CARMARK Bewertungen 643

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse at købe bil hos Carmark! Simon tog os godt igennem processen, lige fra vi trådte ind af døren til vi fik nøglerne i hånden. Han var desuden altid til rådighed til spørgsmål på t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt min Tesla Model 3 hos Carmark, og det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Stor tak til Morten for en utrolig professionel og personlig service. Han gjorde hele bilhandlen –... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CARMARK har været en god oplevelse i forbindelse med vores bilkøb, hvor Simon Munkholm har givet os en troværdig og god oplevelse gennem alle bilkøbets faser. Vi har været tilfreds med de aftalte pr... Mehr ansehen

1. Autohändler
  2. Automarkt
  3. Autowerkstatt
  4. Kfz-Leasingservice
  5. Leasing-Service
  6. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Hos CARMARK har vi siden 2012 leveret topklargjorte biler og med et årligt salg på mere end 1500 biler vidner det om nogle topklasse biler til usædvanligt skarpe priser. I vores flotte bilhus i Vejle lige ud til E45 har vi altid over 200 nyere brugte biler at vælge i mellem, alle biler nøje udvalgt så de lever op til vores standarder. Om du vil købe, privatlease eller erhvervslease din nye brugte bil så har vi udvalget og ekspertisen til at hjælpe dig i mål. Vi tilbyder også alt i service, reparation, forsikringsskader, undervognsbehandling, rudeskift, bilsyn og meget mere. Hos CARMARK i Vejle møder du et team af passionerede bilentusiaster med ét formål: at yde landets bedste service til dig og hjælpe dig med at finde din drømmebil til en fornuftig pris – uden at gå på kompromis med kvalitet og ekstraudstyr. Her kan du altid forvente gennemskuelighed og tryghed, når du vil enten lease eller købe en nyere brugt bil. CARMARK sælger biler til Danmarks billigste priser. Vores koncept bygger på høj omsætningshastighed i vores varelager. Det betyder, at vi har skruet priserne i bund, så du altid kan finde landets bedste og skarpeste priser hos CARMARK. Vi har altid et bredt udvalg af brugte biler på lager i alle mærker og varianter, og vi kan naturligvis hjælpe med finansiering med/uden udbetaling samt forsikring. ✔️ Danmarks billigste priser ✔️ Altid et bredt udvalg ✔️ Vi tager alle biler i bytte ✔️ 2 års reklamation iflg. købeloven

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle i dag have hentet nogle dæk jeg…

Skulle i dag have hentet nogle dæk jeg igennem mail har fået svar på var mine og jeg kunne hente dem i dag fredag. 4 timer inden jeg skal hente dem modtager jeg en mail om de dæk er solgt til en anden.
En aftale hos Carmark er åbenbart ikke en aftale. Hvor er det ærgeligt at så stor en forhandler ikke har styr på tingene. Og deres eneste svar på dette er at de beklager ulejligheden.

24. Oktober 2025

Hej Kristina,

Vi beklager selvfølgelig forløbet og den forvirring, der er opstået i forbindelse med dækkene.

Der har desværre ikke været tale om et køb, og i mellemtiden blev dækkene solgt til en anden kunde da vores annoncer er aktive indtil de enten er betalt eller afhentet. Det burde naturligvis have været kommunikeret tydeligere fra vores side, og det tager vi med videre.

Du er meget velkommen til at sende os en forespørgsel på, hvilke dæk du mangler – så ser vi gerne, om vi kan hjælpe med et andet sæt. 🚗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte for nylig en VW Touran hos…

Jeg købte for nylig en VW Touran hos Carmark i Vejle, og hele oplevelsen har været super god. Morten Poulsen stod for handlen, og han var både hjælpsom, imødekommende og professionel gennem hele forløbet. Kommunikationen var klar og ærlig, og jeg følte mig godt behandlet fra start til slut.
Jeg kan varmt anbefale Carmark – og især Morten – hvis du leder efter en tryg og god bilhandel.

23. Oktober 2025

Hej Martin,

Hvor er det bare en fantastisk anmeldelse at få 🙏

Tusind tak for de flotte ord – både om Carmark og Morten! 😄
Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er superglade for at høre, at du har følt dig godt behandlet hele vejen igennem.

Rigtig god fornøjelse med din Touran – vi håber, du får mange gode kilometer i den! 🚗💨

Super service hos Carmark i Vejle

Vi har handlet ny bil hos Carmark i Vejle, har fået en super god behandling og vejledning.
Skulle skifte fra benzin til el og havde brug for professionel hjælp for at finde ud af, hvilken bil der kunne være aktuel for os.
Phillip Jensen gav en super service, stille og rolig fyr, som vi varmt kan anbefale.

20. Oktober 2025

Hej Lis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord! 😊
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Carmark, og at Phillip har hjulpet dig godt igennem skiftet fra benzin til el.
Vi sætter stor pris på din anbefaling – og ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil! 🚗⚡️

Dygtig og kyndig sælger

Dygtig og kyndig sælger, Simon Munkholm.

19. Oktober 2025

Hej Keld,

Tak for de pæne ord! 🙏
Vi giver dem straks videre til Simon — han bliver helt sikkert glad for at høre det 😄
Vi håber, du nyder bilen, og du er altid velkommen forbi igen hos Carmark! 🚗💨

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor meget skal der til at dokumentere…

Hvor meget skal der til at dokumentere en skade på en bil jævnfør rekalmationsloven, ja det er et godt spørgsmål. Købte en passat gte august 2024, i slutsedlen står der ingen større skader tandrem ikke skiftet, man skifter heller ikke tandrem på en gte den efterses efter 300000 km. Men når den springer i september 25, er der jo noget galt. Ved nærmere undersøgelse viser det sig at tandremmen er ikke original, der er smeltet plastik på tandremmen bolte i takthjul er delvisudskiftet med noget der ligner hobbymandens unbrachobolt. Tandrems dæksel er tydeligt defekt med huller og mere smeltet plastik, dette dokumenteres, vw har aldrig udført noget på tandrem ej heller anført i digital servicebog, så burde man mene at det er bevist der har været noget fra købet af bilen,, men nej, carmark nægter reklamation. Kan endnu en gang kun sige pas på med at handle der, de praler med salg men så slutter det også. Du får ikke lavet din bil, nu må vi i ankenævnet og derefter bliver der udtaget stævning.

6. Oktober 2025

Antwort von CARMARK

Hej Jan igen igen og igen.

Som tidligere svaret på den samme anmeldelse:

Vi har tidligere behandlet din sag og givet et skriftligt svar. Bilen blev købt den 21/08-2024, og din henvendelse kom den 17/09-2025 – over 12 måneder efter købet.
Ifølge købeloven dækker reklamationsretten fejl, der viser sig inden for de første 12 måneder, medmindre andet kan dokumenteres. Det er ikke tilfældet her.
Vi har fulgt lovgivningen og håndteret sagen korrekt. Sagen er derfor afsluttet, og vi har ikke yderligere kommentarer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har idag købt en passat gte af Simon…

Har idag købt en passat gte af Simon Munkholm, jeg fik virkelig godt indtryk og rigtig god behandling af ham i hele processen.
Virkelig glad for bil købet, og er bestemt ikke sidste gang.

15. Oktober 2025

Hej Nicolai,

Tusind tak for de flotte ord! 🙌
Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – og fedt at Simon har givet det helt rigtige indtryk 💪
Stort tillykke med din Passat GTE – vi håber, du får masser af køreglæde! 🚗⚡️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse at handle hos Carmark

God oplevelse at handle hos Carmark. Behagelig sælger som lyttede og ikke bare var en smart sælger, som skulle skyde noget ud over kantstenen. God service.

14. Oktober 2025

Hej Lars,

Tusind tak for de pæne ord! 🙌
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – og endnu mere for, at du har mærket vores ærlige og jordnære tilgang til bilsalg.
Rigtig god fornøjelse med bilen! 🚗💨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig gode service…

Jeg har haft en virkelig gode service ved Carmark i vejle de hjælper på de bedste måder. Vi fik en meget gode pris for porsche som gjorde os tilfredse.
Chefen som hedder Morten var virkelig hjælpsom og dygtig. Vil anbefale alle at kigge forbi, hvis de har bruge for en gode bil til gode priser og mange søde mennesker plus en gode service.

24. September 2025

Hej My Auto,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både servicen, prisen og hjælpen levede op til dine forventninger.

Det betyder rigtig meget for os, at du fremhæver Morten og vores team – vi sætter stor pris på din anbefaling.

Vi ønsker dig masser af gode ture i din Porsche, og du skal altid være velkommen forbi igen. 🚗✨

Fin automobilforhandler,Flink sælger

Fin automobilforhandler,Flink sælger som hedder Phillip Jensen han var behagelig at snakke med

24. September 2025

Hej Kurt,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at Phillip gjorde et godt indtryk.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med bilen og håber, vi får lov at byde dig velkommen igen en anden gang. 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt bil hos CARMARK

Vi har købt bil hos CARMARK, og er ovenud tilfredse.
Sælgeren Phillip R. Jensen, var meget professionel, ham vil jeg gerne anbefale andre der skal købe en bil.
Mvh.Bent

30. August 2025

Hej Bent,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at Phillip har givet dig en professionel og tryg handel.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ønsker dig mange gode køreture i din nye bil. 🚗✨

Oplevelse hos CARMARK

Vi købte en Hyundai Ioniq 5 Advanced hos CARMARK, men oplevelsen skuffede. Da vi prøvede at forhandle prisen, fik vi bare svaret “vi tjener i forvejen ingenting”. Da vi bad om at se en tidligere side i papirerne, kom der bare et hårdt “nej”. Spørgsmål blev besvaret meget kort, uden vilje til at hjælpe. Selv med gulvmåtter blev der sagt én ting den ene dag og noget andet den næste. Man følte sig ikke taget seriøst som kunde.

5. September 2025

Hej Edita

Tak fordi du deler din oplevelse hos os. Vi er kede af at høre, at du ikke har følt dig taget seriøst som kunde – det lever på ingen måde op til den service, vi ønsker at give.

Vi beklager, hvis kommunikationen omkring både pris, dokumenter og tilbehør har virket afvisende eller utydelig. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at nogen skal opleve et bilkøb hos os. Din feedback er derfor vigtig, så vi kan tage hånd om det internt og sikre, at vores kunder altid føler sig mødt med åbenhed, hjælpsomhed og respekt.

Du er meget velkommen til at sende en mail til mpo@carmark.dk
, hvis der er noget, vi kan gøre for dig, eller hvis du ønsker at få gennemgået eller mangler noget i forbindelse med dit køb.

Vi håber, du bliver glad for din Hyundai Ioniq 5, og skulle du få brug for os fremadrettet, står vi naturligvis til rådighed.

Positiv købsoplevelse

Sælger havde travlt med mange kunder, men der var stadigvæk overskud til prøvekørsel og en kop kaffe bagefter.
Afhentning af bilen foregik som aftalt uden nogen overraskelser.

14. September 2025

Antwort von CARMARK

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os, at du havde en god købsoplevelse hos os – både under prøvekørslen, over en kop kaffe og ved afhentningen af bilen. Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil 🚗💨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt var godt - undtagen én ting!

Alt var godt. Generelt en god oplevelse.

Dog stod der i annoncen at vores Ioniq 5 2025 model var med trådløs opladning til telefon. Det var der dog ikke.. falsk markedsføring på det punkt.

Ellers alt i alt en god oplevelse, ved en meget flink og hjælpsom sælger, Simon.

11. September 2025

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om Simon 🙏
Vi beklager, at der var en tastefejl i annoncen vedrørende trådløs opladning – og takker dig for at gøre os opmærksom på det, så vi kunne få det rettet.
Vi er glade for, at du alt i alt havde en god oplevelse hos os, og vi ønsker dig mange gode ture i din Ioniq 5 🚗⚡

Er glad for min wv up

Købte min wv up i Vejle er så glad rar og dejlige betjening er så glad for min wv up kan kun anbefales det sted handle med Simon Munkholm fra afdelingen i Vejle så søde og rar mand

1. September 2025

Hej Bianca

Sikke en fantastisk anmeldelse – tusind tak! Vi er superglade for at høre, at du er så glad for din VW Up 🚗💨 Og ja, Simon er en stjerne ⭐ – vi sender selvfølgelig rosen direkte videre til ham.

Kør ud og nyd alle de gode ture – og husk, dørene hos Carmark står altid åbne, hvis du får lyst til at kigge forbi igen.

Godt service

Tak til Morten Poulsen
Salgschef.
Fantastisk oplevelse! God service, leveret i perfekt stand. Kan varmt anbefales

5. September 2025

Hej Lina

Tusind tak for de flotte ord 🙏 Vi er rigtig glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os, og at både service og bil levede op til forventningerne – det betyder meget. 🚗✨
Du er altid velkommen hos Carmark igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morten Poulsen Carmark er manden du går…

Morten Poulsen Carmark er manden du går til når du skal købe en bil
Han er dygtig, venlig og tålmodig
Jeg tror at tillid er altafgørende om du køber en billigere eller dyrere bil, man skal kunne lide sælgeren ellers går man til en anden forhandler
Han skal vide alt om de biler han sælger og det gør Morten !
Tak for proff håndtering og for køreturen - jeg sender de varmeste anbefalinger Carmarks vej
Mvh
Marianne Q, Nørre Snede

2. September 2025

Hej Marianne 🙏
Tusind tak for din flotte og meget personlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for hele Carmark-holdet! 💙
Vi er helt enige med dig: tillid er altafgørende, når man køber bil – og vi er stolte af, at du har følt dig tryg, godt vejledt og i professionelle hænder gennem hele forløbet.

Rigtig god fornøjelse med din nye bil – vi glæder os til at se dig igen til en køretur eller bare en kop kaffe 🚗☕️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og imødekommende personale.

God service og imødekommende personale.

1. September 2025

Hej Mette,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores service og personale – det varmer at høre! 🚗✨
Vi er dog nysgerrige – hvad skulle der til for, at vi kunne have fået den 5. og sidste stjerne fra dig? Det lyder nemlig til, at du har haft en rigtig god oplevelse, og vi vil altid gerne blive endnu bedre.

En lille bemærkning

En lille bemærkning
Bestiller en bil og aftalen er, at den er klar til afhentning, med nummerplader, fuldt opladet og klargjort. Vi ankommer til afhentning.
Bilen er ikke klargjort, nummerplade ikke monteret, bilen ikke opladet, bliver ikke gennemgået for evt fejl og mangler, forhandler kunne fortælle meget begrænset om bilens udstyr og funktioner. Jeg siger det må vi selv finde ud af. Dog slettede sælger div. advarsels lyde. Tak for det. Netbank er nede, og vi bliver lidt stresset.
Det viser sig, at der er en lak fejl og lille bule i bagdør, stor ridse i centerdisplay, burde vi nok selv have set, men var lidt stresset, mangler gulvmåtter, og i den efter aftalte opladede bil, nåede vi ca. 20 km på motorvejen, så advarede bilen om at den manglede strøm. Så vi måtte stoppe og lade op.
Med resultat af, at vi kom over 1 time for sent til 40 års fødselsdag.
Syntes Morten Poulsen skal stramme lidt op, og læse på lektien. Han bad selv om en anmeldelse på trustpilot. Og det er hermed gjort.

23. August 2025

Hej Familien Pierson,

Tak for jeres anmeldelse – og for at dele jeres oplevelse. Vi vil gerne uddybe nogle af de forhold, I nævner, så andre også får det fulde billede:

Bilen var klargjort til levering, men nummerpladen var endnu ikke monteret. Den var registreret og blev monteret, mens vi afventede, at jeres betaling gik igennem, hvilket tog omkring en time på grund af udfordringer med jeres bank. Det kan derfor meget vel være årsagen til, at I blev forsinkede til jeres private arrangement.

Som en del af processen skal bilen registreres i DMR og indregistreres i kundens navn, før finansieringsselskabet kan frigive pengene. Før det kan ske, skal bilen have et toldsyn og en afgiftsberegning. For at muliggøre dette fik vi synshallen til at åbne tidligere, så dette kunne klares inden kl. 09:00, hvilket var nødvendigt for, at pengene kunne være til rådighed samme eftermiddag og dermed muliggøre levering allerede dagen efter.

I forhold til gennemgang af bilens funktioner sagde I selv, at det ikke var nødvendigt med en længere introduktion, da I allerede havde sat jer grundigt ind i det via YouTube. Vi hjalp dog gerne med at slå ønskede funktioner og lyde fra i systemet.

Som I selv nævner, var lakfejlen og den lille bule meget svære at se – det tog jer omkring 10 minutter at finde dem, da I kom forbi igen. Vi fik straks lakfejlen udbedret, og vi gav jer et sæt gulvmåtter uden beregning, selvom dette ikke fulgte med til bilen. Der var ingen ridse i centerdisplay ved gennemgang af bilen med jer, og der blev heller ikke nævnt noget om manglende gulvmåtter.

Vi beklager naturligvis, at opladeren, bilen var tilsluttet, ikke fungerede korrekt, så bilen ikke stod fuldt opladet ved afhentning. Det var bestemt ikke hensigten.

Vi tager jeres feedback til os og beklager de gener, I oplevede – samtidig håber vi, at I får stor glæde af bilen fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin og hurtig service i forbindelse med…

Fin og hurtig service i forbindelse med købt af en næsten ny Polestar 2

13. August 2025

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse! 🚗⚡ Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og god handel med din Polestar 2 – vi ønsker dig masser af køreglæde fremover. 🙌

Tak for god service

Tak for god service. Jeg glæder mig til min nye bil

18. August 2025

Hej Dmitrijs

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ønsker dig rigtig mange gode ture i din nye bil – vi glæder os til at se dig igen 🚗💨

Carmark ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr