Carctrl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte dosering in tegenstelling tot andere bekende autogeurtjes als je het mij vraagt. Geur is niet super sterk aanwezig waardoor je lekker lang kunt genieten van de geur in je auto😎 Snelle lever... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveren niet reageren nergens op uiteindelijk wel mijn geld terug gehad slechte ervaring en bestel er nooit meer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met de autoparfum! Gescoord met een superleuke valentijnsaanbieding. Ook nam het bedrijf contact met mij op om te vragen of het pakketje goed ontvangen was na wat verwarring bij postnl☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service reageren snel, pakketje was eerste instantie gestolen voor de deur en ik liet dit weten. Ik kreeg vervolgens zonder iets te hoeven betalen de volgende dag nog een geurtje zeker een aanrade... Mehr ansehen

1. Geschäft für Fahrzeugzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

CarCTRL is een vooraanstaand bedrijf dat zich specialiseert in luxe autoproducten en accessoires, met een unieke focus op premium autoluchtjes die de zintuigen betoveren. Net zoals Zwitsal en Vanille autoluchtjes, onderscheiden wij ons door het creëren van geuren die niet alleen de binnenkant van uw auto verfraaien, maar ook een onvergetelijke ervaring bieden.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

52 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Geweldige producten en langdurigg

Het ruikt heel lekker, ze reageren onmiddelijk op je bericht. Als je je product ontvangt weet je waar je voor hebt beltaald. Mijn auto ruikt 🥹🥹 geweldigg❤️❤️❤️❤️dankjewel Carctrl

14. Februar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer

Qua bestellen en leveren is het echt helemaal top! Producten zitten mooi verpakt en voelt echt luxe aan. Vind het alleen erg jammer dat er erg weinig geur van af komt, heb de arabian tonka en sauvage genomen om eens te proberen, maar dat doe ik niet weer helaas.

9. Februar 2024
Carctrl-Logo

Antwort von Carctrl

Beste Marcos,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met ons product. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

Het kan zijn dat de ervaring die je hebt gehad, te wijten is aan het niet optimaal of correct gebruiken van het product. We vinden dit erg vervelend en willen graag nader onderzoeken wat er fout is gegaan.

Om dit probleem op te lossen en een passende oplossing te vinden, zouden we graag privé contact met je opnemen. Op die manier kunnen we beter begrijpen wat er precies is misgegaan en hoe we dit kunnen rechtzetten.

We stellen je eerlijke feedback op prijs en streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Damian Stam CarCTRL

Top ervaring

13. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het bedrijf denk oplossingsgericht

Geweldig opgelost.
Zeker een aanrader dit bedrijf .

28. Dezember 2023
Carctrl-Logo

Antwort von Carctrl

Beste Bram Ziani,

Dank voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met ons product. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn.

Het lijkt erop dat er iets is misgegaan met de bevestiging van het product in je auto, wat tot ongemak heeft geleid. We betreuren dit voorval en willen graag samen met jou een passende oplossing vinden.

Om dit nader te bespreken en tot een bevredigende oplossing te komen, nemen we direct contact met je op via e-mail. We hopen op je begrip en waarderen de kans om dit recht te zetten.

Damian Stam CarCTRL

Goed verpakt

Goed verpakt, goeie beschrijving erbij en leuk design.
Ik wilde nog andere geurtjes bij bestellen maar helaas helemaal uitverkocht.

28. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte dosering in tegenstelling tot…

Snelle levering en top service! Hier wordt ik vaste klant van..

17. November 2023

Top service reageren snel

Top service reageren snel, pakketje was eerste instantie gestolen voor de deur en ik liet dit weten. Ik kreeg vervolgens zonder iets te hoeven betalen de volgende dag nog een geurtje zeker een aanrader

22. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr