echt slecht: ik kreeg nauwelijks reactie op mijn vragen en als er al werd gereageerd, was het onduidelijk en niet behulpzaam.

Daarnaast wilden ze mijn retour niet accepteren, terwijl ik gewoon binnen de termijn zat. Er werd totaal niet meegedacht en ik voelde me niet serieus genomen als klant.

Al met al een slechte ervaring. Ik zou hier niet snel nog iets bestellen en raad het anderen ook niet aan.

Beste Noemi,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Product top Klantenservice kan veel beter

Product top. Klantenservice een ramp. Meerdere mails moeten sturen en radio terug aan de praat gekregen na meer dan 3 weken.
Uiteindelijk via inbouwcenter en daarna verder gehopen via WhatsApp wat tot een oplossing heeft geleid.

9. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bijna plug and play

Een hele snelle levering,de gebruiksaanwijzing is wel heel beknopt.
De knoppen en ventilatieroosters die we over moesten zetten van het oude in het nieuwe dashboard pasten net niet.
Op sommige punten moesten we 1mm vijlen.
Het dashboard zelf paste prima in de auto en het scherm was plug en play en werkt feilloos.

8. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldig product had ik eerder…

Wat een geweldig product had ik eerder moeten kopen.
Aansluiten was simpel en heb niets aan de instellingen hoeven doen, zelfs het klokje stond al goed ingesteld.

27. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en mooie kwaliteit – kleine installatie-uitdaging

Ik ben echt positief verrast door Car Essentials. Vanaf het eerste contact werd er snel en vriendelijk gereageerd en er werd actief meegedacht, wat ik als heel prettig heb ervaren. Dat geeft meteen vertrouwen.

Het CarPlay systeem zelf ziet er strak en modern uit en voelt kwalitatief goed aan. Alles was netjes verpakt en compleet geleverd, wat een goede eerste indruk gaf.

Tijdens het installeren merkte ik dat het bij mijn Opel Corsa niet volledig plug & play is. Het lijkt erop dat er in mijn situatie nog een specifieke kabel of aansluiting ontbreekt, waardoor het systeem nog niet direct aan gaat. Wat ik juist heel sterk vind, is dat de klantenservice hier meteen in meedenkt en helpt om tot een oplossing te komen. Dat maakt voor mij echt het verschil.

Misschien zou het nog fijner zijn als er vooraf iets meer uitleg wordt gegeven over eventuele extra kabels per type auto. Dat zou het installeren nog makkelijker maken.

Al met al een hele positieve ervaring en ik heb er vertrouwen in dat dit goed wordt opgelost. Zeker een aanrader!

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

5. April 2026

Een ster voor de moeite

Een ster voor de moeite, het pakketje en het afschrijven van het geld van mijn rekening is prima gegaan maar daar is ook alles mee gezegd. Een mooi product maar slechte service. CAR Essentials heeft na het plaatsen van deze review wel contact opgenomen maar hun geboden oplossingen hebben niet geleid tot een beter werkende CarPlay, ik ben het zat om elke mogelijkheid van de canbus uit te proberen en dat is het eind wat mij betreft. Geen plug en play product

6. März 2026

Beste Auke,

Wij hebben een aantal dagen geleden contact met u opgenomen om meer informatie te ontvangen zodat wij het probleem kunnen oplossen, maar hebben helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Wij staan klaar om dit direct op te pakken zodra wij van u horen.

Neem gerust contact met ons op via info@car-essentials.nl, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Team Car Essentials

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr